Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Oldenzaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Oldenzaal heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Oldenzaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Oldenzaal of directe omgeving.

155 klanten uit Oldenzaal bevelen een bij Casius in Oldenzaal aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oldenzaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, laminaat laten leggen in meerdere ruimtes, vervangen houten vloer door betonvloer en vloerverwarming leggen, betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen, aanleggen fundering en betonnen vloer voor tuinhuisje, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Oldenzaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Oldenzaal:

Vloer schuren

Woonkamer wat ongeveer 40 m2 is, graag vloer laagje afschuren en weer opnieuw lakken en in de olie zetten.

Kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren

In onze kelder willen we een brouwerij beginnen maar er moet een afwerkvloer met afvoer goten inkomen. Oppervlakte ca 30-40 m2. Kelder is geschikt om dit te realiseren. Ook wanden moeten betegeld worden. Geheel dus waterproof.

Laminaatvloer leggen

De klus bestaat uit het leggen van een Laminaatvloer en ondervloer in de keuken en bijkeuken in elkaar overlopend, de keuken Is een oppervlakte van 11 vierkante meter, en de bijkeuken zo'n 8 vierkante meter. Ook moet er een ondervloer gelegd worden. Daarbij alle hoge plinten, ongeveer 16 meter. De vloer wordt geëgaliseerd, liggen nu nog plavuizen op.

Laminaat op de begane grond leggen

50m2 laminaat leggen begane grond

Plavuizen verwijderen

Verwijderen gelijmde plavuizen woonkamer en gang 40 m3

Laminaat verwijderen, afvoeren en nieuwe vloer leggen

In verband met waterschade moet het laminaat plus toebehoren verwijderd en afgevoerd worden. Daarna moet er gekeken worden of de ondergrond nog moet drogen voordat het opnieuw gelegd kan worden. Het betreft 80 m2, beneden appartement, drempelloos.

Laminaat vervangen vanwege schade

Een schildersbedrijf heeft tijdens werkzaamheden in onze woning een laminaatvloer van 12 m² beschadigd. We hebben afgesproken dat we er nieuw laminaat kunnen laten leggen op kosten van het bedrijf. We hebben al laminaat besteld bij Gamma en willen graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van het huidige laminaat en leggen van het nieuwe.

Grindvloer in de keuken laten leggen

Ik wil graag een grindvloer laten leggen in keuken, de ruimte is ongeveer 1.40 x 2.45 meter.

Vloerbedekking verwijderen

Op de overloop ligt een verlijmde vloer. Wij zijn hier mee begonnen maar het is niet te doen Er dient nog 3 m2 vloer verwijderd te worden inclusief alle lijmresten.

Granito of Terrazenna vloer laten leggen

Wij willen in ons nieuwe huis, bouwjaar 1950, graag een granito/terrazenna vloer in de hal bij de voordeur en eventueel het toilet. De oppervlakte is circa 8 m2. Graag ontvang ik een offerte van de kosten.

Laminaat met ondervloer laten leggen

Het laminaat is kapot en we willen graag een vloer laten leggen met ondervloer en plinten. Het gaat om 33 m2. De ondervloer zal verwijderd moeten worden. Het gaat om de keuken, de gang en de woonkamer. We hebben een prijsopgave nodig in verband met de verzekering, maar willen de klus wel degelijk uit laten voeren. Het gaat om de Bastion antraciet laminaat, en van hetzelfde merk de plinten (de smalle versie).

Laminaat met Aluline ondervloer leggen

Ik wil graag 50 m2 laminaat laten leggen met aluline ondervloer.

Zandcementvloer herstellen en glad maken

Het betreft een (spoed, start 12/13-5) klus om de bestaande zandcementvloer (woonkamer en keuken) te herstellen. De vloer is beschadigd geraakt na verwijderen van de parketvloer. Her en der zijn cv leidingen en loze leidingen bloot komen te liggen en is het rasterwerk zichtbaar. De gaten in de vloer dienen te worden opgevuld en de vloer dient uiteindelijk in zijn geheel geëgaliseerd te worden. Het egaliseren betreft de hele benedenverdieping (55m2, inclusief hal, toilet en trapkast) Dit alles is noodzakelijk om verder kunnen met het frezen voor de vloerverwarming (20-05-16).

Terrazzovloer laten leggen

Op dit moment hebben wij in de keuken een vloer met vloertegels op een betonnen ondergrond. In de vloer ligt vloerverwarming, de retourleiding van de radiator ligt daar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het leggen van een terrazzo vloer in de keuken. Het gaat om ongeveer 12 m².

Pvc vloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe pvc vloer op de gehele benedenverdieping laten leggen. Momenteel ligt er een marmeren vloer met vloerverwarming. Het betreft een ruimte van ongeveer 50 m². Deze wil ik dus ook met plinten laten afwerken. Wat kost het gehele plaatje van egaliseren tot leggen?

Houten vloer schuren en afwerken

Ik wil graag mijn parketvloer laten schuren en afwerken. Het gaat om een oppervlakte van 60 m2.

Laminaat met plinten laten leggen

Laminaat leggen + plinten 30 vm

Laminaat leggen in alle slaapkamers

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het leggen van laminaat in drie slaapkamers, hal en de zolder. Voordat het leggen van het laminaat kan plaatsvinden zal er een ondervloer gelegd moeten worden. In totaal gaat het om 66 vierkante meter. Alle ruimtes moeten worden afgewerkt met plakplinten.

Jatoba vloer herstellen en lichter maken

We willen graag een Jatoba vloer geschuurd en eventueel lichter gemaakt hebben. Het oppervlak is +/- 60 m2. Wat zijn de mogelijkheden?

Betonvloer laten storten

Het gaat om het verwijderen van de houten vloer, isoleren en storten van een betonvloer inclusief afwerkvloer. Het gaat om een vloer van ongeveer 35 m2 en een kruipruimte van ongeveer 30 cm.

Laminaat in woonkamer en gang leggen

Laminaat leggen in de woonkamer en gang, inclusief ondervloeren en plinten. Nu liggen er plavuizen. Graag bekijken of dit er overheen kan worden gelegd. Het gaat in totaal om 48 vierkante meter. Materiaal in overleg aanschaffen.

Complete laminaatvloer leggen

Het leggen van een laminaatvloer, ondervloer en plakplinten in keuken, woonkamer, hal en entreehal. Totaal 44 m2 en 55 meter plakplinten.

Laminaat met waterschade in de keuken

Door waterschade in de keuken dient het laminaat vervangen te worden. Graag zou ik willen weten of de vloer volledig of gedeeltelijk vervangen dient te worden. De offerte zal na goedkeuring van de verzekering uitgevoerd moeten worden.

Laminaat met waterschade in keuken vervangen

Ik heb waterschade in keuken. ongeveer 10 m2 meter laminaat ongeveer zes jaar geleden gekocht bij praxis. Mijn vraag,kan dit vervangen worden voor 10 m2 meter of moet alles vervangen worden. ongeveer 45m2.alles is tot aan voordeur doorgelegd.geen drempels. wat gaat dit kosten inclusief leggen

Laminaat met waterschade vervangen

Door lekkage in mijn keuken is mijn laminaat gaan opstaan. Ik moet voor de verzekeringsmaatschappij een offerte aanleveren voordat zij dit in behandeling nemen. Ik heb ongeveer 6 jaar geleden laminaat bij praxis gekocht. Ongeveer 40 a 45 m2 m. Voor ongeveer 1000 euro toen der tijd. Ik heb hier geen bonnen meer van. Zou dit laminaat nog leverbaar zijn dan zou er een nieuw deel in de keuken gelegd moeten worden. Ongeveer 10m2. Wat zou dit kosten inclusief leggen? En daarnaast een opgaaf indien het niet meer leverbaar is, graag een offerte voor de volledige 40 a 45m2 inclusief leggen.