Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen:

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat en plinten laten leggen in de keuken. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 7 vierkante meter.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in twee aansluitende ruimtes, woonkamer en slaapkamer. Totaal zo'n 40 m². Het is een nieuwbouw appartement met vloerverwarming.

Tegels en laminaat leggen

Wij zouden graag tegels willen laten leggen in de keuken, de oppervlakte betreft qua 13 vierkante meter. Ook zouden wij graag laminaat willen laten leggen (inclusief plinten en ondervloer). Hier is een aparte service voor maar sinds er geen aparte service is voor het leggen van tegels vroegen wij ons af of we dat op deze manier konden combineren? Oppervlakte voor laminaat betreft qua 40 vierkante meter verspreid over 3 kamers. Hiervoor zouden wij graag een offerte willen aanvragen indien dit mogelijk is. Het is voor een nieuwbouw woning in Schiedam, omdat het een nieuwbouw woning is is de postcode nog onbekend.

Laminaatvloer met spoed laten leggen

Ik wil graag met spoed laminaat laten leggen in een woning van 38 m2. Laminaat, ondervloer en plinten hebben we zelf geregeld. De klus moet tussen 24 augustus en 31 augustus klaar zijn.

Laminaten leggen studio 30m2

Ik ben op zoek naar iemand die 30 m2 laminaat voor mij kan leggen. Ik ontvang graag een prijs inclusief de materialen.

Laminaat laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn studenten studio van 25 m2. De ondergrond is nu beton.

Snelkliklaminaatvloer leggen

Ik ben op zoek naar iemand die snel kliklaminaat voor mij kan leggen. Graag inclusief het laminaat. Het gaat om 50 m2.

Laminaat leggen in de keuken en woonkamer 40m2

Ik wil laminaat laten leggen in de woonkamer en keuken. In totaal is dit ongeveer 40m2, inclusief de ondervloer en plinten.

Laminaat laten leggen in de keuken

Graag wil ik nieuwe vloeren laten aanleggen in de keuken (10m2). Laminaat is nog niet aangeschaft. Op dit moment ligt er ook laminaat.

Laminaat door vloerverwarming en tegels vervangen

Ik wil 48 m2 laminaat laten verwijderen en af laten voeren en daarna vloerverwarming en tegels laten leggen. Ik zou het erg fijn vinden als u bij mij langs kunt komen.

Laminaat leggen op zolder

Ik zoek een vloerlegger die ons hele zolderverdieping wil lamineren. Deze is verdeeld in twee ruimtes, een zolderkamertje en een overloop waar o.a. de cv hangt. Wij willen het laminaat laten doorlopen van overloop naar zolderkamer. De totaal te beleggen oppervlakte is tussen de 14m2 en 15m2. Verder willen we het laminaat afwerken met plakplinten.

Partners

Partners van Casius