Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit IJhorst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in IJhorst heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in IJhorst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in IJhorst of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit IJhorst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: aanbrengen broodjesvloer, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, nieuwbouw afwerkvloer realiseren op beide verdiepingen, voorwerk storten van betonnen vloer in bedrijfspand, fundering voor uitbouw aan de achterzijde realiseren, fundering betonvloer in bestaande loods realiseren, vloer laten leggen, remove existing flooring and installing new one, betonvloer voor een schuur storten, gietvloer nieuwbouwhuis realiseren, houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming, egaliseren uitbouw, vloer leggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, dekvloer aanleggen op de begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in IJhorst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in IJhorst:

Vloer egaliseren en Flexxfloor leggen

Graag wil ik de vloer in de gang laten egaliseren. Daarna zou ik of een Flexxfloor of een terazzo vloer laten leggen. Voor beide mogelijkheden zou ik graag een prijs willen weten. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.

Storten van een cementdekvloer

In verband met het uitbouwen van de keuken, zijn wij op zoek naar iemand die een cementdekvloer komt storten. Er ligt nu een betonnen vloer in. Daar overheen worden binnenkort leidingen etc gelegd. We krijgen geen vloerverwarming. Nu moet er een cementdekvloer gestort worden over de betonvloer en de leidingen. In totaal is het 26 m2 maar dat willen we in delen laten doen, dat willen we graag bespreken met u. Bij voorkeur hebben we contact met een bedrijf uit de buurt van Ijhorst.