Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amersfoort of directe omgeving.

3284 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: fermacell vloer aan laten leggen, anhydrietvloer aanbrengen / storten, vloerverwarming plaatsen en nieuwe tegelvloer leggen, epoxy aanbrengen in de kelder, pVC vloer en ondervloer leggen, vloerverwarming en plavuizen leggen, betonvloer storten en afwerken, linoleum egaliseren en bekleden, egaline aanbrengen op de kantoorvloer, vloer van schuimbeton aanbrengen, betonvloer voor tuinhuis storten, cementdekvloer storten en vlinderen, beuken visgraat parket leggen, linoleumvloer leggen, beton storten en vlinderen begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amersfoort:

Laminaat in het gehele huis laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in het gehele huis, oppervlak 75 m2. Materialen heb ik in mijn bezit.

Eikenhouten vloer schuren en oliën

Wij willen graag onze eikenhouten vloer van 40 vierkante meter laten schuren en oliën. We zijn geïnteresseerd in de kosten van deze klus.

Laminaatvloer en ondervloer leggen

Ik wil graag in mijn nieuwe appartement een ondervloer en laminaatvloer laten leggen. Het betreft een nieuwbouw appartement. Totale oppervlakte van 50 m2, verdeeld over 5 ruimtes (woonkamer, 2 slaapkamers, gang en berging). Laminaat en ondervloer zijn reeds in mijn bezit.

Laminaatvloer vervangen

Zondag 22 april is de afvoer van de wasautomaat verstopt geraakt, waardoor de wasmachine bij het afpompen het water door een pvc pijp uit de vloer via een lekkende mof naar buiten heeft gepompt. Hele keuken blank tot voorbij de keuken naar de hal overgang. Keukenvloer gedroogd alles uit gezet en afgelopen donderdag id de afvoer ontstopt alsmede opnieuw de pvc afvoer gelijmd. Vloer heeft nu een golvende toplaag. Water komt omhoog tussen de groeven. Vloer vormt 1 geheel met de hal zonder drempel.

Laminaat in de woonkamer, gang en keuken leggen

Kunnen jullie laminaat voor ons leggen? Het gaat om 34 m2 in de woonkamer, gang en keuken.

Laminaat deels leggen

Deel van laminaat is reeds gelegd. Laminaat in keuken, gang en deel woonkamer moet nog gelegd worden. Ongeveer 20 m2. Graag zo spoedig mogelijk in verband met bewoning appartement.

Laminaat leggen met plinten

Ik wil laminaat laten leggen. Het betreft de kamers in portiekflat, 2e etage. Woonkamer en keuken/slaapkamer/hal en kleine slaapkamer. Ik verzoek u telefonisch contact met mij op te nemen over hoe of wat er moet gebeuren. Graag alleen gratis offerten. Het gaat om ongeveer 70 m2 totaal.

Betonnen zoldervloer laten verven

Ik wil de betonnen vloer in de zolder laten verven.

Laminaat leggen en een trap renoveren

In mijn nieuwe huis wil ik graag laminaat door de gehele woning. Deze is 60 vierkante meter. Op de trap van de klant zat eerst tapijt, maar de klant wil deze nu laten verven. De klant wil graag zelf alles aanschaffen in overleg met de vakman.

Laminaat leggen

Laten leggen van een nieuwe laminaat vloer 90m2

Laminaat vernieuwen

Graag wil ik een prijsopgave van de te leggen laminaatvoer (8 mm) met verwijdering van de andere vloer, inclusief afvoeren. Het is 70 m2 folie, ondervloer en laminaat. Ook plakplinten aanbrengen. Nieuw leggen in verband met waterschade.

Houten vloer schuren en schilderen

De bestaande houten vloer willen wij laten schuren en schilderen. Het betreft de woonkamer, keuken en gang, doorlopend gelegd, van in totaal 50 m2. Tijdens de werkzaamheden zijn de ruimtes leeg.

Laminaatvloer in keuken repareren

Ik heb een lekkage gehad in de keuken en er zijn ongeveer 11 laminaat tegels beschadigd. Deze wil ik vervangen hebben. Ze liggen in het midden van een baan van 13 meter. Het beschadigde deel ligt tegen de muur waar ik begonnen ben met het leggen van het laminaat. Dus als ik het zelf zou moeten vervangen zou ik alles eruit moeten halen. Voor de verzekering moet ik wel eerst een offerte hebben.

Complete laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag laminaat leggen inclusief ondervloer en plakplint. Het gaat om de vloer van slaapkamers op twee verdiepingen, in totaal 3 slaapkamers en 2 hallen. Totaal oppervlakte is ongeveer 38 m2 en de lengte plakplint is ongeveer 53 m2.

Siergrindvloer in een appartement aanbrengen

Ik wil dat het leggen van een siergrindvloer in een te verbouwen appartement wordt gerealiseerd. Er moet een geluidswerende onderlaag onder. Het aantal vierkante meters weet ik nog niet precies.

Beton storten in kleine badkamer en wc op zolder

Er dient een betonnen vloer te worden gegoten of gestort in onze nieuwe zolderbadkamer en wc. Graag een scherpe prijs.

Laminaat leggen

Ondervloer, laminaat en plakplinten leggen in de gang (10 m2) en twee slaapkamer (25 m2 en 15 m2). In de woonkamer ligt laminaat, daar eventueel aan vast leggen, of deze planken recht afzagen inclusief overloop plint. Alle ruimtes zijn op dezelfde verdieping en beide slaapkamers lopen over in de gang (dus doorleggen). Graag ontvang ik een offerte.

Gaten boren in een vloer met vloerverwarming

Ik wil per januari 2018 naar een nieuw bedrijfslocatie met mijn autogaragebedrijf. Ik wil dat pand gaan huren. Wij willen er 2 hefbruggen in plaatsen en deze moeten in de vloer vastgeschroefd worden. Nu zit er vloerverwarming in de vloer en kunnen wij niet zomaar gaan boren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een partij die hier ervaring in heeft. We krijgen graag uw advies over de beste aanpak en een offerte.

Laminaat leggen en hoge plinten plaatsen

Ik wil graag 30 m² laminaat met ondervloer laten leggen in de woonkamer en hal. Ook zou ik graag hoge plinten willen laten monteren. Ik koop de materialen zelf bij Praxis. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat na lekkage vervangen

Ik heb laminaat wat bol is komen te staan door lekkage en nu is mij gevraagd om een offerte (verzekering) ik zou graag een offerte willen voor het verwijderen van de oude laminaat inclusief ondervloer en dan nieuwe plaatsen door jullie inclusief arbeid en spullen oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Siergrindvloer vervangen

Ik overweeg de huidige grindvloer opnieuw met grind te laten doen. Dit is schat ik 20 m2. Er ligt nu een fijne grind vloer met een laklaag er over heen.

Granito vloer laten herstellen

Ik wil graag de oude lijmresten van onze vloer laten verwijderen en vervolgens de vloer laten polijsten. De vloer in de entree en hal, het is ongeveer 6 m2.

Bollend laminaat vervangen na wateroverlast

Ik heb lekkage in de woning gehad waardoor mij klik laminaat bol staat. Wat gaat het mij kosten voor de werkzaamheden voor het eruit halen van het oude laminaat?

Leggen van een grindvloer

Ik wil dat er een grindvloer met sealinglaag in mijn garage wordt gelegd, dit moet op de huidige betonvloer van 20 m2.

Terrazzo vloer leggen

Het laten leggen van een terrazzo vloer in hal, 3 m2, en toilet, 1 m2, met plint. Tevens gaat het ook om het schuren van een bestaande terrazzo vloer 2 m2.