Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen:

Laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die mij kan helpen met het opnieuw leggen van mijn laminaatvloer. Bij het leggen van de vloer bleek dat de ruimte tussen het laminaat en de deurkozijnen erg groot was, wij zouden ons dan ook graag laten informeren over verschillende oplossingen voor dit probleem.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen uit heel Nederland:

Woning verkoopklaar maken

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren om een woning verkoopklaar te maken: klein elektrawerk, onder andere enkele spotjes boven de spiegel in de badkamer, spotje in plafond, lichtknop, bollend laminaat corrigeren, kapot ruitje maken, sloten vervangen van voordeuren (moeten 3 dezelfde sloten worden), tuin fatsoeneren, ijzeren toegangshek tot de woning schilderen, stuk boeiboord schilderen, dakkapel schilderen. Vlizotrap aanbrengen naar zolder. Laminaatvloer leggen op 40 m2.

Vloer laten egaliseren

Ik en mijn vriend hebben een appartement gekocht op de 6de verdieping. De betonnen ondervloer is nogal ongelijk en we willen deze laten egaliseren. Wij willen namelijk een laminaat vloer met ondervloer leggen. Het is een 8 mm HDF kliklaminaatvloer en een ondervloer die oneffenheden tot 4 mm kan corrigeren. Het betreft een woonkamer, een zijkamer, 2 slaapkamers, de hal en de keuken. Dit is ongeveer 80 m2.

Ik heb hulp nodig bij corrigeren en ...

Ik heb hulp nodig bij corrigeren en bijleggen van de plakplinten op mijn laminaat. En ik zou graag wat lampen laten ophangen. En drie ramen aan de achterkant van het huis moeten worden beveiligd, doormiddel van twee ijzeren balken en een nieuwe haak met een slotje. Graag zou ik hiervoor zsm met iemand een afspraak maken en een kostenoverzicht hiervan ontvangen.

zolder/bovenkant trap: aftimmeren, ...

zolder/bovenkant trap: aftimmeren, afwerken, tuimelraam, electriciteit, laminaat. toilet betegelen,toilet+fonteintje plaatsen en aansluiten op waterleiding. 5 deuren verwijderen,2 muurtje plaatsen+3 koof zetten. drempels verwijderen. Muur afbreken, afwerken. gang kast openbreken,afwerken. vloer gang/slaapkamers egaliseren.Laminaat. alles(ook plafonds) schilderen en stucen.2 deuren kantelraam maken. openhaardklep aanbrengen. gevel+schoorsteen HD reinigen,scheurvorming,voegwerk repareren,witten. aansluitingen met dak verbeteren. houtwerk kozijnen herstellen. dakconstructie platte dak bekijken. bouwtechnisch rapport:ondersteuning beganegrondvloeren verbeteren, aansluitingen/ophanging afvoeren corrigeren. kattenluik dichten. aanleg tuinverlichting. garage bij dak aftimmeren

de ondervloer en het laminaat zijn ...

de ondervloer en het laminaat zijn gelegd door mijn vrienden. Echter ziet het er niet uit. Bij deze zou ik graag een expert willen inschakelen om het te corrigeren. Er zit wel een deadline vast. De correctie dient voor 23 april a.s. uitgevoerd te worden ivm met de aflevering van de meubels. Het laminaat dient over het hele woonoppervlakte gelegd te worden. De woonoppervlakte is circa 48m2.