Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Utrecht.

1168 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, grindvloer met toplaag realiseren, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Utrecht:

woensdag 3 juni 2020

Parket met folie verwarming leggen gehele benedenverdieping

Wij willen in ons huis de hele benedenvloer het oude laminaat vervangen door een nieuwe met laminaatverwarming / folie verwarming (inclusief toilet) We zoeken iemand daar ervaring mee heeft of de uitdaging wil aangaan.
dinsdag 2 juni 2020

Verlijmde spaanplaten ondervloer op cementvloer verwijderen

Wij zijn in 2019 verhuisd naar een huis in Vleuten met bouwjaar 1995. Nu hebben we gekozen om op de begane grond vloerverwarming te installeren. In het huis lag een parketvloer, de parketplanken hebben wij reeds zelf verwijderd. De ondervloer bestaat echter uit spaanplaten broodjes (c. 30cm x 15cm) over het gehele oppervlak, welke zijn vastgelijmd op de zandcement/betonnen (is ons niet duidelijk welke van de twee het is) ondervloer met een bruine lijm. Voor het verwijderen van deze spaanplaten ondervloer willen wij graag een offerte ontvangen. Het betreft c. 50m2, op de begane grond.
dinsdag 2 juni 2020

Speod! Vloer restaurant beoordelen herstellen

Beoordeling herstelwerkzaamheden ca. 9 m2 houten vloer. Het zou geweldig zijn als er morgen 3 juni iemand langs kan komen, dan ben ik er namelijk zelf ook.
vrijdag 29 mei 2020

Prijsopgave voor het storten van 2 (schuur)vloeren

We gaan zelf de oude schuur platgooien. In Augustus 2020 komt onze nieuwe kapschuur met terras. Deze heeft een afmeting van 6,50 meter x 3,50 meter. Daarom willen wij voor Augustus 2020 een betonnen of cementen vloer laten storten van 6,50 meter x 3,50 meter. De huidige schuur heeft een betonnen vloer, daar kan een dunne laag overheen gestort worden. (zie foto oude schuur) Nieuwe vloer moet over de hele breedte van de tuin (6,50 meter). Ook regelen wij de nieuwe schuurvloer van de buren. Bij de buren moet een vloer gestort worden van 3,00 meter x 4,00 meter.
donderdag 28 mei 2020

36,6 m2 Terrazzo in woonkamer en hal

Wij willen in ons nieuwe huis (01 december 2020 ontvangen wij de sleutel) in de woonkamer en de hal terrazzo laten leggen, wat zijn daar de kosten van ?Oppervlakte tezamen is 36,6 m2.
donderdag 28 mei 2020

Egaliseren vloer appartement en pvc-stroken (opnieuw) leggen

Onze pvc-vloer is gaan bobbelen. Zal eruit moeten en de ondervloer geegaliseerd. Graag advies van de vakman. o.a. of dat de huidige pvc-stroken opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is een vloer met vloerverwarming en de verwarmingspijpen liggen teveel naar boven, waardoor de pvc vloer is gaan bobbelen.
woensdag 27 mei 2020

Vloer schuren en eventueel in de olie

De eiken vloer in mijn woonkamer is na 20 jaar aan een onderhoudsbeurt toe. Het betreft een vastliggende vloer met eiken planken van circa 1 cm dik met een v-groef. Er zitten enkele oppervlakkige krassen en vlekken op. De oppervlakte bedraagt circa 25 m2. We hebben deze vloer zelf een aantal keren opnieuw in de olie gezet met Junckers Rustic Oil, maar nu wordt het tijd deze eerst eens te schuren.
maandag 25 mei 2020

Oorzaak achterhalen van kromtrekken laminaat en herstellen

Vorig jaar juni hebben we een appartement gekocht waar in de gehele woning laminaat ligt. We hebben geen dorpels dus alles loopt door (totaal ongeveer 80 m2). Dit lag er mooi en strak in. Sinds enige tijd begint de vloer op bepaalde plekken bij de naden omhoog te komen, en is op sommige plekken verend. In een extra slaapkamer waar we vrijwel niet komen is het ook ontstaan. Ik heb echt geen idee hoe dit ineens kan. Is er een mogelijkheid dat er iemand komt kijken of dit te herstellen is en wat de oorzaak kan zijn?
zondag 24 mei 2020

Hal, keuken en badkamer authentieke terrazzo vloer

We hebben onlangs de woning gekocht en willen de hal en zo mogelijk ook de keuken en de badkamer voorzien van een authentieke terrazzo vloer. Het gaat in totaal om ongeveer 10 m2. We ontvangen graag een prijsopgave en een voorstel voor vervolgstappen. Op dit moment zit er een oude betonvloer op beide plekken.
zondag 24 mei 2020

Trapbekleding verwijderen evt bekleden met vinyl of laminaat

Onze trap van 15 treden met twee draaien het huidige tapijt er afhalen en afvoeren. Evt renoveren met laminaat of vinyl.
zaterdag 23 mei 2020

Dekvloer in badkamers en toilet aanleggen

Ik wil graag in 2 badkamers en 1 toilet een dekvloer laten leggen. Het is totaal 16 m2, dikte ongeveer 60 mm. het toilet is ongeveer 1 m2, badkamer ongeveer 3 x 3,5 m (deze twee zijn op eerste verdieping) en dan nog een badkamer van 3,5 x 1,5 m. De badkamers moeten waterpas. Het deel van de douche moet een afschot hebben. Een douche wordt 2,5 x 1 meter en de andere wordt 1,5 x 1 meter. Vanaf week 27 willen we beginnen.
vrijdag 22 mei 2020

Egaline vloer zolder

Wij willen onze zolder van 30m2 laten egaliseren en dit ook als eindlaag gebruiken. Ik zou graag willen weten wat hier de kosten van zijn, wat de mogelijkheden qua kleur zijn en wat ongeveer de wachttijd is.
donderdag 21 mei 2020

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer laten aanleggen. Het gaat om een waterschadevloer. De hal en wc zijn bij elkaar 12 m2 & de slaapkamer is 16m2.
dinsdag 19 mei 2020

Hal, toilet en badkamer voorzien van een granieten vloer

Wij willen in onze hal toilet en badkamer een granieten vloer laten leggen. Het gaat om een nieuwbouw huis met waarschijnlijk betonnen ondergrond met vloerverwarming. Het gaat om 7,1 - 5,5 en 1,3 m2. Ik wil dat dit één geheel is zonder te veel randen.
dinsdag 19 mei 2020

granieten vloer hal

We willen een granieten/terrazzo vloer in de hal, open kast en toilet. De maten zijn: vloer hal 6,1m x 1,15m, toilet 1m x 0,97m en kast 0,9m x 0,9m. De vloer is een nieuwe zand/cement dekvloer met vloerverwarming. uitvoering: 'standaard' zwarte rand aan de zijkanten, blokjes lijn en licht middenvlak. Graag met gele/creme tinten zodat het wat warmer wordt. In de bijlage een voorbeeld (vloer die bij vrienden ligt). Graag ontvangen we een offerte. Met
maandag 18 mei 2020

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog

Ik wil graag een nieuwe vloer in huis. Op de begane grond wil ik de woonkamer helemaal voorzien van een nieuwe VBI vloer semi-droog. Het gaat om 27 m2. Ik wil in de keuken (2,6 x 3,4) tegels aanleggen. Datzelfde geldt voor de hal (2,4 x 4,6 meter). In de woonkamer (27 m2) wil ik PVC vloer. Keuken, hal en toilet zijn betonnen broodjes, daar vloerverwarming infrezen. Op de VBI-vloer op de lewis platen ook graag vloerverwarming. Positie rood kruis is verdeler. Vloer is er al uit. Graag ook een nieuwe ondervloer aanleggen in de woonkamer. In de keuken is er al een betonnen ondervloer aanwezig.
maandag 18 mei 2020

Granito vloer laten leggen

Wij willen graag een granitovloer laten leggen in de gang en in de keuken en mogelijk in het toilet. Bij voorkeur grijs met een zwarte rand. Het gaat in totaal om ca 12 m2 en de ondergrond is van hout. Kunt u globaal aangeven aan welke prijs we moeten denken en of u daar op korte termijn tijd voor heeft? Bij voorkeur dank voor uw reactie, met vriendelijke groet Bob-Jan Smid, Utrecht
zaterdag 16 mei 2020

Laminaat vloer vervangen

Ik wil mijn quickstep laminaat in de woonkamer / gang laten vervangen 34 m2 Door schade vocht en dikke kras in laminaat. Wat rekenen jullie daarvoor en wat vergoed de inboedelverzekering.
vrijdag 8 mei 2020

Egaliseren vloeibare dekvloer

Het egaliseren van een dekvloer die erg stuift en waarvan de toplaag niet heel hard is. Op 3 etages van houtskeletwoning in Almere. Totaal 200 m2.
maandag 4 mei 2020

Badkamervloer storten

Ik wil graag een nieuwe vloer in de badkamer hebben. De oude vloer halen we er zelf uit. Het gaat om een 6 m2. Graag een terrazzovloer erin storten. Eventueel vloerverwarming eronder. Daar graag advies voor. De badkamer is gelegen op de eerste verdieping.
zaterdag 2 mei 2020

Leggen laminaatvloer en ondervloer op 2 slaapkamers

Het gaat om het leggen van een ondervloer en een laminaatvloer op 2 slaapkamers van elk ca. 13 m2. Op dit moment liggen er vlakke vloerplaten. Het materiaal hebben wij al in huis.
vrijdag 1 mei 2020

Reparatie aan een grindvloer en leggen van ongeveer 15 m2

Wij hebben een grindvloer van 20 jaar oud, ongeveer 50 m2, waar een scheur en wat beschadigingen in zitten en waarin gefreesd gaat worden. Wij zouden dit heel graag laten repareren als dit mogelijk is. Verder willen we een stuk van 15 m2 waar nu zeil ligt ook de grindvloer laten leggen. En ik breek een muur door, waar ook een stuk grindvloer gelegd zou moeten worden.
vrijdag 1 mei 2020

Egaliseren cementdekvloer

Ik wil mijn vloer geëgaliseerd hebben, het is ongeveer 40/45 m2, voor onze tegelvloer die hierna gelegd wordt. Ik haal de oude vloer eruit, er komt vloerverwarming, de naden smeer ik zelf dicht. Het gaat dus echt alleen om het egaliseren. Het zal waarschijnlijk de eerste week van september worden.
vrijdag 1 mei 2020

Egaliseren tegelvloer

Ik heb een tegelvloer van 33 m2 en zou graag weten wat het kost om deze te laten egaliseren.
donderdag 30 april 2020

Beton vloer schuur

Zou graag een betonnen vloer willen laten storten in mijn bestaande schuur. Deze is 2.50 x 2.50. Er liggen nu tegels in, daaronder ligt gewoon zand. Het is de bedoeling dat de tegels er uit gaan en er een 4cm dikke betonnen vloer wordt gestort.

Partners

Partners van Casius