Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatvloer laten leggen:

laminaatvloer laten leggen

Ik heb een laminaatvloer gekocht met de intentie om die zelf te leggen, maar wil het toch laten doen door een ervaren vloerenlegger. Ik heb de materialen al in huis: kliklaminaat 19cm breed, ondervloer 7 mm, folie 1 mm, tape, hoge plinten, plakplinten, kit. Het gaat om de begane grond, ca. 50 m2. in de trapkast zit een luik naar de kruipruimte. Het huis is ca. 30 jaar oud. De vloer is van beton. Ik woon nog niet in het huis en heb een verhuisbedrijf ingehuurd om mijn vleugel te verhuizen op 8 juli. Ik heb dus sterke voorkeur dat de vloer voor die datum is gelegd, zodat ik mijn vleugel dan kan plaatsen
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatvloer laten leggen uit heel Nederland:

Laminaatvloer corrigeren

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die een aantal planken (max 1 m²) bij de deur recht kan leggen. Er is een klein hoogteverschil, dit dient gecorrigeerd te worden. Laminaat en plinten reeds aanwezig.

Laminaatvloer met ondervloer en plinten

Wat kost 46 m2 laminaat + 46 m2 ondervloer en plinten en wat kost het leggen ervan? Ik hoor het graag.

laminaatvloer leggen incl ondervloer en plakplinten

In de gehele woning wil ik graag laminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten. Het gaat om ca 105m2 vloeroppervlakte zie bijgaande tekening. Er is nog geen vloer gekocht, onze voorkeur heeft een licht eiken(motief) vloer, mocht u ook een vloer kunnen leveren graag meenemen in de prijsopgave. De maximale hoogte van de vloer (incl ondervloer) is 2 cm ivm deuren bijna 3 cm boven de betonvloer.

Laminaat leggen

Ongeveer tegel kliklaminaat 60 vierkante meter laten leggen. De woning gaat al met een laminaatvloer worden opgeleverd, deze ga ik zelf er uit halen, het gaat dus puur om het leggen. Het laminaat heb ik ook al aangeschaft.

Parket woonkamer leggen

Op 03 augustus 2020 is de sleuteloverdracht van de woning. Wij halen daarna de huidige laminaatvloer met ondervloer zelf weg. Graag willen we een parketvloer laten leggen. Het gaat om circa 48 m2 op de begane grond.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het gaat om een vloer van 39 m² en het liefst wil ik alpine eik. Ik ontvang graag een offerte inclusief het materiaal.

Keukenvloer ophogen + egaliseren en tegelvloer leggen

Ik wil de keukenvloer 2.6 × 2.41 m circa 2 cm ophogen/egaliseren. Er ligt nu een laminaatvloer en deze verwijder ik zelf. Daarna wil ik de vloer laten betegelen. Ik ontvang graag een prijsindicatie exclusief de materialen.

Laminaatvloer opnieuw leggen en meubelen verplaatsen

Ik heb laminaat laten leggen, maar ik wil ook graag nog overzet plinten laten leggen en hiervoor een offerte krijgen. Het gaat om 52m plint. Ook is er een stukje in de vloer waar te veel speling in zit: het laminaat gaat te veel op en neer zeg maar. Ik zou graag horen of daar nog iets aan kan worden gedaan. Ik kan U foto sturen of een filmpje als dat makkelijker is?

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag nieuwe laminaatvloer legen in de huiskamer en keuken (+- 41 m2) graag wil ik de laminaatvloer afgewerkt met plinten . Benodigde materiaal ga ik zelf aanschaffen. Graag ook het laminaat verwijderen voordat de nieuwe kan worden gelegd.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag nieuw laminaat in mijn woning laten leggen. Het gaat om gang, twee slaapkamers en woonkamer. Totale oppervlakte van 66 m2. Inclusief oude laminaat weghalen en weggooien, ondervloer, plinten en planken.

Partners

Partners van Casius