Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat uitgezet bij de voordeur:

Laminaat uitgezet bij de voordeur

Ik zoek iemand die het uitzetten van het laminaat stop zet, zodat ik de voordeur makkelijk open en dicht kan doen en ook verder er nooit geen last meer van heb. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 2-3 m2.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat uitgezet bij de voordeur uit heel Nederland:

Schade door lekkage aan de vloer laten herstellen

Ongeveer 5 m2 laminaatvloer is uitgezet door water lekkage. De vloer er uit halen en een nieuw stuk 5 m2 laminaat er weer in leggen.

Reparatie van laminaat

Laminaat in de gang van rond de 5 m2 is door waterschade opgebold en uitgezet. Ik zoek een vakman voor het verwijderen van het oude laminaat en het plaatsen van nieuw laminaat.

Laminaat, kast en bed herstellen wegens waterschade

Graag wil ik mijn laminaat herstellen (20 m2). Er zit vocht onder het laminaat door waterschade. De slaapkamer heeft blank gestaan. Ik wil de schade aan het bed herstellen, het hout van het bed is uitgezet. En ik wil de kast herstellen, er zit vocht onder de kast en op de achterkant van de kast. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte voor het herstel van de vochtschade.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade opgelopen in mijn keuken, doordat de buren boven mij te veel onregelmatigheden door de afvoer doen en/of te veel apparaten tegelijk op de afvoer aansluiten zoals, vaatwasser, wasmachine en douche. Het water komt dan bij mij in de gootsteen omhoog en loopt achter de kastjes en vervolgens onder het laminaat vloer. Inmiddels is het weer opgedroogd, maar ik vrees voor schimmelvorming achter de kastjes en onder de vloer. Om hier nu achter te komen zou alles eruit moeten. Ook is het spaanplaat op plekken uitgezet. De benedenbuurman heeft nu op zijn keukenplafond ook veel loslatend stukwerk.

Waterschade in de keuken herstellen

Graag ontvang ik offerte voor herstel waterschade in keuken afmetingen 4 x 2 meter, oorzaak verstopping afvoer/vaatwasser. Ondervloer hout moet worden vervangen + laminaat vloer gehele verdieping. Dit bestaat uit 1 stuk van 45 m2. Oppervlakte keuken onder kastjes uitgezet door water. Keukenblok is letterlijk op de vloer gebouwd. Vloer ligt wel los geplaatst. De keukenkast wanden zelf hebben ook waterschade door vocht wat naar boven getrokken is in de verticale delen die vanaf de grond zijn opgetrokken. Graag ontvang ik een offerte voor alles compleet geplaatst en afgewerkt nieuwe ondervloer+ nieuwe laminaat vloer, keukenkasten demonteren en vochtschade delen vervangen.

Laminaat leggen

Ik heb een nieuwe woning vandaag gekregen zou gaarne willen dat er laminaat gelegd wordt ik heb bij diverse bedrijven een offerte uitgezet en kijk ik welke het beste voor mij zou zijn qua prijs/kwaliteit. De plattegrond ontvang ik vandaag of morgen, het is nog niet duidelijk over hoeveel vierkante meter het gaat. Deze gegevens zal ik echter wel snel tot mijn beschikking hebben. Er moeten ook ondervloeren gelegd worden en plakplinten. Ik ga het zelf aanschaffen. Er hoeft geen oude vloer verwijdert te worden.

Lekkageschade herstellen

Ten gevolge van een lekkage hebben wij schade in badkamer en keuken en aan vloeren en muren. Voor de verzekering moet een offerte worden opgevraagd, waarna uitvoering van herstel: Keuken: 2 keukenkastjes zijn uitgezet en het aanrecht blad is verdikt. Tevens zit er vermoedelijk achter deze kastjes nog "onbekende" schade. Ook het dubbele plafond is hier beschadigd. Badkamer: Een aantal muur- en vloertegels zitten los. Er zit in 1 tegel een barst en in het plafond en muur zitten nog "onbekende" gebreken. Vloer: Schimmel en er moet opnieuw vinyl gelegd worden (ongeveer 4 m²). Nieuw tapijt en ondervloer voor kamer van 12 m². Nieuw laminaat en ondervloer voor hal van 4 m². Spachtel trappenhuis verwijderen en opnieuw aanbrengen/verven (wit) van 2 verdiepingen. Graag willen wij iemand die kan bepalen wat er allemaal hersteld moet worden en wat dit gaat kosten, rekening houdend met hetgeen hersteld wordt past bij huidige situatie. Er is al een bedrijf geweest om alles te drogen.

Laminaat met waterschade vervangen

Ik heb waterschade gehad in mij keuken en daardoor is de laminaatvloer uitgezet. De vloer moet worden vervangen inclusief de ondervloer. Het betreft een open keuken waar de vloer is door gelegd vanuit de woonkamer. Ik laag graag beoordelen of de hele vloer moet worden vervangen of slechts een deel. Ik ontvang graag een offerte van de levering en plaatsing voor de de verzekering.

Laminaat inspecteren

Volgens onze huurbaas is het laminaat gaan opzetten doordat er een huisdier (kat) op heeft geplast. Dit is onwaarschijnlijk en wij denken dat het laminaat zelf heeft uitgezet. Het laminaat staat op meerdere plekken onder spanning en veert wat mee op een aantal plekken. De verhuurder heeft dit laten bekijken door iemand van Carpetright. Wie zou de werkelijke oorzaak hiervan kunnen achterhalen? Graag binnen nu en twee weken.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Bestaande laminaatvloer is vanwege wateroverlast uitgezet en moet worden verwijderd. Het gaat om 80-85 m2, gelijkvloers, echter het laminaat is slechts deels afgewerkt met plakplinten en merendeels (95%) met wandplinten. Hier moet dus rekening mee worden gehouden want ik wil deze wandplinten graag behouden. Laminaat moet ik nog kopen. Het gaat om de woonkamer, een halletje en twee slaapkamers. Er hoeft geen nieuwe ondervloer gelegd te worden. Dus het oude laminaat verwijderen en het nieuwe laminaat leggen. Graag ontvang ik een offerte.