Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gaten boren in een vloer met vloerverwarming:

Gaten boren in een vloer met vloerverwarming

Ik wil per januari 2018 naar een nieuw bedrijfslocatie met mijn autogaragebedrijf. Ik wil dat pand gaan huren. Wij willen er 2 hefbruggen in plaatsen en deze moeten in de vloer vastgeschroefd worden. Nu zit er vloerverwarming in de vloer en kunnen wij niet zomaar gaan boren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een partij die hier ervaring in heeft. We krijgen graag uw advies over de beste aanpak en een offerte.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaten boren in een vloer met vloerverwarming uit heel Nederland:

Tuintegels leggen

Tuintegels leggen. Waarschijnlijk Keramische tuintegel Cimento Black 61 x 61 cm die we zelf kunnen aanschaffen. In de tuin ligt nu mengsel van wit zand/aarde en beetje grind/kleiresten. 1) Graag een offerte voor deze tegels leggen op een afmeting van 5.50 x 1.75 meter; 2) Optioneel willen de buren ook tegelijk meedoen (ongeveer 2.50 x 1.75 meter extra)- graag ook een totaalprijs voor 8.00 x 1.75 meter in 1 keer laten leggen; 3) Inclusief gaten in tegels boren voor een fietsenrek. Bij voorkeur binnen een maand leggen.

Gaten boren in een harde betonen muur

Ik wil een paar keukenkasten gaan ophangen. Ik heb even de hulp nodig van een vakman die voor mij in een harde betonnen muur 6 gaten kan boren van 10 mm diameter en 50 mm diep. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Plafond herstellen en gaten boren

Door de inwerking van vocht is het plafond in mijn badkamer lelijk geworden en het stucwerk is voor een deel beschadigd. Ik wil het plafond laten repareren en netjes laten afwerken. Verder wil ik een paar gaten laten boren in de wand van mijn woonkamer. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Waterleiding infrezen

Frezen zodat er een water leiding in kan, in een gibo muur en in een vloer zacht en 50 cm in harde beton buiten muur en 2 contact gaten boren in harde muur beton buitenmuur

Gat boren in buitenmuur/binnenmuur

Wij hebben een afzuigsysteem gekocht op het werk, maar deze moet nog geplaatst worden. Hiervoor moeten eerst aantal gaten (circa 3) geboord worden. Het betreft een tweede verdieping, waarvan 1 deel aan de straatkant valt en het andere aan een stuk gras. Ik wil daarnaast een aparte offerte voor het installeren van het afzuigsysteem.

Gat boren in buitenmuur

Ik wil graag in de keuken en in de badkamer 2 gaten in de muur laten boren van 150 mm voor de afzuiging. Op 2 verdiepingen. Afzuiging door buitengevel. Afwerking en materiaal in eigen beheer.

Gaten boren voor afzuiging keuken

Voor onze afzuigkap hebben we 2 gaten nodig 1 gat van keuken naar garage van 20 cm doorsnede deze muur is 20 cm beton 1 gat van garage naar buiten van 15 cm doorsnede deze muur is 20 cm beton, isolatie en bakstenen. Totaal 40cm Graag hoor ik van u wat de kosten hiervoor zijn.

Gaten voor kranen boren in badkamer

Graniet boren voor wastafel en kraan.

Gaten boren in muur en vloer

Ik wil een gat laten boren van huis naar garage tbv afzuigkap, en in de betonnenvloer tbv gasleiding en elektraleiding.

Enkele gaten boren door dikke muren

In verband met de realisatie van een TV/Netwerk aansluiting in de woonkamer moet er vanuit de meterkast een aantal gaten geboord worden door dikke muren. Niet bekend of er leidingen daar liggen en van welk materiaal de binnenkant van de muur is.