Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren:

Kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren

In onze kelder willen we een brouwerij beginnen maar er moet een afwerkvloer met afvoer goten inkomen. Oppervlakte ca 30-40 m2. Kelder is geschikt om dit te realiseren. Ook wanden moeten betegeld worden. Geheel dus waterproof.
Onze klant uit Oldenzaal (Overijssel) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren uit heel Nederland:

Betonnen vloer met waterdichte coating aanbrengen

Wij willen binnenkort op de benedenverdieping van onze woning zelf vloerverwarming gaan plaatsen. Er is daar een betonnen vloer met enkele niveauverschillen. Ook is er een gedeelte boven een kelder, waar nu nog een houten vloer op ligt. We willen de houten vloer laten vervangen door een betonnen vloer en de hele vloer met een betonnen afwerkvloer en waterdichte coating laten afwerken als de vloerverwarming erin ligt. Het gaat om een totaaloppervlak van 70 m². We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten bekijken en ontvangen daarna graag een offerte.

Fundering voor een houtskeletwoning maken

Het betreft het bouwen van een fundering op palen voor een houtskeletbouw woning van 13 x 13 meter. Het betreft hier een richtprijs voor de haalbaarheid van ons plan in het "Oosterwold" in Almere Aantal palen: 22 (300 x 300 mm) L=15 meter. Vloer m.b.v. geïsoleerde kanaalplaat. Kalkzandsteen muurtje 40 centimeter hoog met spouw en metselstenen buitenmuurtje waalformaat Uitvoering inclusief graafwerk, heiwerken, leveren en installeren betonijzer en beton, Installeren van prefab kelder (3 x 6 meter) (levering opdrachtgever), Installeren van vloer inclusief afwerkvloer, leveren en metselen van opstaande muurtjes (voor de houtskelet). Graag stelpost opnemen voor diverse doorvoeringen riool etc)

Afwerkvloer in de kelder aanbrengen

Een afwerkvloer in de kelder van omgeveer 80 m er is al een gestorte vloer in helaas zitten hier veel bulten en putten in en oneffenheden komt geen vloerverwarming in

Voor het nieuwe woonhuis van mijn zoon ...

Voor het nieuwe woonhuis van mijn zoon zoek ik enkele ervaren tegelzetters en leggers. Het betreft een woonkamer van 130 m2 waar tegels van 100x100 cm ingelegd moeten worden in een dunne cementlaag op de reeds aanwezige afwerkvloer. De tegels wegen 90 kilo p st. Daarnaast is er nog een kelder die 50 m2 groot is waar 60x60 cm tegels komen. Ook nog circa 35 m2 wandtegels van 50x50 cm.

woning 10x17 landhuistype incl kelder ...

woning 10x17 landhuistype incl kelder met 3 trappen ; dit is naar kelder , verdieping en naar zolder , moet met kunsttofgoten omkleed, afwerkvloer tenminste 10 cm dik ivm vloerver , finstral kunstofkozijnen waarvan 2 tuindeuren , en 1 schuifpui 2 ramen in kamer tot de grond 4 ramen bij slaapkamer vanaf 1.50 2 kleine ramen douche en wc 1 voordeur en 1 raam kantoor achter 1 raam bijkeuken en boven 3 dakkapels en 4 velux ramen plus een serre met de nodige raampartij , maar mag zowel aan de grond als op 1.50 dit alles wil ik graag gebouwd zien voor € 150.000,-- incl de btw