Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zwolle of directe omgeving.

1954 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, betonlook vloer over tegels laten leggen, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, betonvloer storten in garage, circa 97 m2 Vloerverwarming aanleggen en alle radiatoren verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zwolle:

Bovenverdieping egaliseren, eindvloer

Het egaliseren van de bovenverdieping. 2 kamer en een gang, plusminus 45 m2.

Keukenvloer uitvlakken/schuren/egaliseren.

mijn keuken van 8 m2 is heel slecht geëgaliseerd waardoor het nu golft, dit zou ik graag recht gemaakt willen hebben en de vloer die er oplegt eraf halen en opnieuw leggen.

Cementdekvloer voor garage

7 a 8 cm dikke cementdekvloer leggen over isolatielaag van 10 cm dik (onder de isolatie ligt een betonvloer van 15 cm dikte). Graag advies van vloerenbedrijf of dit gewapend moet ivm parkeren auto. Afmetingen 2,65 meter breed x 9,80 meter lang. Stalen profiel t.b.v. garagedeur.

Traptapijt verwijderen + overloop

Wij willen de trap en overloop ontdoen van de vloerbedekking en tevens lijmresten(tapijt). Het gaat om 14 traptredes, en een overloop van +- 3 m2.

Tapijt slaapkamer verlijmd verwijderen

Het gaat om 8 - 10 m2 vastgelijmd tapijt in een appartement, met lift. Hier willen wij het tapijt en de lijmresten laten verwijderen.

Betonvloer schilderen

Het gaat om ongeveer 60 m² betonvloer met vloerverwarming dat geschilderd moet worden. Het betreft het nieuwbouwproject waar ik een appartement op de 2e verdieping ga huren. De woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, berging en washok (alle ruimten behalve douche, wc en balkon) moeten geschilderd worden. Voor nu ben ik vooral benieuwd naar hoeveel zoiets gaat kosten. september of oktober.

Betonvloer in bestaande garage

Storten van een betonvloer in bestaande garage (op begane grond - zgn drive in woning) 2,60 bij 9,20. Ik haal zelf de tegels eruit en en zand. Julie de wapening en storten vloer en glad afwerken. Hij zou ongeveer 8-10cm moeten worden.

Egaliseren vloer 1e verdieping.

De vloer op de 1e verdieping, 2 slaapkamers en gang. Deze vloer wordt gebruikt als eindvloer. Plusminus 35m2

Laminaatvloer vervangen

De laminaat vloer beneden moet vervangen worden in verband met waterschade. Het gaat om 40 vierkante meter. Ik zou weer laminaat willen laten leggen met ondervloer en plinten. Afvoeren graag door de vakman.

Schuren en oliën massief houten parketvloer

Wij hebben een woning gekocht waar een massief houten parketvloer in ligt op de begane grond. Deze willen wij graag laten schuren en oliën. Het is één oppervlakte van maximaal 30 m2.

Egale cement dekvloer storten woonkamer over vloerverwarming

Graag laat ik een cement dekvloer van ca 22,5 m2 over de vloerverwarming storten. De vloerverwarming is nog niet gestort, die wordt nog gemaakt. Het wordt een vloerverwarming op matten, daaroverheen moet de dekvloer komen. Er komt een vloer overheen, dus graag zou ik de cementdekvloer egaal willen gebben. Het moet in de woonkamer op de beganegrond in het woonhuis komen. In de 1e week van juli zou ik willen beginnen. Ik kan nu nog niet in de woning, ik heb de sleutel nog niet, dus momenteel lukt het nog niet om de situatie te komen bekijken.

Kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming

We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Na aanschaf woning blijkt 24m2 niet van beton/zand-cement te zijn. Graag willen we dit laten opvullen. Maar in de gehele beneden verdieping vloerverwarming laten aanleggen. Deze extra 24m2 zal dus eerst moeten worden gestort voor het realiseren van de vloerverwarming kan beginnen. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming.

Laminaatvloer leggen

Ik wil in mijn appartement (nieuwbouw) laminaat laten leggen. Het betreft een woning met vloerverwarming. Het laminaat en de ondervloer zijn geschikt voor het soort vloerverwarming. Het gaat om een woonkamer, 2 slaapkamers, 2 kleine bergingen en de gang. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2. Ik krijg vrijdag de sleutel en de klus heeft enige spoed.

Laminaatvloer laten herstellen

De ondervloer en de plinten zijn in de keuken beschadigd door water. Het gaat om 10 m2. Ik wil daar graag nieuw laminaat met plinten en ondervloer. Nog geen nieuw materiaal aangeschaft, maar dit kan ik zelf regelen. Graag laat ik de oude vloer weghalen, het afvoeren kan ik zelf.

Herstel verzakking houten vloer begane grond

Ik wil graag dat iemand komt kijken naar mijn vloer, hij zakt behoorlijk door. Oorzaak is onbekend, dus er moet eerst onderzocht worden naar de oorzaak en naar de mogelijke oplossingen. Er is verder ook een kruipruimte aanwezig. De totale oppervlakte van de woonkamer is 24 m2. Bouwjaar 1963.

Granito vloer leggen

Voor een jaren 30 woning willen wij graag een offerte hebben voor het leggen van een granito vloer. Het gaat om de wc, gang en keuken op de begane grond. In totaal is het ongeveer 14 m2.

Visgraat laminaat leggen

Voor onze nog op te leveren woning in Zwolle (medio juni) zijn wij opzoek naar iemand die onze visgraat laminaatvloer wilt leggen inclusief hoge plint. Wij hebben reeds 40m2 vloer en ondervloer besteld, met de daarbij horende hoge plint. In de bijlage treft u 2 afbeeldingen, 1 van het laminaat en de ander van de plattegrond van de benedenverdieping. Graag ontvangen wij een offerte met een fixed price. M.a.w. een totaalprijs voor de totale klus. Tevens horen wij graag van een expert of de bestelde 40m2 voldoende is om de volledige benedenverdieping te leggen i.v.m. een hoger snijverlies.

Cementdekvloer leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen om een cementdekvloer te laten leggen van ongeveer 70m2 op een vloerverwarming. Vakman verzorgt alle materiaal.

Betonvloer in de schuur egaliseren

Mijn betonvloer in de schuur moet een nieuwe bovenlaag krijgen van cement. De materialen zijn niet in huis. De oppervlakte van de schuur is ongeveer 9 m2.

Schuren en waxen houten vloer

Schuren en waxen van eiken vloer: woonkamer, woonkeuken en halletje. Totaal ongeveer 57 m2. Mobiele nummer niet altijd bereikbaar. Mag ook w-app om eventueel terug te laten bellen.

Grindvloer met scheuren repareren

Het gaat om de reparatie van twee scheuren in de siergrind vloer (geseald). Een scheur van circa 2 meter en een van 6 meter. Zakje met siergrind aanwezig, Eveneens wat Epoxyhars en vertrager en voldoende seal. Wie kan de deze scheuren netjes verhelpen?

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

In ons nieuwbouwappartement willen we graag een laminaatvloer laten leggen, inclusief ondervloer en plinten aanbrengen. De vloer moet op een oppervlakte van 63.7 m2 worden gelegd. Alle materialen zijn al aangeschaft. Grote voorkeur voor de week van 25 t/m 29 juni.

Cando parketvloer leggen

Is het ook mogelijk om een massief eikenvloer van Cando door jullie te laten leggen inclusief hoge plint? Het gaat om de gehele benedenverdieping. De oppervlakte is ongeveer 49 m2.

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het boren van 5 gaten in onze plavuizen vloer met vloerverwarming en hieronder een betonnen vloer. 4 gaten van ongeveer 6 mm in elke hoek tegen de plint en 1 gat van ongeveer 15 mm waar TV komt te staan ook tegen de plint. De gaten moeten in kruipruimte uitkomen.

Laminaat leggen op ondervloer

Ik zou graag willen dat er bij mij een laminaat vloer wordt gelegd, inclusief ondervloer en plinten. Het gaat om 52 m2.