Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer leggen in de garage:

Grindvloer leggen in de garage

Wij willen in de garage een grijze grindvloer met een laag, zodat ik hem gemakkelijk kan reinigen. Het gaat om 30 m2. Graag zouden wij hiervoor een offerte ontvangen.
Onze klant uit Staphorst (Overijssel) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer leggen in de garage uit heel Nederland:

Grindvloer

Het laten leggen van grindvloer woonkamer Ongeveer 50m2

Open grindvloer glad dichtsmeren

In onze nieuwe woning hebben wij een open grindvloer liggen van ca 50 m2 en 6 mm dik. Deze ruikt, na grondige reiniging, nog steeds naar natte honden/kattenlucht. Daarom willen we de vloer dicht laten smeren zodat we er zeker van zijn dat de stank niet meer terugkeert. De vloer moet geschikt worden opgeleverd, omdat we hier laminaat overheen gaan leggen.

Grindvloer in de garage aanleggen

Het laten leggen van een grindvloer in de garage met een coating zodat de vloer gemakkelijk te reinigen is. Het gaat om 30m2

Grindvloer in woonkamer en hal leggen

Wij willen graag een grindvloer laten leggen in de woonkamer en hal. De vloer is geëgaliseerd en de oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Grindvloer leggen

Ik wil een grindvloer laten leggen van 65 m2 op de begane grond, dit is het gehele huis woonkamer keuken en gangen.

Grindvloer leggen en afwerken in een uitbouw

Ik heb aan mijn woning een uitbouw gemaakt van ongeveer 25 m². Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen en afwerken van een grindvloer. Er ligt al een smeervloer in de uitbouw waar vloerverwarming onder zit. Ik wil een grindvloer in de kleur zwart met lichte spikkels erin. Ik hoor graag wie hier op kort termijn tijd voor heeft.

Grindvloeren leggen

Het egaliseren van een tegelvloer (mits dit nodig is) en hierover een grindvloer leggen van ongeveer 70 a 80 m2. Werklocatie is goed bereikbaar. Geen voorwerk.

Grindvloer leggen

De bovenverdieping is 55 m2. Bestaande uit 3 slaapkamers en een overloop het betreft een eengezinswoning van 15 jaar oud er heeft alleen vloerbedekking gelegen die ik er uit haal. De vloer is dan weer zoals hij was geen oneffenheden. Graag een prijs.

Grindvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een grindvloer, zwart met glitters erdoor, in de woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Grindvloer over plavuizen leggen

Het leggen van een grind vloer op een bestaande plavuizen vloer. Ongeveer 50 m2

Partners

Partners van Casius