Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Utrecht.

1184 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Utrecht:

dinsdag 25 februari 2020

Laminaat vloeren leggen op zolder en eerste verdieping

Ik wil graag een offerte voor het leggen van een laminaat vloer inclusief btw. Het gaat om een zolder en eerste verdieping totaal ongeveer 125 m2. Het laminaat en ondervloer hebben wij al en de hoge plinten zijn ook al tegen de muur. De vloer moet er onder gelegd worden. Daar is ruimte voor want het oude laminaat wordt weggehaald.
maandag 24 februari 2020

Convectorput dichtmaken en vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag vloerverwarming laten aanleggen en de bestaande convectorput dichtmaken of verwijderen. Ruimte is 60 m2. Vloer is van beton. Wij moeten nog beginnen aan het sloopwerk, maar voor nu denken wij dat de vloerverwarming in het beton moet komen, of op het beton en een dekvloer eroverheen.
maandag 24 februari 2020

Betonvloer met vloerverwarming maken

Zowel de muren, de houtenbalken in de vloer als de kruipruimte zijn vochtig. Wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van de houten balken en vloer, het isoleren van leidingen en een gladde betonvloer met vloerverwarming voor een ruimte van 5 X 11 meter (dit is inclusief trap en binnenmuren) waarna we zelf een houten vloer gaan aanbrengen (van 2 cm).
maandag 24 februari 2020

Vervangen van laminaat in de keuken

In de keuken is waterschade ontstaan, het laminaat staat bol, moet vervangen worden, met plinten. Het gaat om 5 x 3 meter. Graag offerte inclusief leggen
zondag 23 februari 2020

Vastgelijmd tapijt verwijderen

Wij willen het vastgelijmde tapijt en lijmresten uit een slaapkamer verwijderen. De kamer is ong 16 m2.
zaterdag 22 februari 2020

Cement dekvloer in berging aanbrengen (18m2)

Ik heb een berging naast mijn huis, gebouwd op betonnen fundatie plaat en deze is niet geheel egaal. Ik wil graag cementdekvloer aanbrengen, zodat vloer egaal is voordat ik de berging in gebruik neem. Afmetingen zijn 3 meter bij 6 meter. Dikte van vloer maakt mij niet veel uit, mag 3 cm zijn. Parkeren is zeer makkelijk.
donderdag 20 februari 2020

Cementdekvloeren aanbrengen twee verdiepingen (400m2)

Kalkcement dekvloeren aanbrengen. Totaal 400 m2 gem. Verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond hebben we niet veel hoogte (ivm deuren)\ Op de verdieping komt voerverwarming. Dat wordt binnenkort aangelegd. Daarna moeten de dekvloeren er op. Gaat om adres in Utrecht. Bij voorkeur uit te voeren in eerste of tweede week april 2020
donderdag 20 februari 2020

Spoedklus vloer egaliseren

SPOEDKLUS! We hebben een vloer waarvan de plavuizen verwijderd zijn en nu weer geëgaliseerd moet. Hierna wordt een PVC vloer verlijmd. Vloer is 70m2 egalisatie moet aardig dik schat 3mm-tot 20mm op enkele stukken. Vloer moet 4 maart gelegd kunnen worden. Dus egalisatie 2 maart of waarschijnlijk nog eerder. Zie in de link een filmpje en foto's.
woensdag 19 februari 2020

Zand cementdekvloer

Wij willen een zand cement dekvloer laten storten over vloerwarming a 6cm dik. Het gaat om de benedenverdieping van ca. 80m2
dinsdag 18 februari 2020

Vloer verwijderen keuken

De betonnen plavuizen vloer moet verwijderd worden uit de keuken. De tegels liggen in cement op B2-blokken en deze liggen ook weer in cement. Wij hebben het zelf proberen te verwijderen, maar dit is ons niet gelukt. Hij is 2.90 m lang en 2.70 m breed. Wilde graag weten wat dat gaat kosten?
zondag 16 februari 2020

Gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen

Beste, Als eerste ben ik benieuwd of u over ongeveer 4 weken de onderstaande werkzaamheden uit kunt voeren in onze woning in Amersfoort. Als dit het geval is ontvang ik graag een voorstel voor het volgende: Garage 45 m2 (auto verfcoating of zoiets?) Garage 65 m2 (tegels dus alleen egaliseren) Toilet 1,5 m2 (gietvloer) Badkamer 10 m2 (gietvloer) Wijnkelder 27 m2 (gietvloer) Alvast bedankt voor uw reactie.
zondag 16 februari 2020

Gehele vloer vernieuwen

Nu een marmeren vloer, graag info over grindvloer. Granietvloer heeft mijn voorkeur. Ben zelf erg handig, maar zou graag advies willen hebben van een vakman. Graag zou ik willen dat de vakman langs komt om de situatie te beoordelen. Het gaat om ongeveer 40 m2 woonkamer en hal.
woensdag 12 februari 2020

Siergrindvloer verwijderen

Wij willen de siergrindvloer waarin vloerverwarming ligt, in woonkamer keuken en gang (alles begane grond), totaal 40 m2 laten verwijderen. Afvoeren doen we zelf. Geen idee wat voor soort vloerverwarming het is, we hebben de woning pas gekocht.
woensdag 12 februari 2020

Gietvloer plaatsen in keuken

Onze huidige keuken wordt een stukje uitgebouwd (naar 2 kanten) waardoor de totale oppervlakte ca. 10 m2 zal bedragen. Wij overwegen een gietvloer en zijn benieuwd naar de prijzen hiervoor. de huidige vloer bestaat uit tegels. Graag diverse opties/prijzen zodat we een goede vergelijking kunnen maken. Alvast bedankt!
maandag 10 februari 2020

Gietvloer realiseren in een woonkamer

Wij gaan verhuizen en willen graag een gietvloer in onze woonkamer hebben. Wij zijn ons aan het oriënteren en zijn benieuwd wat de mogelijkheid en kosten ong. worden. Oppervlakte is ongeveer 50 m2, er ligt een massief eikenhouten vloeren. Die verwijderen we zelf.
zaterdag 8 februari 2020

Herstellen put in laminaatvloer (nog planken / delen beschikbaar)

Er zit een putje in de laminaatvloer door een object wat erop is gevallen. grote : 2 x 2 cm wij hebben nog twee planken. helaas is het een plank in het midden van de woonkamer. beschadiging is niet geheel door de dikte van de plank.
donderdag 6 februari 2020

Klikpvc leggen

Het zou gaan om het leggen van ongeveer 70m2, De keuken (5m2) is potentieel een uitdaging omdat die een halve cm hoger ligt. Die zou eigenlijk uitgefreesd of verder uitgebikt moeten worden (zie foto Er komt klik pvc op te liggen, die is al besteld. De huidige staat van de vloer: Het is helaas wel al op korte termijn, ik zou de vloer graag uiterlijk de week van de 24ste willen laten leggen is daar een mogelijkheid voor? Het gaat om een appartement op de vijfde verdieping dat leegstaat (zie ook foto's)
dinsdag 4 februari 2020

Vlonder vervangen balkon

Gaat om een balkon van 18 m2 wat nu bedekt is door hardhouten planken! Ondervloer is een soort rubber dakbedekking! Afmeting terras is 360 cm diep bij 5 meter lang. Voorkeur voor composiet of keramiek tegels.
dinsdag 4 februari 2020

Vloer met ongeveer 10 cm ophogen

Ik wil graag de betonnen vloer ophogen naar de hoogte van de rest van de woning. De vloer is ongeveer 8 x 3 meter en zou ongeveer 10 cm opgehoogd moeten worden. De vloer moet zo vlak mogelijk, later leggen we er tegels overheen.
maandag 3 februari 2020

Betonvloer verwijderen uit voormalige koestal

Graag wil ik een prijsindicatie voor het verwijderen van een betonvloer van een oude koeienstal. Oppervlakte deel: 200 m2, 20 cm zandcementvloer. Daaronder beton vloer en diverse diktes met lichte bewapening. Stal is van 1920. Zandcement vloer is nieuw, betonvloer origineel (volgens de opdrachtgever).Vloer verwijderen en afvoeren. Graag een prijs indicatie (van tot prijs). Kan met wagen in de stal rijden. Er staan nog foto's op Funda.
zondag 26 januari 2020

Laminaat leggen

Ik ben op zoek naar iemand die 34 m2 laminaat samen met de ondervloer wil verwijderen, de hoge MDF plinten moeten ook losgemaakt (is geplakt aan de muur) worden en verwijdert worden. Daarna moet er 34 m2 ondervloer,laminaat worden geplaatst en uiteindelijk 14 meter aan hoge plinten geplakt worden. oUDE VLOER HAALT ZELF WEG
vrijdag 24 januari 2020

Laminaat leggen in de gang

Ik zou graag laminaat willen laten leggen in de gang. De afmeting van de gang is ongeveer 10 m2. Ik woon in een appartement op de 2e verdieping. Er hoeft niets vooraf te worden verwijderd.
woensdag 22 januari 2020

Laminaat laten leggen

Graag laminaat laten leggen incl .ondervloer en plinten. Doorlopend gelegd oppervlakte woning 60 m3. Vuil meenemen.
zaterdag 18 januari 2020

Balkonvloer egaliseren en schilderen

Mijn balkon heeft een betonvloer met ribbels. Graag wil ik de vloer egaal hebben met liefst ook nog een kleurtje. De afmeting is 3 m × 4 m.
dinsdag 14 januari 2020

Scheef aflopende vloer egaliseren recht maken

De houten vloer in de woning van 34m2 loopt scheef af. Wij willen dit graag egaliseren. Er ligt nu vinyl, die willen we ook veranderen naar laminaat.

Partners

Partners van Casius