Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat na wateroverlast (deels) vervangen:

Laminaat na wateroverlast (deels) vervangen

Het betreft een vorm herstelreparatie na wateroverlast. Een hoek van circa 10 m2 met vervangen worden. Laminaat is aanwezig maar wellicht moet een deel van de ondervloer en alle plinten worden vervangen. Plinten geheel vervangen is circa 25 meter. Het zal in overleg moeten worden bepaald wat de totale kosten worden. Heel graag maak ik met u een afspraak hiervoor.
Onze klant uit Losser (Overijssel) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat na wateroverlast (deels) vervangen uit heel Nederland:

Vervangen keukenvloer

De keukenvloer moet na wateroverlast vervangen worden. Inclusief ondervloer. Het gaat om ongeveer 7 vierkante meter. In de keuken staat een afwasmachine, een wasmachine en een droger. Ik wil dat deze afgekoppeld en weer aangesloten worden. Het laminaat is, als ik dezelfde vind in mijn bezit. Anders zal ik een andere vloer moeten kiezen.

Bollend laminaat vervangen na wateroverlast

Ik heb lekkage in de woning gehad waardoor mij klik laminaat bol staat. Wat gaat het mij kosten voor de werkzaamheden voor het eruit halen van het oude laminaat?

Laminaatvloer leggen van wateroverlast

Ik wil laminaat laten leggen op 37 m2. Heb wateroverlast gehad, dus oude laminaat moet er ook uit. Onder het oude laminaat zit een kurkvloer (gelijmd). Ik weet niet hoe die er bij ligt. Materialen heb ik in principe al. Betreft een offerte voor de verzekering.

Laminaat op de begane grond vervangen door tegelwerk

Ik heb wateroverlast gehad en wil nu de laminaatvloer in mijn keuken, woonkamer en hal laten vervangen door een tegelvloer. Het gaat om ongeveer 25 m². Ik ga graag even met de tegelzetter in gesprek over de best passende tegelmaat. De laminaatvloer moet worden verwijderd en afgevoerd. Ook moeten er enkele kasten in de woonkamer en keuken worden verwijderd om de tegels te kunnen leggen. Ik wil ook een tegelplint langs de muren. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw aanbieding voor de tegels en de montage. Dit is overigens geen verzekeringswerk.

Schadeherstel aan vloer, muren, keuken et cetera

Ik heb een offerte nodig voor mijn advocaat. Onze bovenburen hebben veel schade veroorzaakt aan ons laminaat, de muren, de keuken, het plafond, aan een raam/kozijn en aan de wandtegels aan de muren van de keuken en badkamer. Er ligt een hoop werk bij ons thuis; de advocaat gaat de offerte aan hun verzekering door geven. Als zij het niet accepteren leggen we het voor aan de rechter. Er zijn ook kleine beestjes die komen onder de laminaat door veel wateroverlast. We zijn bang dat de vloer gaat zakken. Ik hoop dat u ons kunt helpen.

Laminaatvloer vervangen na wateroverlast

Ik heb een waterschade in de slaapkamer waarbij de laminaatvloer is beschadigd. Deze wil ik laten vervangen, inclusief het leggen van plinten. Het vloeroppervlak is 5 bij 4 meter. Er zit geen drempel, het laminaat loopt door over de gehele bovenverdieping. Dat heeft totaal een lengte van 18 meter en 5 meter breed. Het oude laminaat moet eerst verwijderd worden. Deze is niet gelijmd. De nieuwe vloer is aanwezig. De offerte wordt gebruikt voor de verzekering, maar de klus moet ook wel degelijk uitgevoerd worden.

Laminaat met waterschade repareren

Goede middag. Ik heb een beetje wateroverlast gehad. Nu moet er in mijn keuken nieuw laminaat. Alleen is mijn oude laminaat 10 jaar oud. Dit is nog tegen elkaar geplakt.. de randen dan. Nu hebben ze bij de Gamma nog wel hetzelfde laminaat maar dat is klik laminaat.. mijn keuken is ongeveer 9 a 10 vierkante meter. Kan dat nieuwe laminaat er in en netjes aansluiten op mijn woonkamer? Hoeveel gaat dit kosten? Het is voor de verzekering. En wilt u dat dan komen doen eventueel. Wilt u mij een offerte sturen? Het moet op korte termijn uitgevoerd worden: oud laminaat eruit en nieuwe erin.

Waterdichte gietvloer in een souterrain aanbrengen

In de maand juni is mijn souterrain - tevens mijn slaapverdieping & badkamer/wc verdieping - 2 maal overstroomd tijdens de befaamde hoosbuien. De 2e keer was er zelfs 3 x spraken van een overstroming. Steeds weer kwam het water via het doucheputje omhoog. Inmiddels zoeken we met de VVE en de gemeente naar een structurele oplossing, echter dit kan zo maar een langere tijd duren. Laminaat is er inmiddels uit en bouwdrogers hebben de betonvloer droog gemaakt. Voor de korte termijn ben ik op zoek naar een nieuwe, waterdichte vloer voor mijn gehele souterrain (40 m2, 3 slaapkamers, 1 berging, gang), aangezien ik er rekening mee hou dat dit in de toekomst nog vaker kan gebeuren. Ik twijfel tussen een laminaatvloer (makkelijk te verwijderen dus in geval van wateroverlast meteen weg te halen waardoor betonvloer meteen kan drogen), maar overweeg ook een gietvoer of een tegelvloer. Nu heb ik alleen vernomen dat gietvloer kan scheuren en dus niet helemaal waterdicht is, wat mij natuurlijk verder van huis zou brengen dan een natte laminaatvloer.

Waterschade herstellen in slaapkamers

Ik wil graag 2 slaapkamers later herstellen na wateroverlast. Alles isoleren: Het dak en het plafond. En aftimmeren met schroten. Het gaat om 2 x 12 vierkante meter. ook wil ik graag de vloer voorzien van nieuw laminaat (24 vierkante meter). En een muur schilderen. Graag een offerte voor de verzekering.

Laminaatvloer laten leggen na wateroverlast

Via deze weg wil ik een offerte aanvragen voor het laten leggen van laminaat in mijn appartement in Maastricht. Afgelopen weekend is er een waterschade geweest waarbij er vloerdelen duidelijk beschadigd zijn. Hiervan is melding gedaan bij de verzekeraar en voor de verdere afhandeling is een offerte nodig m.b.t. de kosten voor herstel. Zou u mij kunnen laten weten wat de kosten zijn voor het laten leggen van laminaat en plinten bij een oppervlakte van ongeveer 46 m2? Ik begrijp dat dit afhankelijk zal zijn van het materiaal wat gekozen zal worden. Op uw site kan ik geen laminaat met bijbehorende prijzen vinden. Verkoopt u dit zelf of zouden wij dit zelf moeten aanschaffen en doet u alleen de plaatsing? Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius