Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer in bestaande garage:

Betonvloer in bestaande garage

Storten van een betonvloer in bestaande garage (op begane grond - zgn drive in woning) 2,60 bij 9,20. Ik haal zelf de tegels eruit en en zand. Julie de wapening en storten vloer en glad afwerken. Hij zou ongeveer 8-10cm moeten worden.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer in bestaande garage uit heel Nederland:

Betonvloer storten garage

In de garage van 5 x 5 m wil ik een betonvloer laten storten van 12 cm dik met enkele wapening. Met fijn beton. Wat kost dit ongeveer?

Garage aanbouwen

Wij hebben een woning gekocht, waar we graag een stenen garage aan willen laten bouwen. De oprit is 295 cm breed, dus we willen die breedte gebruiken. Als rechtermuur zal de buitenwand van de woning zelf gebruikt worden. We willen dan een garage van 295 bij 700 cm. Aan de voorkant willen we een garagedeur met een loopdeur erin, aan de achterkant (bij de tuin) een gewone deur en daarnaast een raam. We willen graag een gladde betonvloer, de garage hoeft niet geïsoleerd te worden. We willen graag een plat dak. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan incl. laten plaatsen.

Egaliseren garagevloer (beton)

Egaliseren van betonvloer garage, oppervlakte ca. 20m2. En afwerken met coating.

Zolder garage toevoegen

Op dit moment zit er een zolder op de garage met een punt dak welke niet wordt gebruikt. Hier zou ik graag gebruik van gaan maken en deze willen betrekken bij de kleine slaapkamer waar deze ruimte aan vast zit. Ik twijfel over een nokverhoging of om dit met zink recht om hoog te laten afwerken. Hiervoor zal zoiezo een verdiepingsvloer (nu hout) van beton moeten komen. Kortom ik zou graag weten wat het kost: - Een tweezijdige nokverhoging (3 *6), inclusief isolatie van het dak. (de schuur is reeds geisoleerd) - een prefab unit geinstalleerd op de garage (mist mogelijk) van 3*5 met ramen. - Een rechte verhoging waardoor een platdak ontstaat. - betonvloer storten - Doorgang maken van kleinekamer naar garage zolder. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie (genaamd: Huidig) Dit is enkel ter onderzoek om te bekijken welke kosten hiermee gemoeid gaan om te bepalen of hiervoor gespaard wordt of verhuizing beter past.

Betonvloer laten storten garage

Wij willen graag een betonvloer laten storten in onze garage van 6m bij 2.5m. Op dit moment liggen er tegels in en daaronder zand. De zijwanden en achterwand zijn gefundeeerd. Er dient een vloertje gestort te worden en hoeft niet per se gevlinderd te worden (er gaan garagetegels) overheen.

Betonvloer garage storten en vlinderen

Graag zou ik een offerte willen krijgen voor het storten en vlinderen van een betonnen garagevloer. De afmeting van de vloer is 4x11 meter en de dikte wordt 20 cm. De dubbele wapening, randisolatie en vloerverwarmingsleidingen zijn al aangebracht. De afstand van de garage tot de weg is 16 meter en een betonwagen kan niet in de tuin komen. Bijgaand een foto. Ik hoor graag van u.

Afwerkvloer smeren

Het smeren van een afwerkvloer dikte 40-50 mm oppervlakte 18 m2 (6x3mtr) garagevloer. De afwerkvloer wordt gelegd op een ruwe betonvloer. Uiteraard is de garage goed bereikbaar vanaf de openbare weg. Elektriciteit en water niet aanwezig. Goede werkverlichting aanwezig.

Garagevloer van beton maken

In bestaande garage ligt een vloer van trottoirtegels. Die willen we vervangen door een betonvloer. Afmeting is 6,5 x 3 meter. Kunt u mij een prijsopgave sturen.

betonvloer glad maken

bestaande betonvloer circa 25 m2 wil ik graag glad hebben, schuren evt een laag erover indien nodig. wat kunnen jullie voor mij betekenen. de schuur (garage) is gemakkelijk bereikbaar

Betonvloer realiseren

Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn om de nu betegelde garagevloer le laten vervangen naar een betonvloer. De vloer is ongeveer 30 m2. Verwijderen tegels en evt uitgraven doen we zelf. De garage staat plm 20 meter van de straat en is bereikbaar via oprit.

Partners

Partners van Casius