Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Almelo of directe omgeving.

506 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Almelo:

Laminaatvloer laten herstellen

Mijn laminaatvloer in de keuken en kamer laten los. In de keuken voor het aanrecht, waar mogelijk een waterschade is opgelopen. Gaat mogelijk om een verzekeringskwestie. Het gaat hier om plus minus 5 m2.

VBI renovatievloer plaatsen droog

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor een renovatievloer in mijn woning (hoekwoning bj 1967) Het betreft enkel de woonkamer van het woonhuis. De maten van de woonkamer zijn: 3600 mm x 8120 mm. Alternatieve systemen voor vloerrenovatie zijn welkom.

Schuimbeton fundering in ons oude huis

Ik zoek een vloerenbedrijf/aannemer die schuimbeton kan storten. Wij hebben een huis welke gebouwd is rond 1920 en voorzien is van een houten vloer. Nu willen wij graag deze houten vloer er uit halen en vervangen door beton. Nu gaat onze voorkeur uit naar schuimbeton. De woonlaag willen we in betonlook houden dus deze moet afgewerkt worden zodat er op geleefd kan worden. De woning is 9.30 meter bij 4.90 meter. Vloerverwarming ligt er voor ons aan wat de kosten hiervan zijn, maar is geen pré. Dit zou dan niet bij de ketel aangesloten kunnen worden omdat we dan de gehele keuken moeten openbreken wat we niet willen. Vloer kunnen we zelf verwijderen en eventuele andere voorbereidingen ook.

Schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen

Ik wil een schuimbetonvloer met bodemfolie en vloerverwarming laten realiseren. De vloer is 25 m2 en de diepte van de kruipruimte circa 40 cm. Betreft een jaren 30 woning.

Houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer

Ik wil graag onze houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer. De oude vloer ga ik zelf er uit halen, maar voor het schuimbeton zoek ik iemand die dat voor mij doet. We willen geen vloerverwarming en willen uiteindelijk de topvloer in betonlook hebben. De oppervlakte is 9.30 bij 4.90 meter. Ik wil graag weten wat ik hiervoor kwijt ben aan kosten en daarbij wil ik wel informatie welke voorbereidingsmaatregelen ik moet nemen voordat het beton gestort kan worden.

Laminaat leggen in woonkamer en gang

De klant wil laminaat laten leggen in woonkamer en gang, in totaal 40 vierkante meter. Daarnaast mis ik op twee stukjes in de woonkamer de plint die aan de muur zit. Materialen heb ik binnen een week in huis, alleen de plinten voor dat kleine stukje moeten wel door de vakman worden aangeschaft.

Betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij laten onze woning verbouwen en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat een betonnen vloer van 60 m² kan verwijderen en er daarna isolatiemateriaal en een nieuwe gewapende betonvloer kan plaatsen. Ook zouden we graag willen weten op welke termijn u dit kunt uitvoeren aangezien er enige tijdsdruk is (we wonen tijdens de verbouwing in de schuur). We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Plinten leveren en bevestigen

Wij zijn op zoek naar iemand die ongeveer 35 meter aan plinten kan leveren en plaatsen. Wij willen graag een witte MDF plint in RAL 9010 geschilderd van ongeveer 8 cm hoog. Het gaat om een woonkamer met kleine hal. Graag een offerte dus alle materiaal inclusief. De vloer is een laminaatvloer.

Grindvloer leggen

Het leggen van ca 46m2 grindvloer inclusief alle benodigde materialen en sealer. Graag zie ik een totaal offerte tegemoet. Met vriendelijke groet.

Epoxy coating aanbrengen op huidige epoxy coating

Hier een kleine uitleg van de eventuele opdracht: 384 m2 vloer schrobben en voorzien van een nieuwe 2K coating. Dit betreft een kantoor ruimte met minimale belasting.

Laminaat vervangen na waterschade

Ik heb overstroming gehad op de zolder van mijn woning. Op 7 augustus komt er een schade expert van de verzekering om schade opnemen. Ik wil graag voor die tijd een offerte aanvragen voor het vervangen van 20 m2 laminaat met plinten (zolder), 40 m2 (slaapkamers met hoge plinten) laminaat doorloopt in de hang).

Laminaat op de overloop leggen

Ik wil graag laminaat gelegd hebben op de overloop. De overloop is ongeveer 4 m2 groot. Er zitten twee inhammetjes bij de trappen. Tevens afwerken met plakplinten. Het kan over de bestaande vloerbedekking gelegd worden.

Nieuwe beton en betonlook afwerkvloer aanbrengen

Wij willen een betonvloer laten leggen over kanaalplaten. Met vloerverwarming. De oppervlakte is 10.48 bij 7.90 meter. Daarna een betonlook afwerkvloer. Deze moet licht antraciet zijn van kleur. Het betreft een nieuw woonhuis. Afstand vanaf de weg is 6 meter.

Gietvloeren aan laten brengen

Wij zijn aan het nieuwbouwen in Almelo. De begane grond en de badkamer willen wij voorzien van een gietvloer. Wel een vloer met een beetje werk erin dus niet helemaal egaal. Welk type vloer kunnen wij het beste kiezen en heeft u hier een prijsindicatie voor ? Het betreft ongeveer 65 m2 in totaal.

Laminaat leggen op overloop

Slaapkamer zelf gelegd , maar vanwegen erge rug problemen lukt het niet om op de overloop te leggen

Laminaat leggen

In een nieuw appartement dient er een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. De oppervlakte is 60 m2 en de ruimte staat leeg.

Laminaat in de keuken vervangen

Onze keuken heeft waterschade gehad. De keuken vloer (laminaat) moet verwijderd worden en opnieuw gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte, alles in een prijs. Dus oude laminaat verwijderen, nieuw laminaat leggen plus ook materiaal inleveren.

Grindvloer op een cementvloer leggen

Wij hebben een kamer van 65 m² vlakke cement vloer en zouden graag een grind vloer willen hebben maar wat zijn hier de kosten van?

Laminaat in slaapkamers en hal laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in slaapkamers en hal + plaatsen van plakplinten en Ondervloer, de vloer is 50 m2 en ik ontvang graag een offerte hiervoor

Slaapkamers en hal van laminaat voorzien

Ik wil graag laminaat laten leggen in slaapkamers en hal + plaatsen van plakplinten en ondervloer, de vloer is 50 m2 en ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn huis. Woonkamer keuken en hal. Met plakplinten en ondervloer de vloer heb ik gekocht via internet via laminaat outlet.

Ondervloer, laminaat en plakplinten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn huis. Woonkamer keuken en hal. Met plakplinten en ondervloer de vloer heb ik gekocht via internet via laminaat outlet.

Siergrindvloer leggen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het leggen van een grindvloer. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Het laminaat wat er nu ligt verwijderen wij zelf.

Sleuven voor vloerverwarming maken

Ik zoek iemand die sleuven voor de vloerverwarming in de dekvloer wilt maken. De oppervlakte van de vloer is ongeveer70 m2.

Laminaat in de gang laten leggen

In de gang 5.5 m2 laminaat leggen, met de planken onder een hoek van 45 gr. Gang is recht met 1 m2 vierkantje voor de meterkast. Met een afwerking van een toegangsluik voor kruipruimte. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden, dit zal ik zelf doen.