Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Amersfoort of directe omgeving.

3303 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Amersfoort:

Egaliseren vloer appartement en pvc-stroken (opnieuw) leggen

Onze pvc-vloer is gaan bobbelen. Zal eruit moeten en de ondervloer geegaliseerd. Graag advies van de vakman. o.a. of dat de huidige pvc-stroken opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is een vloer met vloerverwarming en de verwarmingspijpen liggen teveel naar boven, waardoor de pvc vloer is gaan bobbelen.

Vloer schuren en eventueel in de olie

De eiken vloer in mijn woonkamer is na 20 jaar aan een onderhoudsbeurt toe. Het betreft een vastliggende vloer met eiken planken van circa 1 cm dik met een v-groef. Er zitten enkele oppervlakkige krassen en vlekken op. De oppervlakte bedraagt circa 25 m2. We hebben deze vloer zelf een aantal keren opnieuw in de olie gezet met Junckers Rustic Oil, maar nu wordt het tijd deze eerst eens te schuren.

granieten vloer hal

We willen een granieten/terrazzo vloer in de hal, open kast en toilet. De maten zijn: vloer hal 6,1m x 1,15m, toilet 1m x 0,97m en kast 0,9m x 0,9m. De vloer is een nieuwe zand/cement dekvloer met vloerverwarming. uitvoering: 'standaard' zwarte rand aan de zijkanten, blokjes lijn en licht middenvlak. Graag met gele/creme tinten zodat het wat warmer wordt. In de bijlage een voorbeeld (vloer die bij vrienden ligt). Graag ontvangen we een offerte. Met

houten vloer schuren

We willen de vloer in de woonkamer laten schuren, het is een oude, donker houten vloer, die mat en ruw is en wat krassen heeft. We willen hem wat laten opknappen met schuren en een nieuw laag olie/lak. Mochten er foto's of aanvullende informatie nodig zijn, dan hoor ik het graag. Het gaat om 25 m2. Bij voorbaat dank.

Een laminaatvloer aanleggen

Ik zoek een laminaatlegger die 60 m2 aan visgraatlaminaat met V-groef kan leggen in mijn woning. De oude vloer verwijder ik zelf. Er kan eventueel ook nog een ondervloer geregeld worden. De vloer moet op een betonnen fundering/vloer gelegd worden. Het benodigde laminaat koop ik zelf.

Granito vloer in entree, keuken, wc en hal

Hallo, voor een flinke verbouwing wil ik graag een granito vloer in de entreehal, de keuken en nog een halletje en de wc. Er zijn dan 2 plekken waar de granito vloer overgaat naar een houtenvloer. Het gaat om ca 12,5 tot 15 m2. Er zijn 4 drempels nodig. Er ligt een tegelvloer, deze haal ik zelf weg. Vervolgens moet er geëgaliseerd worden. Wat zou dit kosten? Moet dit gelegd worden voor het plaatsen van de keuken? Voor mij is een bedrag van maximaal € 2.000 haalbaar, is er iemand die het binnen deze prijs kan doen? Hartelijke groet.

Laminaat leggen op 1e verdieping en zolder

Ik ben op zoek naar een vakman die laminaat op de eerste verdieping kan leggen en op de zolder. Totale oppervlakte ongeveer 45 m2. Mee laten leveren door de vakman. In overleg met de vakman kijken wat voor soort laminaat.

Grenenvloer bovenverdieping leggen

Voor ons nieuwe huis in Amersfoort zijn wij op zoek naar een massief grenen vloer voor onze boven verdiepingen. 4 slaapkamers, 2 hallen, ongeveer 50m2. wij hebben een vloer gevonden, maar kunnen niet zelf leggen. Kan u dit voor ons aanbieden? Wellicht heeft u zelf ook een grenen vloer aan te bieden? Huidige onder grond is casco.

Schuren lamelparket

Ik wil graag 27,7 m2 lamelparket laten schuren op de 1e verdieping. Het gaat om 3 slaapkamers en overloop.

Vastgelijmd tapijt verwijderen

Wij willen het vastgelijmde tapijt en lijmresten uit een slaapkamer verwijderen. De kamer is ong 16 m2.

Gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen

Beste, Als eerste ben ik benieuwd of u over ongeveer 4 weken de onderstaande werkzaamheden uit kunt voeren in onze woning in Amersfoort. Als dit het geval is ontvang ik graag een voorstel voor het volgende: Garage 45 m2 (auto verfcoating of zoiets?) Garage 65 m2 (tegels dus alleen egaliseren) Toilet 1,5 m2 (gietvloer) Badkamer 10 m2 (gietvloer) Wijnkelder 27 m2 (gietvloer) Alvast bedankt voor uw reactie.

Herstellen put in laminaatvloer (nog planken / delen beschikbaar)

Er zit een putje in de laminaatvloer door een object wat erop is gevallen. grote : 2 x 2 cm wij hebben nog twee planken. helaas is het een plank in het midden van de woonkamer. beschadiging is niet geheel door de dikte van de plank.

Vlonder vervangen balkon

Gaat om een balkon van 18 m2 wat nu bedekt is door hardhouten planken! Ondervloer is een soort rubber dakbedekking! Afmeting terras is 360 cm diep bij 5 meter lang. Voorkeur voor composiet of keramiek tegels.

Laminaat vloer verwijderen en nieuwe vloer incl. plinten leggen

Ik wil graag mijn laminaat laten verwijderen en nieuwe plaatsen. Het gaat om de laminaat van de gang+cv ruimte 10 m2 en plinten+metalen overgangsprofiel plaatsen. Graag een offerte van een erkend Parketteur. Het laminaat heb ik al aangeschaft.

Laminaatvloer herstellen

Ik heb lekkage gehad en nu is de laminaatvloer in de woonkamer beschadigd. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 5,50 bij 7. Gaat om een verzekeringskwestie.

Bewerkte visgraat parket leggen

Op BG rond 90 m2 bewerkte parket in visgraat met 2K lijm op kale beton laten leggen. En rondom met mdf plinten afwerken. Graag offerte van specialisten die hierin ervaring hebben.

Vloer leggen

Op de 2e etage wil ik laminaat of vloerzeil laten leggen. Etage bevat 2 slaapkamers, badkamer en wasruimte. Voor beide opties ontvang ik graag een prijsberekening. Het huidige zeil haal ik er zelf uit. Oppervlakte is ca 40 m2

Vloer schuren en lakken

Beneden verdieping. Ongeveer 25 m2. Vloer is in goede staat

Laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die mij kan helpen met het opnieuw leggen van mijn laminaatvloer. Bij het leggen van de vloer bleek dat de ruimte tussen het laminaat en de deurkozijnen erg groot was, wij zouden ons dan ook graag laten informeren over verschillende oplossingen voor dit probleem.

Laminaat leggen

Ik wil zo'n 40 m2 laminaat en ondervloer laten leggen

Leggen van laminaat

Ik wil graag ondervloer en laminaat leggen ook 41,5 m

Keramisch parket leggen

Keramisch parket , grote en brede stroken Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Woonvloer / interieurtoepassing

Nieuwe grindvloer leggen

Ik wil graag een nieuwe grindvloer (open structuur) in de gang van ons huis. Opp is ca 7 m2. Er ligt momenteel al een grindvloer, maar deze is beschadigd (oud) en aan vervanging toe. Deze werkzaamheden dus ook graag mee factureren.

Herstelofferte voor waterschade laminaat

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn woonkamer, keuken en gang(45m2). Door waterschade is de laminaat krom getrokken. Het betreft een pvc click laminaat. Hoeveel kost het om het te laten leggen?

Kieren in het parket aantikken en vloer schuren en lakken

parketvloer in huiskamer (35 m2) zowel in de lengte als in de breedte aantikken en spanveren aanbrengen. De vloer is zwevend gelegd. De uitvoering bij voorkeur in de derde week van april 2019. Daarnaast graag vloer laten schuren en lakken.