Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Delden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Delden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Delden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Delden of directe omgeving.

24 klanten uit Delden bevelen een bij Casius in Delden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 7,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Delden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: houten vloer vervangen door beton broodjes vloer, garagevloer van nieuwe toplaag voorzien, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen, schuimbeton fundering in ons oude huis, terrazzo vloer laten leggen, schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen, laminaat leggen, beneden vloer tegelen, vloerverwarming elektrisch aanleggen, laminaat leggen, lamelparketvloer schuren en lakken, infrezen vloerverwarming, parket schuren en behandelen, convectorput dichten en isoleren, houten plafond vloer verlagen en vervangen door moderne houten vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Delden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Delden:

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Oppervlakte ongeveer 57 vierkante meter, verdeeld over 3 ruimtes. De huidige ondergrond is beton, het oude tapijt is er al uitgehaald. Ik zou graag de eerste twee weken augustus met de klus willen starten.

Vloer renoveren

We gaan ons huis uit de jaren 60 renoveren. Vandaar onze interesse in vloer- en muur verwarming, laminaat of betongietvloer. Waarschijnlijk iets van 65 vierkante meter.

Laminaat leggen in woonkamer en slaapkamer

Ik wil graag 42 vierkante meter laminaat leggen in de woonkamer en slaapkamer, zonder ondervloer en plinten.

Grindvloer leggen in de keuken

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van het laten leggen van een siergrindvloer in de keuken. Kan dit over de bestaande plavuizenvloer die er nu in ligt? Het betreft een vloeroppervlakte van 250 cm x 260 cm, maar dit is zonder de afmeting onder het keukenblad. Dat is namelijk niet meegenomen in de afmeting. Ik wil graag een offerte van totaalprijs. Dus eventueel ook extra coating leggen.

Beton vloer storten

Het gaat om circa 40 m2 betonnen vloer storten in een pand. Ik schat 10 cm dik waarna pvc wordt op gelijmd.

Vloer egaliseren

De begane grondvloer van 55 vierkante meter moet geëgaliseerd worden. In de tegelvloer is vloerverwarming aangelegd. Die moet gefreesd worden. Als dit niet kan moet de betegeling eruit en alles opnieuw gedaan worden.

Parket opschuren en aflakken

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en afwerken van een parket vloer. De oppervlakte is 45 m2 en 1 ruimte. Tijdens de werkzaamheden zullen de meubels verwijderd zijn.

Parketvloer schuren en afwerken

Ik wil graag mijn parketvloer laten schuren en afwerken. De vloer is 30 m2 groot en de ruimte zal leeg zijn tijdens de werkzaamheden.

Kliklaminaat leggen in de tuinkamer

Ik wil graag kliklaminaat leggen in onze tuinkamer met ronde erker. Het gaat om ongeveer 35 m2. Graag tussen 18 december en 30 december 2015. Wij zullen het materiaal zelf aanschaffen.

Merbau vloer schuren en behandelen

Ik wil graag mijn parketvloer (van ca. 30 m²) laten schuren en behandelen. Graag ontvang ik vooraf ook advies over welke vormen van behandeling er zijn. In februari krijgt ik de de sleutel van dit huis.

Parket laten schuren en lakken

Onze parketvloer is in 2010 geschuurd en gelakt. Nu komt er een klein gedeelte van de vloer omhoog. Ik ben op zoek naar een oplossing, ik weet niet goed wat te doen. Is het te verhelpen, of moet er een deel vervangen worden?

Egaliseren betonvloer slaapkamer en overloop

Het betreft het egaliseren van de slaapkamer, ongeveer 2 mm. Het tapijt is hier verwijderd. Overloop betonvloer ruw. Totaal is de oppervlakte ongeveer 30 m2 .

Vloer in de slaapkamer egaliseren

Ondergrond beton, vloerbedekking was verlijmd en is verwijderd. Egaliseren tbv pvc vloer. Het is cira 15 m2 meter. Overloop beton. Muur naar slaapkamer verwijderd waardoor vloer opnieuw geegalseerd moet worden tbc pvc vloer.

PVC vloer op plavuizenvloer leggen

Ik ontvang graag een offerte voor het leggen van een pvc vloer op een plavuizenvloer met daaronder vloerverwarming. Totaal 55 m² een vertrek van 7 meter x 7 meter. En een vertrek van 1 meter x 5 meter. Dus inclusief materiaal, egaliseren en pvc vloer leggen. Graag een offerte voor levering van de pvc vloer door opdrachtgever en een offerte voor levering van de pvc vloer door opdrachtnemer.

- laminaat woonkamer en keuken leggen - ...

- laminaat woonkamer en keuken leggen - vloerbedekking bovenverdieping leggen (NIET de hal, de trap en overloop) - eventueel lampen hangen en gordijnrails en -roedes ophangen