Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor kliklaminaat vervangen:

Kliklaminaat vervangen

Ik wil graag een offerte voor 28 vierkante meter kliklaminaat. Het betreft een verzekeringsofferte. Oude vloer mag verwijderd en afgevoerd worden.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kliklaminaat vervangen uit heel Nederland:

Twee lamellen van laminaat vervangen na lekkage

In een kamer van 48 vierkante meter moeten na een lekkage 2 lamellen vervangen worden. Het is 7 millimeter kliklaminaat van de Gamma. Ik heb nog wat reserve lamellen. Dus moet het huidige laminaat er uitgehaald worden en hergebruikt worden en 2 beschadigde lamellen vervangen worden. De klant heeft alles in huis en het gaat dus om een kleine vervanging.

Laminaat opnieuw leggen

Door waterschade moeten ongeveer 4 laminaatplanken vervangen worden. Deze planken heb ik nog in huis. Er zal ongeveer 24 vierkante meter opnieuw moeten worden gelegd. Omdat de beschadigde planken in het midden, maar redelijk aan de zijkant liggen zal er wel een stuk opnieuw gedaan moeten worden. Ook omdat het kliklaminaat is. Graag ontvang ik een offerte van de prijs voor het opnieuw leggen.

Laminaat herleggen na waterschade

Door waterschade moeten ongeveer 4 laminaatplanken vervangen worden. Deze planken zijn heb ik nog in huis. Omdat deze planken in het midden, maar redelijk aan de zijkant. Omdat het kliklaminaat is zal er ongeveer 24m2 opnieuw moeten worden gelegd. Graag ontvang ik een offerte van de prijs voor het opnieuw leggen.

Laminaat met waterschade laten vervangen

Ik heb een lekkage gehad. Daardoor is ongeveer 45 m² kliklaminaat met ondervloer en plinten in mijn woonkamer en een stukje van de gang beschadigd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van het laminaat, de ondervloer en de plinten en plaatsen van de nieuwe materialen. Ik zal deze zelf kopen. Ik heb uw offerte ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag in de 2e week van december laten verzorgen.

Laminaat vervangen na lekkage

Laminaat & folie verwijderen, nieuw folie & laminaat aanbrengen op vloer van 100 m2 op een zandcementvloer. Huidig kliklaminaat: Promo Clic Eiche Flaxen TC4283PC 1285 x 192 x 8 mm.

Kliklaminaat repareren

Het betreft een kamer van 20+ vierkante meter . 4 bij 5 plus minus er zijn 4 tot 5 panelen beschadigt aan de linker zijde in de breedte zou graag willen weten wat het kost kwa arbeids uren om zoiets te vervangen het laminaat is al in gekocht door ons zelf.

Beschadigd laminaat laten herstellen

Ik heb kliklaminaat en door lekkage en verschuiven van mijn Amerikaanse koelkast is mijn laminaat in de keuken gedeelte opgezet en gekrast. Tijdens het verschuiven is ook 1 laminaat plank midden in voorkamer en een in de gang beschadigd. Wij hebben open keuken/voorkamer en gang. Moet er alles vervangen worden?? Is in totaal ongeveer 55m2.

Kliklaminaat met waterschade vervangen

Wegens waterschade heb ik toestemming van mijn verzekeraar om de laminaatvloer in de keuken te laten vervangen. Dit gaat om ongeveer 10 m2 en het laminaat moet aansluiten op het bestaande laminaat wat op de gehele benedenverdieping ligt. Tevens nieuwe plakplinten monteren, ongeveer 12 meter. De ondervloer moet even bekeken worden of deze kan blijven liggen. Graag ontvang ik een offerte.

Kliklaminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik heb een gat in mijn laminaat dat heel erg zichtbaar is. Ik wil om die reden ook het ene laminaatdeel/plank vervangen. Dat betekent dat mijn kliklaminaat moet worden verwijderd (30 m2) plus de hoge plinten die vastgelijmd zijn aan de muur, laminaat met gat vervangen en dan laminaat weer opnieuw leggen. Wat ben ik hier aan kwijt? Het liefst binnen 1 dag.

Laminaatvloer repareren

Een paar weken geleden viel spontaan een hanglamp van de muur en deze heeft een paar lelijke krassen in onze laminaatvloer gemaakt. Er moeten misschien vier planken worden vervangen. Het gaat om kliklaminaat en we hebben nog enkele delen hiervan liggen. Ik wil een verzoek aan de verzekering sturen voor het vergoeden van de schade. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius