Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Almelo of directe omgeving.

515 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: houten vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer, nieuwe broodjesvloer plaatsen, tapijt verwijderen en tegels laten leggen., keramisch parket leggen, vbi renovatievloer met vloerverwarming droog, vloer egaliseren, parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen, keramisch parket leggen, reparatie vloer, houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer, vloerisolatie en verwarming aanbrengen, laminaat leggen in 7 appartementen, laminaat leggen, click PVC en laminaat leggen, vloerverwarming en broodjesvloer plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Almelo:

Houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer

Ik wil graag onze houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer. De oude vloer ga ik zelf er uit halen, maar voor het schuimbeton zoek ik iemand die dat voor mij doet. We willen geen vloerverwarming en willen uiteindelijk de topvloer in betonlook hebben. De oppervlakte is 9.30 bij 4.90 meter. Ik wil graag weten wat ik hiervoor kwijt ben aan kosten en daarbij wil ik wel informatie welke voorbereidingsmaatregelen ik moet nemen voordat het beton gestort kan worden.

Laminaat leggen in woonkamer en gang

De klant wil laminaat laten leggen in woonkamer en gang, in totaal 40 vierkante meter. Daarnaast mis ik op twee stukjes in de woonkamer de plint die aan de muur zit. Materialen heb ik binnen een week in huis, alleen de plinten voor dat kleine stukje moeten wel door de vakman worden aangeschaft.

Betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij laten onze woning verbouwen en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat een betonnen vloer van 60 m² kan verwijderen en er daarna isolatiemateriaal en een nieuwe gewapende betonvloer kan plaatsen. Ook zouden we graag willen weten op welke termijn u dit kunt uitvoeren aangezien er enige tijdsdruk is (we wonen tijdens de verbouwing in de schuur). We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Plinten leveren en bevestigen

Wij zijn op zoek naar iemand die ongeveer 35 meter aan plinten kan leveren en plaatsen. Wij willen graag een witte MDF plint in RAL 9010 geschilderd van ongeveer 8 cm hoog. Het gaat om een woonkamer met kleine hal. Graag een offerte dus alle materiaal inclusief. De vloer is een laminaatvloer.

Grindvloer leggen

Het leggen van ca 46m2 grindvloer inclusief alle benodigde materialen en sealer. Graag zie ik een totaal offerte tegemoet. Met vriendelijke groet.

Epoxy coating aanbrengen op huidige epoxy coating

Hier een kleine uitleg van de eventuele opdracht: 384 m2 vloer schrobben en voorzien van een nieuwe 2K coating. Dit betreft een kantoor ruimte met minimale belasting.

Laminaat vervangen na waterschade

Ik heb overstroming gehad op de zolder van mijn woning. Op 7 augustus komt er een schade expert van de verzekering om schade opnemen. Ik wil graag voor die tijd een offerte aanvragen voor het vervangen van 20 m2 laminaat met plinten (zolder), 40 m2 (slaapkamers met hoge plinten) laminaat doorloopt in de hang).

Laminaat op de overloop leggen

Ik wil graag laminaat gelegd hebben op de overloop. De overloop is ongeveer 4 m2 groot. Er zitten twee inhammetjes bij de trappen. Tevens afwerken met plakplinten. Het kan over de bestaande vloerbedekking gelegd worden.

Nieuwe beton en betonlook afwerkvloer aanbrengen

Wij willen een betonvloer laten leggen over kanaalplaten. Met vloerverwarming. De oppervlakte is 10.48 bij 7.90 meter. Daarna een betonlook afwerkvloer. Deze moet licht antraciet zijn van kleur. Het betreft een nieuw woonhuis. Afstand vanaf de weg is 6 meter.

Gietvloeren aan laten brengen

Wij zijn aan het nieuwbouwen in Almelo. De begane grond en de badkamer willen wij voorzien van een gietvloer. Wel een vloer met een beetje werk erin dus niet helemaal egaal. Welk type vloer kunnen wij het beste kiezen en heeft u hier een prijsindicatie voor ? Het betreft ongeveer 65 m2 in totaal.

Laminaat leggen op overloop

Slaapkamer zelf gelegd , maar vanwegen erge rug problemen lukt het niet om op de overloop te leggen

Laminaat leggen

In een nieuw appartement dient er een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. De oppervlakte is 60 m2 en de ruimte staat leeg.

Laminaat in de keuken vervangen

Onze keuken heeft waterschade gehad. De keuken vloer (laminaat) moet verwijderd worden en opnieuw gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte, alles in een prijs. Dus oude laminaat verwijderen, nieuw laminaat leggen plus ook materiaal inleveren.

Grindvloer op een cementvloer leggen

Wij hebben een kamer van 65 m² vlakke cement vloer en zouden graag een grind vloer willen hebben maar wat zijn hier de kosten van?

Laminaat in slaapkamers en hal laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in slaapkamers en hal + plaatsen van plakplinten en Ondervloer, de vloer is 50 m2 en ik ontvang graag een offerte hiervoor

Slaapkamers en hal van laminaat voorzien

Ik wil graag laminaat laten leggen in slaapkamers en hal + plaatsen van plakplinten en ondervloer, de vloer is 50 m2 en ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn huis. Woonkamer keuken en hal. Met plakplinten en ondervloer de vloer heb ik gekocht via internet via laminaat outlet.

Ondervloer, laminaat en plakplinten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn huis. Woonkamer keuken en hal. Met plakplinten en ondervloer de vloer heb ik gekocht via internet via laminaat outlet.

Siergrindvloer leggen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het leggen van een grindvloer. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Het laminaat wat er nu ligt verwijderen wij zelf.

Sleuven voor vloerverwarming maken

Ik zoek iemand die sleuven voor de vloerverwarming in de dekvloer wilt maken. De oppervlakte van de vloer is ongeveer70 m2.

Laminaat in de gang laten leggen

In de gang 5.5 m2 laminaat leggen, met de planken onder een hoek van 45 gr. Gang is recht met 1 m2 vierkantje voor de meterkast. Met een afwerking van een toegangsluik voor kruipruimte. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden, dit zal ik zelf doen.

Laminaat laten plaatsen

Ik zou graag laminaat laten plaatsen samen met ondervloer. Oppervlakte van 110 m2.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat en plinten laten leggen. De ondervloer doen we zelf. Het is een totaal van 40 vierkante meter bestaande uit kamer, een hal, een keuken en een bijkeuken (loopt in elkaar over en heeft geen drempels, recht toe recht aan en geen schuine wanden). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Laminaat vloeren laten leggen

Ik wil graag vloeren in de woning. In de woonkamer en keuken (35 m2) een laminaatvloer en ondervloer en in één slaapkamer (18 m2) ook een laminaatvloer en een ondervloer. Graag wil ik de vloeren afgewerkt met plinten, maar die worden op een latere moment afgeleverd. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Grindvloer verwijderen en betonvloer schoonmaken

Wij hebben een woning gekocht, waar wij graag half juli willen gaan wonen. Er zit in de aangebouwde serre van ongeveer 15 m² een grindvloer die wij willen laten verwijderen. Wij hebben de tegelvloer in de keuken van 11 m² en de hal van 6 m² verwijderd en daar is een dikke laag egalisatiemortel of lijm op de betonnen vloer achtergebleven. Ook die laag willen wij laten verwijderen, zodat de ondervloer geschikt is voor een nieuwe afwerking. Wij hopen dat er bedrijven zijn die hier op korte termijn tijd voor hebben, zodat we een beetje binnen ons toch wel strakke schema kunnen blijven. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte voor de verschillende onderdelen van deze klus.