Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hengelo of directe omgeving.

591 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, herstellen van scheve vloer, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, kwaaitaal vloer repareren of vervangen, fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming, grindvloer reparatie, betonplaat storten en vlinderen, cementdekvloer smeren, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hengelo:

Laminaat leggen

Ik wil ongeveer 60 m2 laminaat laten leggen. Er hoeft geen ondervloer geplaatst te worden omdat het bovenop onze kurkvloer komt. Er moeten wel plinten geplaatst worden.

Laminaatvloer leggen

Vloer laten leggen 7x5 meter met opstakels van de muur naar keuken de vloer is een geheel het is door gelegd het bestaat dus uit een vloer van de huiskamer tot in de keuken.

Gamma laminaat laten leggen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte opvragen voor het opnieuw leggen van mijn laminaat. Door waterschade is mijn laminaat in de keuken beschadigd. De keuken slaat 12 m2 . Tevens wil ik ook de plinten gedaan hebben. Als we laminaat uitzoeken van 20 euro per m2, wat kost het leggen van de vloer. Graag ontvang ik per email uw offerte. Ps. Het is een bewoond huis dus de spullen moeten verplaatst worden.

Laminaatvloer vervangen

Ik heb waterschade in de keuken. Mijn laminaatvloer gaat bol staan. Hij moet er dus uit. Graag wil ik een offerte aanvragen voor een nieuwe laminaatvloer inclusief ondervloer plinten en het leggen van de vloer. De keuken is 3 x 2,5 m. Meenemen in de offerte is ook de oude vloer weghalen en afvoeren.

Laminaat leggen en trappen bekleden

Graag ongeveer 50 vierkante meter laminaat leggen inclusief bekleding van de trappetjes. Dit moet in de week van 16 april gebeuren.

Laminaat vervangen

Er is schade veroorzaakt aan het laminaat. De ondervloer is nog in goede staat, waarschijnlijk moet er een plaat vervangen worden. Het betreft een vloeroppervlak van ongeveer 35m² inclusief het monteren van circa 25 m¹ hoge plint. Tijdens de werkzaamheden moeten de meubels in de ruimte verschoven worden. Mogelijkheid om het meubilair uit de ruimte te verwijderen is er niet. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat leggen in nieuwe woning

Ik wil graag laminaat in mijn nieuwe woning laten leggen. Het gaat hier over 90 m2. Ik wil graag eerst weten hoeveel het zou kosten.

Laminaat leggen

We wilden graag laminaat en ondervloer laten leggen door een laminaat leg service.

Laminaat laten leggen

De klant wil laminaat laten leggen voor 40 vierkante meter inclusief de ondervloer voor dezelfde oppervlakte en plinten. De klant schaft zelf de ondervloer en het laminaat aan. De oude vloer moet er nog uit worden gehaald door de vakman en tevens worden afgevoerd.

Vinyllaminaat laten leggen

Ik wil graag vinyl laminaat laten leggen van ongeveer 45 m². De oude vloerbedekking en ondervloer halen we zelf weg. De ondervloer legt mijn schoonzoon erin. In verband met omstandigheden zit er spoed achter. Woensdag komt het laminaat binnen. Kunt u volgende week het laminaat leggen? Graag zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

Vloeren laten egaliseren op zolder

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van onze betonnen vloer op zolder. Ik woon in Hengelo. Het te egaliseren oppervlak is ongeveer 35 m2.

Terrazzovloer in de entreehal en WC aanbrengen

We willen graag een nieuwe Terrazo vloer over de oude terrazo lten storten. Graag zouden we willen wten wat ongeveer de kosten zijn. De hal is zo'n 250 cm lang en 100 cm breed en de wc 100x100

Schade aan laminaat herstellen

In verband met waterschade wil ik graag een offerte voor het opnieuw leggen van een laminaatvloer van ongeveer 6,2 vierkante meter. De huidige prijs was ongeveer 21 euro per vierkante meter. De ondervloer (aluminiumkleur) moet ook worden vervangen. Graag een offerte inclusief het leggen.

Laminaat in verschillende ruimtes laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in de woonkamer, de hal en de keuken. Gaat om ongeveer 60 m2. Graag wil ik weten wat de kosten hiervoor zijn.

Betonvloer in het appartement egaliseren

Ik krijg binnenkort de sleutel van mijn appartement, gelegen op de 1e verdieping. Ik wil daar een betonvloer van 60 m² laten egaliseren. Er moet minimaal 3 tot 4 mm op. Ik ontvang hiervoor graag een offerte van bedrijven die hiervoor eind mei tijd hebben.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Wij hebben door de afvoer van de wasmachine waterschade gehad, ons laminaat komt omhoog het stinkt en alles loopt door in het gehele huis, ik wil graag een offerte aanvragen wat de kosten zijn voor vervanging van circa 50 m2 laminaat.

Beton voor vloerverwarming storten

Beton storten 32 m2 voor vloerverwarming

Vloer schuren en oliën of lakken

Afmetingen op bijgevoegde foto's. 2 van de vloer, 1 is de plattegrond. Gaat alleen om de benedenverdieping. Gaan verhuizen op 6 December. Na het aanpakken van de muren zouden we graag de vloer willen laten doen. Afmeting: 36m2 Graag contact per mail, aangezien ik overdag aan het werk ben!!

Laminaat leggen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten betreffend het leggen van een laminaatvloer. Deze kan over het tapijt worden gelegd. Het betreft een hal (met een haakse bocht) van ongeveer 11 m2, een slaapkamer van 11 m2 en een slaapkamer van 15 m2. In totaal gaat het om ongeveer 37 vierkante meter. We weten nog niet zeker of we de vloer met plinten willen laten afwerken.

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer oppervlakte zoals in de bijlage. Dit gaat om 207 m2, het is één ruimte (stippellijnen zijn slechts voor het berekenen van de vierkante meters).

Compleet vloersysteem vervangen

Vloerrenovatie van de begane grond van een woonhuis: 25 m2 isoleren en beton storten. Daarna 33 m2 vloerverwarming 33 m2 anhydrietvloer aanbrengen.

Laminaat laten leggen

Wij willen graag op de 1ste verdieping laminaat laten leggen. Gaat om 46 m2. Het betreft 3 slaapkamers en een overloop. Het wordt op een betonnen vloer gelegd. Ondervloer en laminaat is aanwezig er hoeven geen plinten geplaatst te worden. Graag willen we dit volgende week gelegd hebben.

Laminaat in een flat laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in een galerijflat. Het gaat om ongeveer 50 m2. De keuken, hal, woonkamer en 2 slaapkamers. Wat zijn de kosten hier ongeveer van?

Gietvloer over vloerverwarming aanbrengen

Graag hoor ik de mogelijkheden met betrekking tot een gietvloer in een woonhuis met een oppervlakte van 55 m2. Het gaat om de benedenverdieping van de woning met een woonkamer, keuken, een hal, een stukje bijkeuken en een toilet. De afwerkvloer is zandcement voorzien van vloerverwarming. Gewenste kleurtint is grijs.

Gietvloer in de keuken aanleggen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een gietvloer in onze keuken. Er zit daar een betonvloer in van ongeveer 10 m², zonder vloerverwarming. Er is wel een kruipluik, dat behouden moet blijven. We maken graag een afspraak voor het bespreken van de materiaalkeuze.