Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zwolle of directe omgeving.

1920 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: parketvloer visgraat leggen, aanleggen van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen, tapijt voor trap en kamer, parket leggen, naturel gelakte bamboevloer leggen, fermacellvloer leggen, plavuizen verwijderen en convectorput vullen, parket leggen, laminaat leggen, laminaat leggen, waterschade laminaat herstellen, zoldervloer verlagen, mozaïek parket verwijderen en nieuwe leggen, renovate wooden flooring in bedrooms and stair steps, pVC-clickvloer laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zwolle:

Betonvloer in de schuur egaliseren

Mijn betonvloer in de schuur moet een nieuwe bovenlaag krijgen van cement. De materialen zijn niet in huis. De oppervlakte van de schuur is ongeveer 9 m2.

Schuren en waxen houten vloer

Schuren en waxen van eiken vloer: woonkamer, woonkeuken en halletje. Totaal ongeveer 57 m2. Mobiele nummer niet altijd bereikbaar. Mag ook w-app om eventueel terug te laten bellen.

Grindvloer met scheuren repareren

Het gaat om de reparatie van twee scheuren in de siergrind vloer (geseald). Een scheur van circa 2 meter en een van 6 meter. Zakje met siergrind aanwezig, Eveneens wat Epoxyhars en vertrager en voldoende seal. Wie kan de deze scheuren netjes verhelpen?

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

In ons nieuwbouwappartement willen we graag een laminaatvloer laten leggen, inclusief ondervloer en plinten aanbrengen. De vloer moet op een oppervlakte van 63.7 m2 worden gelegd. Alle materialen zijn al aangeschaft. Grote voorkeur voor de week van 25 t/m 29 juni.

Cando parketvloer leggen

Is het ook mogelijk om een massief eikenvloer van Cando door jullie te laten leggen inclusief hoge plint? Het gaat om de gehele benedenverdieping. De oppervlakte is ongeveer 49 m2.

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het boren van 5 gaten in onze plavuizen vloer met vloerverwarming en hieronder een betonnen vloer. 4 gaten van ongeveer 6 mm in elke hoek tegen de plint en 1 gat van ongeveer 15 mm waar TV komt te staan ook tegen de plint. De gaten moeten in kruipruimte uitkomen.

Laminaat leggen op ondervloer

Ik zou graag willen dat er bij mij een laminaat vloer wordt gelegd, inclusief ondervloer en plinten. Het gaat om 52 m2.

Gespikkelde grindvloer verven

Omschrijving: ik heb een grijs gespikkelde grindvloer van 65 m2 groot. Deze wil ik een wat strakkere uitstraling geven door deze donker grijs te laten verven. Wie kan mij hierbij helpen?

Balkonvloer renoveren

Ik wil een balkonvloer van 5 m2 laten renoveren. Vroeger zaten er rubberen dingen op en deze heb ik eraf gehaald waardoor alleen beton over is. Dit moet opnieuw gerenoveerd worden.

Vloertje leggen in de slaapkamer

Vloer en ondervloer reeds in bezit. Graag leggen van slaapkamer circa 18 m2.

Laminaat leggen in een appartement

Ik krijg op 13 of 14 december de sleutel van mijn appartement. De vorige bewoner haalt het tapijt weg en ik wil er graag in het gehele appartement 60 m² laminaat met ondervloer en plinten laten leggen. Ik zoek een vakman die daar rond half december tijd voor heeft en ontvang graag uw offerte. Ik zal zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.

Laminaat vloer leggen

Ik zou graag op de 1e en 2e verdieping van mijn woning een laminaatvloer, ondervloer en plakplinten willen laten leggen. Het betreft een totaal oppervlakte van 101 m2 en 105 meter aan plakplinten. Graag ontvang ik een offerte.

Vloer egaliseren en betonstuc aanbrengen

Wat kost het om via jullie een nieuwe en ruwe betonvloer te egaliseren en te voorzien van een coating of betonstuc? Het gaat om ongeveer 40 m2. Graag hoor ik van u.

Rowi parketvloer schuren en lakken

Een Rowi parketvloer (45 m2) schuren en lakken. Geen voorwerk nodig.

Laminaat leggen en vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van laagpolig vloerbedekking op de hele boven verdieping en daar nieuw laminaat + ondervloer + plinten monteren. Totale oppervlakte waar laminaat moet = 78 m2. Totale lengte aan plinten = 84 meter. Uitvoering in maart. Het laminaat, ondervloeren en plinten kopen wij bij Gamma, de rest van het benodigde materiaal / gereedschap moet de vakman meenemen.

Aanbrengen PS vloer

Wij ontvangen graag een vrijblijvende prijsindicatie (all-in prijs) ten behoeve van het aanbrengen van een PS-vloer (3,30 bij 7,00 meter), inclusief cementdekvloer. De PS-vloer dient te worden bevestigd in de bestaande muren/fundering (als renovatievloer of gewoon uithakken). Geïsoleerde PS-vloer met een RC waarde van 3,5 m2K/W en afwerking gelijk aan bestaand. De werkzaamheden dienen plaats te vinden in de 2e week van november (maandag 6 november). Als u het zou kunnen: de betonvloer open maken en het ook afvoeren. Graag dit dan optioneel mee aanbieden.

Parket schuren

Ik wil graag parket laten schuren in de woonkamer, 60 m2. De werkplek is goed bereikbaar. Klant wil de werkzaamheden graag tijdig laten plaatsvinden.

Egaliseren en verven betonvloer

Onze schuur is uitgebreid, hiervoor is ook de betonnen vloer groter gemaakt. We willen dit laten egaliseren en laten voorzien van een stevige laag (betonverf). Oppervlakte van de vloer is ongeveer 15m2. De ruimte heeft 2 deuren.

Afwerkvloer van cement in de garage aanbrengen

35 meter 6 x 6 meter 5 cm hoog Betreft afwerkvloer voor garage

Grindvloer met coating leggen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een woning en verwachten daarvan eind september de overdracht. We willen alvast enkele kosten voor de afwerking weten. Wij willen op een betonnen vloer graag een grindvloer van 35 m² met coating laten plaatsen. Het gaat om de kleur antraciet. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Verlijmd tapijt verwijderen

Gaarne ontvang ik een offerte voor het verwijderen + afvoeren van verlijmd tapijt uit een galerij flat met lift te Zwolle. Uitvoering 2e helft juli. Het gaat om de volgende ruimtes: - Slaapkamer 3 x 5 meter; - Slaapkamer 2 x 5 meter; - Woonkamer 5 x 5 meter; - Kamer 3.5 x 3.5 meter; - Gang 3 x 1,5 meter en 5 × 1,5 meter; - Keuken 2 x 3 meter, hier liggen tapijt tegels.

Sleuven frezen in een betonvloer

Wij zijn een renovatie aan het uitvoeren in een bedrijfspand en willen daar in week 24 of 25 graag 150 meter sleuven laten frezen in een betonvloer. Wij ontvangen graag een prijs per meter van bedrijven die hier in die periode tijd voor hebben.

Laminaat leggen

Ik wil graag een laminaat vloer. De ondervloer ligt er al in. Alleen nog de plinten en het laminaat. Niet in de gehele woning. Alleen in de gang keuken en een slaapkamer.

Terrazzovloer in de nieuwbouwwoning leggen

Terrazzovloer voor in nieuwbouwwoning. Vloer moet worden gelegd in twee badkamers, twee aparte toiletten en een bijkeuken.

Laminaatvloer laten repareren

In verband met waterschade op onze laminaatvloer willen wij een offerte aanvragen. De offerte zal doorgestuurd worden naar het bedrijf welke verantwoordelijk is voor de opgelopen schade. Het betreft een zoldervloer van 27 m2. Graag willen wij ook de prijs van plinten, ondervloer en het leggen van de vloer mee berekend zien in de offerte. Door verkeerde installatie is wasmachine gaan lopen tijdens het centrifugeren. Hierdoor is het houten plateau beschadigd. De werkzaamheden zijn het opschuren en verven van het plateau.