Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Deventer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Deventer heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Deventer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Deventer of directe omgeving.

1046 klanten uit Deventer bevelen een bij Casius in Deventer aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Deventer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: aanbrengen broodjesvloer, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, nieuwbouw afwerkvloer realiseren op beide verdiepingen, voorwerk storten van betonnen vloer in bedrijfspand, fundering voor uitbouw aan de achterzijde realiseren, fundering betonvloer in bestaande loods realiseren, vloer laten leggen, remove existing flooring and installing new one, betonvloer voor een schuur storten, gietvloer nieuwbouwhuis realiseren, houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming, egaliseren uitbouw, vloer leggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, dekvloer aanleggen op de begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Deventer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Deventer:

Laminaatvloer opnieuw leggen na waterschade

De afwas machine in de keuken heeft gelekt en nu is het laminaat allemaal omhoog gekomen. Het gaat om 40 vierkante meter. De kamer, de hal, de slaapkamer, en de keuken zijn in één stuk doorgelegd. En de ondervloer moet vernieuwd worden. Opnieuw leggen en oude afvoeren.

PVC vloer en plinten leggen

Ik wil graag mijn pvc vloer laten leggen en de plinten. Het gaat om ongeveer 48 m2. De vloer heb ik al besteld bij de praxis .

Schaderapport maken

Hallo ik moet een schaderapport hebben van mijn laminaat. Mijn vader heeft klapstoelen mee genomen waar de dopjes blijkbaar onder de poten versleten waren nu zijn er op meerdere plekken in de woonkamer beschadig of stukjes uit. Hoe gaat dit te werk bij jullie? De vloer is 75 m2.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat in 5 slaapkamers en overloop laten leggen. Hiervoor dient er eerst een ondervloer en ook plinten gelegd moeten worden. Het gaat circa 100 m2.

Bamboevloer schuren en lakken

Wil graag een 10 jaar oude bamboe parketvloer laten schuren en lakken. Oppervlakte is 30 m2. Wat kost dit en hoelang doet u er over?

Laminaatvloer aan laten brengen

De laminaatvloer zou ik graag gelegd willen hebben. Het is een laminaatvloer die eruit is gehaald bij het plaatsen van de nieuwe keuken. Helaas is het er niet van gekomen om deze terug te leggen. Het laminaat is genummerd. Er moet wel nieuwe demping onder. De afmeting is ongeveer 4 bij 1.50 meter.

Laminaat vervangen na waterschade

Graag ontvang ik een offerte voor het weghalen van laminaat in hal boven na waterschade en het leggen van nieuw laminaat. Aan de hal zijn drie slaapkamers waarin het laminaat overloopt. Dit moet dus strak gerepareerd worden. Het nieuwe laminaat mag daarna gelegd worden.

Laminaat laten leggen

Laminaat leggen ongeveer 20m2. Materiaal is al aanwezig.

Beschadigde parketvloer herstellen

Door lekkage is er water in een hoek van de woning getrokken en dus in de parketvloer. De oppervlakte betreft 40 cm x 53 cm, ongeveer 4 planken breed. Het hout komt omhoog. Bij het intrekken van de woning 1 jaar geleden is de vloer nog geschuurd en gelakt. Vermoedelijk is dit de laatste keer dat dit mogelijk is. Ten behoeve van het herstel ontvang ik graag een offerte.

Laminaat met plinten leggen

Ik wil graag laminaat met plinten laten leggen. Producten heb ik in mijn bezit. Het gaat om de woonkamer, hal, boven hal, 3 slaapkamers en zolder. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Siergrind laten leggen

Ik wil voor 170 m2 siergrind laten leggen. Dit is inclusief de badkamer, maar weet eigenlijk niet of dit überhaupt waterdicht kan. Verder wil ik 2 trappen van totaal 28 treden ook laten bekleden met siergrind, met aluminium afwerklijst.

Aanbrengen van een granitovloer

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor het leggen van een granitovloer van ca. 13,2 m2 waarbij de randen donker zijn en het middenstuk licht. Het betreft een een zelfde soort gang/hal als op de foto. Nu liggen er marmeren tegels op de vloer. Bij voorbaat dank.

Parket schuren en in de olie zetten

De huidige vloer is een eiken houten parket vloer in een gelige kleur. Deze moet geschuurd worden en met olie naar lichte witte kleur worden gebracht. De oppervlakte is 42 m2 en de plinten verwijderen we zelf.

Marmoleum leggen

Ik wil in mijn keuken marmoleum laten leggen. Het is een keuken van 3.89 meter bij 2 meter, met een houten vloer waarop een extra houten ondervloer is bevestigd. Er moet gekeken worden of de houten ondervloer vlak genoeg is, of dat er nog een extra ondervloer moet komen. Graag ontvang ik een offerte.

Betonnen vloer egaliseren

Het egaliseren van en betonnen vloer van ongeveer 42 m2 er hoeft maar een klein laagjes op.

Betonvloer egaliseren

Ik wil het volgende gedaan hebben: het egaliseren van de vloer in de woonkamer (alleen het deel waar we de tegels eruit hebben moeten bikken). Het gaat om een stuk van 15 m2.

Laminaat en plinten plaatsen en deuren inkorten

IK heb op de begane grond in mijn woonkamer, keuken en hal een vaste parketvloer. Ik wil daar graag een laminaatvloer overheen laten leggen. Het parket ligt vastgelijmd en kan niet verwijderd worden. Ook is er een ingebouwde kast. Ik ontvang graag een offerte voor het leggen van het laminaat en plinten en het inkorten van de deuren. Ik zal hier ongeveer 45 m² laminaat voor aanschaffen.

Vloer verwijderen en laminaat leggen

Ik wil mijn oude vissegraat vloer van 30 m2 eruit laten halen en dan laminaat wat al gekocht is laten leggen. Graag offerte

Betonnen garagevloer egaliseren

Graag ontvang ik indicatie voor het egaliseren van de garagevloer. De oppervlakte is ongeveer 9 m2.

Open grindvloer verven

Een open grindvloer verven. Het betreft 2 oppervlaktes: een woonkamer van circa 55 m2 en een hal van circa 5 m2. Heeft u aantoonbare ervaring hiermee dan wil ik graag met u in contact komen. Per 1 augustus krijgen we de sleutel van de woning. Dan moet het zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Vloer en ondervloer met plinten vervangen

Ik wil de oude laminaatvloer met ondervloer eruit hebben en de materialen afgevoerd hebben. Daarna een nieuwe ondervloer, laminaat en plinten leggen. De nieuwe vloer, ondervloer en plinten hebben we al uitgezocht bij Gamma. Het gaat om 36 m2 wat we door de verzekering vergoed krijgen. En nog 5 m2 extra die we zelf bekostigen.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat leggen in mijn nieuwe huis op zolder, op 2 slaapkamers en een hal. Een ondervloer ligt er al, er ligt nu laminaat, dat kan ik ik er zelf uit halen, graag ook een offerte als jullie dat doen. Ondervloer kan behouden blijven wel moet er nieuwe plakplinten geplaatst worden. Ik wil graag dat er voorafgaand aan de klus (een aantal dagen ervoor) wordt ingemeten. Het totaal oppervlakte is ongeveer 60m2 zijn. Het laminaat zal ergens rond 23 augustus gelegd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Vloer egaliseren en eventueel een PVC-vloer leggen

Wij zijn bezig met een zolderrenovatie, dakkapel et cetera. Nou zijn we tot de constatering gekomen dat toch de vloer wel ge-egaliseerd moet worden. Het gaat om een oppervlakte van ca 22m2. De vloer verloopt op de punten waar het verschil het grootst is ca 2,5 cm.

Laminaat met ondervloer en plakplinten leggen

Ik wil laminaat met ondervloer en plakplinten laten leggen, het gaat om ongeveer 100 m2. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Terrazzo vloer aanleggen

Aanbrengen van een Terrazzo vloer in de keuken en aangrenzend halletje en toiletruimte. Oppervlakte is ongeveer 14 m2. Begane grond. Woning uit 1910. Geen vloerverwarming. Draagvloer is van hout. Op de bijgevoegde tekening is met een rode lijn aangegeven om welke ruimte het gaat.