Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor granieten vloer hal:

granieten vloer hal

We willen een granieten/terrazzo vloer in de hal, open kast en toilet. De maten zijn: vloer hal 6,1m x 1,15m, toilet 1m x 0,97m en kast 0,9m x 0,9m. De vloer is een nieuwe zand/cement dekvloer met vloerverwarming. uitvoering: 'standaard' zwarte rand aan de zijkanten, blokjes lijn en licht middenvlak. Graag met gele/creme tinten zodat het wat warmer wordt. In de bijlage een voorbeeld (vloer die bij vrienden ligt). Graag ontvangen we een offerte. Met
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granieten vloer hal uit heel Nederland:

Hal, toilet en badkamer voorzien van een granieten vloer

Wij willen in onze hal toilet en badkamer een granieten vloer laten leggen. Het gaat om een nieuwbouw huis met waarschijnlijk betonnen ondergrond met vloerverwarming. Het gaat om 7,1 - 5,5 en 1,3 m2. Ik wil dat dit één geheel is zonder te veel randen.

Granieten vloer inclusief plinten en keuken verwijderen

Wij gaan de woning renoveren. Boven komt een opbouw. Vloeren gaan eruit. Beneden laag kunnen wij niet zelf doen betreft een granieten vloer die eruit moet Inc plinten tegen de muren en vloerverwarming die we graag heel willen laten. Ook mag de keuken eruit, dus alles netjes afvoeren en opgeruimd achterlaten.

Terras vloer

Wil terras maken van 15 m2 dikte van betonvloer 9+/-10 cm gevlinderd heb zelf al een frame gemaakt voor het storten van het beton. Beton storten met pompwagen stand tot openbare weg is 14 m op deze vloer wil granieten tegels plakken van 1.5cm dik.

Granieten vloer aanbrengen in de hal en wc

Ik wil een granieten vloer aanbrengen in hal en wc. Gat om zo'n 6 m2. Er liggen nu tegels, die verwijder ik zelf. Het is een oud huis, dus ik weet niet zo goed wat eronder ligt, mogelijk ook een granietvloer of een cementdekvloer. Na de zomer zou ik willen beginnen.

Badkamer en toilet renoveren

Ik wil de badkamer in zijn geheel laten renoveren. In de badkamer moet worden geplaatst een toilet (inbouwreservoir), wastafelmeubel, regendouche, nieuw leidingwerk (warm en koudwater thv douche moet omgedraaid worden) en douchedeur plaatsen. Badkamer dient verder geheel betegeld te worden. Leidingen in de muren wegwerken. Te betegelen vloeroppervlak circa 3 m2, wandoppervlak circa 17,5 m2. Stripwerkzaamheden tot op de oorspronkelijke betegeling wordt op dit moment uitgevoerd ivm herstel van lekkage. Toilet moet opnieuw betegeld worden. Betreft een reeds bestaand inbouwtoilet met een reeds bestaand granieten fontein. Toilet is geheel afgewerkt met gipsplaten en bestaand tegelwerk. Gipsplaten kan ik eventueel zelf vervangen voor een gladde ondergrond om te betegelen. Betreft een vloer oppervlak van 1 m2 en een wandoppervlak van circa 10 m2. Graag offerte voor arbeidsloon inclusief materiaal. Sanitair en tegels zal ik zelf gaan verzorgen. Graag rekening houden met uitvoering op korte termijn.

Badkamervloer terrazzovloer of granieten vloer leggen

Wij gaan onze badkamer renoveren en willen daar graag een terrazzo/granieten vloer in laten leggen, de maat is 2.12 x 2.63. Kunt u ons hiervoor een prijs indicatie geven. De huidige situatie halen wij zelf helemaal leeg.

Granietvloer realiseren

Onlangs hebben wij een jaren '30 huis gekocht (maar zijn nog niet verhuisd). De gang, het halletje en de wc beneden is nu betegeld op een betonen vloer. Tegels verwijderen we waarschijnlijk zelf. Of het daarna geëgaliseerd moet worden durf ik niet te zeggen. Wij willen graag hier een granieten vloer in laten maken, wat bij het huis past. Aan de binnenkant willen we het licht hebben en aan de buitenkant donker. Een ruwe opmeting het gaat om: circa 9 a 10 m2. Onze vragen:Wat kost het ongeveer? Met welke planning moeten wij rekening houden? Wanneer kan het gedaan worden en hoe lang kun je er dan niet op lopen? Ik hoop dat jullie mijn vragen kunnen beantwoorden. Vanaf 3 augustus krijgen we de sleutel.

Grote verbouwing met dakopbouw

Wij willen ons hele huis verbouwen. We willen graag een dakopbouw van 3 x 5 meter op de zolder laten plaatsen. Het komt op een plat dak, en we willen dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Op de eerste verdieping wil ik de badkamer en het toilet vernieuwen. De badkamer is 2 x 3 meter en de wc ongeveer 1 bij 1 meter. Alles moet gestript worden en daarna moeten er nieuwe tegels en badkamermeubels in komen. In de woonkamer wil ik de vloer (5 x 7 meter) verwijderen en vervangen door een nieuwe granieten vloer. Er ligt nu een houten vloer, en we willen ook meteen vloerverwarming laten leggen. Ik wil ook de keuken vernieuwen. De hele keuken moet verwijderd worden en daarna moet er een nieuwe keuken in komen. Tot slot wil ik de ingang van de woonkamer verplaatsen. Het stuk wat nu open is moet dus gedicht worden, en daarna moet het op een nieuwe plek komen. Ik ontvang graag een offerte inclusief het verwijderen en afvoeren van alle materialen, en inclusief de materialen voor het plaatsen.

Graniet vloer of gietvloer badkamer

Wij willen in de badkamer een granieten vloer of gietvloer van circa 4 m2.

Tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming

Woonkamer vloer en gang betegelen met granieten tegels + vloerverwarming leggen. Er ligt een vloer, deze verwijderen wij zelf. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2. Wij willen de vloerverwarming infrezen en laten aansluiten op de cv-ketel. Wij hebben een betonnen ondervloer. De tegels willen wij zelf regelen.

Partners

Partners van Casius