Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat op de 1e verdieping plaatsen:

Laminaat op de 1e verdieping plaatsen

Ik wil graag in 3 slaapkamers laminaat laten leggen. De slaapkamers zijn 13 m2, 8 m2 en 11 m2. Ook zouden wij graag in de hal het zelfde laminaat plaatsen. Wij ontvangen graag een offerte.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat op de 1e verdieping plaatsen uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Laminaat leggen gehele 1e etage, 3 slaapkamers en overloop. Het betreft ca 70 m2. De onderlaag en plinten wordt zelf gelegd. Het betreft Lifetime Trend laminaat Concrete

Laminaat plaatsen op de eerste verdieping

IK wil graag 45 m2 laminaat en ondervloer laten leggen en het monteren van 50 meter plinten op de 1e verdieping. Het betreft 3 slaapkamers en 1 hal Het laminaat heb ik al. Ondervloer nog niet. Kan ik wel voor zorgen.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Er is waterschade vanuit de badkamer geweest en het laminaat is beschadigd op de 1e verdieping van ons huis. Ik zou graag een offerte ontvangen met een overzicht van de kosten om laminaat te verwijderen en opnieuw te leggen, inclusief ondervloer en plinten. Het gaat om 50m2 en 40 meter aan plinten. Wij wonen momenteel in het buitenland, dus communicatie graag per mail.

Laminaat verwijderen

Klus is het verwijderen en afvoeren (grofvuilstort is om de hoek) van plinten, laminaat en ondervloer op de begane grond en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. In totaal ongeveer 65 m2. Hoeft niet bewaard te blijven, mag wel. Dit moet gebeuren in de week van maandag 4 juni (liefst maandag of dinsdag i.v.m. ingepland schilderwerk).

Vloerverwarming leggen

Betreft een woning op de 1e verdieping. De begane grond, ongeveer 40 m2, waar nu laminaat op ligt moet worden voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. De drie bestaande radiatoren moeten worden verwijderd en de vloer moet weer geheel glad opgeleverd worden in verband met een PVC vloer. Ketel (SW5) bevindt zich op de zolderverdieping en is zo'n 6 maanden oud. De woning is bereikbaar via een open galerij waarbij er de mogelijkheid is om voor de deur te parkeren. De verwarming moet gelegd worden in de hal achter de voordeur die middels een deur is afgesloten van de woon/eetkamer, de keuken die in open verbinding staat met de woon-/eetkamer en de woon/eetkamer zelf natuurlijk. Na ontvangst van één of meerdere offerte(s) zal ik een keuze maken of, wanneer en door wie ik dit wil laten uitvoeren.

Laminaat leggen

Laminaat leggen op de benedenverdieping en 1e verdieping (2 slaapkamers en overloop). Totaal ongeveer 60 m2.

Restauratie huis na waterschade

Onlangs heb ik in mijn huis door een verstopte leiding waterschade opgelopen. De leidingen zijn inmiddels door woningbouw vervangen. Ik wil de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - het plafond van de huiskamer en het plafond in de gang repareren - de muren van zowel de begane grond als in de 1e etage laten repareren - laminaat laten leggen in de hal op de begane grond en op de 1e etage.

PVC op de vloer leggen

Ik wil graag op de 1e en 2e verdieping van ons nieuwbouwhuis een pvc vloer laten leggen. Ik ga uit van glad afgewerkte vloeren, aangezien het nieuwbouw is. Liefst een compleet verlijmde vloer, flexibele pvc vloer. Of overtuig me van een andere maniet van mooi strak leggen. Totale oppervlakte is +/- 70m2. GEEN laminaat.

PVC click vloer + laminaat

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het leggen van een PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe), het betreft een begane grond van ongeveer 38 m2 (Zie bijlage). Wij willen dit vrij spoedig realiseren afhankelijk van jullie planning en afspreken met jullie om ter plaatsen te gaan kijken of het nodig is om eerst een ondervloer te leggen. Zoals het nu is praten we over een vrij egaal betonnen vloer maar ik denk dat het handig om hierover te overleggen wat het beste is. De volgende vraag die wij hebben is ,wat het zou kosten als jullie voor ons de 1e verdieping en de zolder met laminaat willen leggen? We hebben het dan over 32 m2 voor de 1e Verdieping en 21 m2 voor de zolder. Ook daar hebben wij uiteraard de laminaat, ondervloer een dergelijken liggen.

Laminaat met ondervloer leggen

In verband met een grote verbouwing willen we laminaat met ondervloer leggen op de 1e en 2e verdieping. De 1e verdieping is 39 m2 en de 2e verdieping 28 m2.

Partners

Partners van Casius