Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor houten/betonnen vloer ophogen en egaliseren voor leggen pvc:

Houten/betonnen vloer ophogen en egaliseren voor leggen pvc

We willen pvc op de vloer leggen, maar een deel van de vloer is hout en een ander deel is beton. De hoogte is verschillend. Dit moet vlak gemaakt worden en goed vastgezet worden zodat er uiteindelijk pvc gelegd kan worden. Ook moet de vloer geëgaliseerd worden. Voor een deel ligt er parket op de vloer, dat kunnen we er eventueel uithalen. Het totaal oppervlakte is ongeveer 36m2
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten/betonnen vloer ophogen en egaliseren voor leggen pvc uit heel Nederland:

Vloer egaliseren en gieten vloer 250m2

Vloer egaliseren en daarna vloer aanleggen met vloerverwarming en benodigde Tempex, isolatie op de bestaande betonnen vloer. De tempex omdat er een klein hoogte verschil van ongeveer 3cm is. Er is ook nog een deel van 76 m2, dit is nog een houten vloer en moet worden gevuld met schuimbeton. Het totale oppervlakte is 250m2. Wij gaan graag in overleg met een bekwame vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Houten vloer verstevigen voor wasmachine

Ik wil graag vloer in de washok verstevigen voor onze wasmachine. We wonen in een oud huis (uit 1910) met houten vloer. De wasmachine staat nu op een vloerbedekking en tijdens centrifugeren tril het hele huis. De wasmachine staat waterpas en op een trildempende plaat. Nu willen we een cement/betonnen vloer laten storten en evt (maak niet noodzakelijk) laten betegelen. De washok is ong 2 meter breed en 1 m diep

Vloerverwarming aan laten leggen

In mijn woonkamer ligt een houten ondervloer (bouwjaar 1950) welke inmiddels op sommige plekken iets af loopt. Er is te beperkt ruimte om isolatie van de onderzijde aan te brengen, daarnaast heb ik me voorgenomen de garage te verbouwen tot woonruimte. Momenteel voelt de vloer erg koud aan. Graag zou ik de woonkamer willen voorzien van vloerverwarming, inclusief de garage waar op dit moment een betonnen vloer ligt. De woonkamer is nu ca. 45 m2, de garage ca. 18 m2.

Bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer

Gehele 1e woninglaag vloer vervangen voor een betonnen vloer. Alleen beton, de bovenlaag en afwerking weten we nog niet. Het gaat om 48 m2. Ik wil eigenlijk ook vloerverwarming laten leggen. Als u dit kunt, dan wil ik dat ook meteen laten doen.

Betonnen vloer storten

Bij de renovatie van mijn woning heb ik de oude houten vloer vervangen door een balken broodjesvloer. Op deze vloer wil ik een betonnen druklaag laten storen. Het gaat om een oppervlakte van 41m2 een de druklaag moet een hoogte hebben van 50mm

Houten schuur vervangen

Ik wil de houten tuinschuur verwijderen en af laten voeren en een nieuwe laten bouwen. Graag casco. - Afmeting 3,00 x 2,50 meter - Evt nieuwe betonnen fundering - Voorkant en zijkant geverfd in aangeleverde mengkleur

Een betonnen fundering aanleggen ten behoeve van een schuur

We zoeken een specialist die een fundering ten behoeve van een houten schuur kan maken. De schuur wordt 10 bij 5 meter en bevindt zich op een ruime kavel. In de schuur komen voertuigen en overige zware objecten te staan.

Stenen of betonnen schuur bouwen

Ik wil graag een nieuwe stenen of betonnen schuur hebben. Afmeting ongeveer 3 meter x 2 meter. Met een plat dak en afhankelijk van prijs naast een deur ook 1 of 2 ramen erin. Gaat om de achtertuin, er is een achterom. De oude houten schuur verwijder ik zelf.

Schuur bouwen bij nieuwbouwwoning

Binnen het nieuwbouwproject waar we mee bezig zijn komen we niet helemaal uit bij de schuur die we wensen. Daarom zouden we hiervoor graag een aparte prijsindicatie hebben om te kijken of we dit beter buiten de projectaannemer om kunnen doen. Het gaat om een houten schuur van 3 meter bij 6 meter met op de zijkant een enkele loopdeur en aan de voorkant dubbele openslaande deuren van ca. 2m breed (of een standaard maat). Verder 1 lichtpunt binnen, 1 lichtpunt buiten, een lichtschakelaar en een dubbel wandcontact. De aannemer zal een betonnen prefab plaat als fundering plaatsen.

Carport bij (houten) garage trekken

Betreft een houten garage op betonnen fundering (ca. 30m2) met een aangebouwde houten carport (ca. 20m2) eveneens op betonnen fundering. Deze carport moet bij de garage getrokken worden. Gevel met deur en kanteldeur verplaatsen naar voorkant carport en een zijde van de carport dichtmaken. Betegeling carport verwijderen en afwerken met glad beton op niveau garagevloer.

Partners

Partners van Casius