Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Enschede of directe omgeving.

1161 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen van een houten vloer, massief grenen vloer laten leggen, houten vloer leggen, vloerverwarming en leggen tegels van 30x120, woonkamer open keuken laminaat leggen, garagevloer waterdicht maken, vloertegels verwijderen en vloer egaliseren, restbeton laten storten, broodjesvloer aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer, parketvloer leggen, pVC vloer laten leggen, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, pS renovatievloer aanbrengen en oude vloer verwijderen, fundering plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Enschede:

Laminaat inclusief ondertapijt en plinten

In verband met waterschade in mijn keuken wil ik graag laminaat laten leggen en ik wil weten wat de prijs is inclusief de materialen. Het gaat om 45 vierkante meter.

Tapijt voor trap en kamer

Ik wil tapijt laten leggen voor mijn trap, mijn kamer en de hal. Ik heb 2 trappen van 13 treden, het gaat om een kamer van 2,95 bij 2,85 meter en bij de voordeur een halletje van 2 bij 1,40 meter. Ik zou graag een offerte willen van wat het tapijt gaat kosten en van wat het werk zelf gaat kosten.

Vloertje leggen en deuren inkorten

Ik wil graag een vloertje laten leggen. Het gaat om 12 m2. Ook moet er een ondervloer onder komen. Daarnaast wil ik een aantal deuren laten inkorten.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

In verband met een waterschade zijn wij genoodzaakt het laminaat op de boven verdieping te vervangen. Het gaat hierbij om een overloop van 4.44 vierkante meter en een slaapkamer 11.03 vierkante meter. Dit moeten wij laten leggen en zijn benieuwd wat de kosten hiervoor zijn. Het gaat alleen om het leggen laminaat en de ondervloer, materialen regel ik zelf.

Waterschade aan laminaat herstellen

Er is door een lekkage aan de koelkast waterschade ontstaan aan een aantal vloerdelen. Zie hiervoor de foto's.

Vloertegels verwijderen

In de keuken en gang willen we graag dat de gelijmde tegels plus lijm verwijderd worden. Het gaat om ongeveer 20m2. Daarna willen we graag dat dit geëgaliseerd wordt samen met de woonkamer en uitbouw, dat wordt in totaal samen ongeveer 60m2. Afvoeren puin in overleg. Het werk wat gedaan moet worden bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar

Kliklaminaat vervangen

Ik wil graag een offerte voor 28 vierkante meter kliklaminaat. Het betreft een verzekeringsofferte. Oude vloer mag verwijderd en afgevoerd worden.

Leggen van laminaat en ondervloer

Graag willen we een offerte krijgen voor het leggen van een laminaat vloer en ondervloer van 36 m2. De klus is voor over 2 weken.

Vloertegels verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil de tegelvloer verwijderen en tevens gelegaliseerd hebben. Het gaat om woonkamer, keuken, entree en hal (afmeting circa 60 m2). Ik zou graag de kosten hiervoor willen weten. Het gaat om onderstaande woning met deze tegelvloer. Egaliseren van de vloer is optioneel. Graag een gespecificeerde offerte.

Laminaat vloer leggen

Wij willen de laminaat vloer laten leggen ongeveer 26 vierkante meter, hebben alles al in huis de oude laminaat vloer moet er nog uit gehaald worden. Eventueel afvoeren, als het past binnen ons budget.

Parketvloer laten leggen

We hebben een parketvloer gekocht bij de Praxis en willen deze in onze woonkamer van ongeveer 35 m2 laten leggen. De woonkamer is verdeeld met en-suite deuren.

Schuren, lakken of oliën eiken vloer

We willen onze eikenvloeren laten schuren en lakken (of eventueel oliën) midden maart. De totale oppervlakte is 33.5 vierkante meter. Het liefst willen we dit met garantie doen. Graag ontvangen we een offerte en de eventuele mogelijkheden voor deze klus.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag 24,2 vierkante meter laminaat laten leggen.

Laminaat vervangen vanwege waterschade

De bovenbuurvrouw had lekkage bij de wasmachine aansluiting, daardoor liep er water bij mij uit het plafond, mijn laminaatvloer (65 m2) die drempelloos in het huis is gelegd, is in de gang en begin woonkamer opgezwollen, de woonkamer deur kan niet helemaal sluiten, en ik moet oppassen met het lopen in de gang dat ik niet struikel.

Egaline over een ruwe betonvloer aanbrengen

Wat zijn de kosten van het aanbrengen van een egaline laag over een ruwe beton vloer (zie ook meegestuurde foto)? Afmeting is: 7000 x 2950 mm. Bovenlaag verwijder ik zelf, maar de rest kan ik niet zelf. Wil graag een indicatie.

Granito vloer aanbrengen in hal

In de hal van een doorsnee jaren '30 woning zou ik graag ene granito vloer willen laten plaatsen.

Marmoleum vloer aanleggen

Ik wil graag nieuwe vloeren in onze nieuwbouwwoning. De eerste etage en zolder wil ik laten voorzien van marmoleum. Het gaat om een totaal oppervlak van ongeveer 70 m2.

Laminaat leggen in woonkamer en keuken

Het laten leggen van een laminaat vloer in de woonkamer en keuken. Totaal van 26 m2. De kamers staan momenteel leeg en de vloer wordt geëgaliseerd.

Laminaat leggen

De klant wil graag 60 vierkante meter laminaat laten leggen inclusief de plinten en de ondervloer. De klant heeft er voor gezorgd dat de vakman direct kan beginnen bij aankomst.

Laminaat leggen op bovenverdieping

Het leggen van ruim 80m laminaat op bovenverdieping; verdeeld over 4 kamers en hal; doorlopend gelegd. Het verwijderen en bevestigen van muurplinten. Bij offerte graag fixed price!

Laminaat leggen

Ik wil graag in 2 slaapkamers laminaat en ondervloer laten leggen. Totaal alle 2 slaapkamers is 18 m2. Het gaat alleen om het leggen.

Grindvloer leggen

Het laten leggen van een grindvloer op een betonnen ondergrond. De oppervlakte beslaat 20 m2 en moet aansluiten op de vinyl vloer in de woonkamer

Vloer egaliseren

Ik heb in mijn nieuwbouwwoning geprobeerd de vloer te egaliseren voor een zelfklevende pvc vloer. Dit is niet goed gelukt. Na 3 kwart van de keuken was de mortel al op. Nu wil ik dus alsnog de vloer laten egaliseren. T stuk wat nog niet gedaan is maar ook t deel wat al wel gedaan is, is alles behalve vlak. Het gaat in totaal om 25 m2. Graag de mail en niet het telefoonnr gebruiken. Bvd

Leggen van laminaat

27m2 laminaat leggen

Vloer in betonlook of beton ciré aanbrengen

Wij hebben een nieuw huis gekocht en zitten te twijfelen over welke vloer ons het beste past. Nou is mijn vraag wat is het verschil tussen een betonlook vloer of een beton cire. En wat zijn de kostenverschillen plus kwaliteit. In ons huis komt een hele nieuwe afwerkvloer met vloerverwarming. Het is plus minus 70 m2.