Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Overijssel.

367 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren, vloer storten in schuur, laminaat schade herstel, siergrind volledige woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Overijssel:

woensdag 1 juli 2020

Keukenvloer uitvlakken/schuren/egaliseren.

mijn keuken van 8 m2 is heel slecht geëgaliseerd waardoor het nu golft, dit zou ik graag recht gemaakt willen hebben en de vloer die er oplegt eraf halen en opnieuw leggen.
woensdag 1 juli 2020

Egaliseren en leggen vloer

Wij willen in de keuken een PVC vloer laten leggen, dit zal het volgende betrekken: (Mogelijk) Egaliseren vloer Leggen ondervloer Leggen PVC vloer Plaatsen vloerplinten Vloer/Plint en ondervloer zullen aangeschaft zijn Ook weten wij niet wat hier nog aan randzaken nodig voor zullen zijn. Het gaat om ongeveer 8m2
woensdag 1 juli 2020

Cementdekvloer voor garage

7 a 8 cm dikke cementdekvloer leggen over isolatielaag van 10 cm dik (onder de isolatie ligt een betonvloer van 15 cm dikte). Graag advies van vloerenbedrijf of dit gewapend moet ivm parkeren auto. Afmetingen 2,65 meter breed x 9,80 meter lang. Stalen profiel t.b.v. garagedeur.
maandag 29 juni 2020

Beton storten begane grond

Ik zou graag een betonvloer van 70 mm dik willen laten storten en vlinderen. Het gaat om 80 m2 en beton moet over de (harde) isolatie aangebracht worden.
dinsdag 23 juni 2020

Grindvloer leggen in serre

Er wordt een serre geplaatst van ongeveer 8 x 4. Er liggen nu betontegels van 60 x 60. Het enige wat ik mis is een grindvloer. En ik ben dus op zoek naar iemand die deze voor mij kan leggen. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 19 juni 2020

Kliklaminaat leggen

We krijgen een vloer van vrienden van ons en die willen we op zolder leggen. De zolder is ongeveer 25 m2. Er ligt nog geen vloer en de ondervloer is een gemakkelijk te leggen soort zeil. Graag met plakplinten en als het mogelijk is zou het mooi zijn als de plinten op de eerste verdieping ook gelegd kunnen worden. Dit is een combinatie van plakplinten en hoge plinten.
dinsdag 16 juni 2020

Egaliseren van ondergrond tbv noppenplaten

11,5 m2 is tegelvloer en moet geëgaliseerd worden. Tevens een vloer van 11,5 m2 met vloer van beton die opgehoogd moet worden. Plusminus 2 cm. Dan noppenvloer voor vloerverwarming en daarna die vloer ook weer egaliseren en gereed maken voor egaline of tegels.
maandag 15 juni 2020

Traptapijt verwijderen + overloop

Wij willen de trap en overloop ontdoen van de vloerbedekking en tevens lijmresten(tapijt). Het gaat om 14 traptredes, en een overloop van +- 3 m2.
zaterdag 13 juni 2020

Dekvloer voor badkamer storten

Ik heb de afvoeren liggen en er moet een dekvloer in gemaakt worden. Dat zie ik mezelf nog niet zomaar doen. Het oppervlak is ongeveer 2.30 bij 1.80 en moet ca 8 cm dik worden.
donderdag 11 juni 2020

Tapijt verwijderen

12 m2 uit de hal verwijderen. Nylon vilt tapijt, geheel verlijmd
donderdag 11 juni 2020

Laminaat vloer repareren

Schade aan de laminaat vloer. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om deze vloer te vervangen. Het gaat om een vloer 40 m2.
dinsdag 26 mei 2020

Fermacell vloer laten aanleggen

Op de eerste verdieping willen we in een slaapkamer een plak pvc vloer leggen. De vloer heeft een houten vloerconstructie (bouwjaar woning 1935), waarover we Fermacell platen willen leggen. De vloer dient geëgaliseerd worden om plak pvc te kunnen leggen. Het gaat om een slaapkamer (slaapkamer 1 op de plattegrond, ca. 15,04 m2). Lijm en PVC is aanwezig, egalisatie niet.
dinsdag 26 mei 2020

Twee trappen vloerbedekking verwijderen

1 dichte trap 1 open trap zeer zwaar verfijnd en geniet. Beide 12 treden.
dinsdag 26 mei 2020

Tapijt slaapkamer verlijmd verwijderen

Het gaat om 8 - 10 m2 vastgelijmd tapijt in een appartement, met lift. Hier willen wij het tapijt en de lijmresten laten verwijderen.
zaterdag 23 mei 2020

Betonvloer schilderen

Het gaat om ongeveer 60 m² betonvloer met vloerverwarming dat geschilderd moet worden. Het betreft het nieuwbouwproject waar ik een appartement op de 2e verdieping ga huren. De woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, berging en washok (alle ruimten behalve douche, wc en balkon) moeten geschilderd worden. Voor nu ben ik vooral benieuwd naar hoeveel zoiets gaat kosten. september of oktober.
dinsdag 19 mei 2020

Betonvloer in bestaande garage

Storten van een betonvloer in bestaande garage (op begane grond - zgn drive in woning) 2,60 bij 9,20. Ik haal zelf de tegels eruit en en zand. Julie de wapening en storten vloer en glad afwerken. Hij zou ongeveer 8-10cm moeten worden.
zaterdag 9 mei 2020

Egaliseren vloer 1e verdieping.

De vloer op de 1e verdieping, 2 slaapkamers en gang. Deze vloer wordt gebruikt als eindvloer. Plusminus 35m2
vrijdag 8 mei 2020

Vloer verwijderen en vloerverwarming aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die de huidige tegel en houten vloer kan verwijderen. Daarnaast wil ik dat er vloerverwarming wordt gelegd op de begane grond. Het gaat om 48 m2 aan vloerverwarming. Dient waarschijnlijk op de CV-ketel te worden aangesloten.
donderdag 7 mei 2020

Grindvloer 45m2

Wij hebben al een grindvloer, die ligt nu zo 20 jaar. Kan er een nieuwe grindvloer overheen? Gaat om 45 M2, wij hebben op dit moment een tweekleurs vloer, wij willen een vlakke, kleurige vloer. Mocht het er niet overheen kunnen graag ook een offerte opstellen, als u een aantal opties kan voordragen graag.
dinsdag 5 mei 2020

Vloerverwarming plaatsen + vloerisolatie

Graag laat ik mijn vloer isoleren en een vloerverwarming op water plaatsen, totale oppervlakte is +- 70 m2. Huidige situatie is: beton op zand vloer, er kan dus geen isolatie aan de onderkant geplaatst worden. De huidige vloer moet eruit gebroken worden, dan isolatie met een nieuwe vloer en vloerisolatie erin. Voor de winter zou ik het rond willen hebben.
dinsdag 5 mei 2020

Balken broodjes vloer laten leggen

Graag zou ik 80 vierkante meter aan balken broodjesvloer laten leggen met balken en de eerste betonvloer. Het is op de begane grond. Er ligt nu een houtenvloer, deze sloop ik er zelf uit.
zondag 3 mei 2020

PVC vloer leggen en ondergrond egaliseren

Ik zoek een vloerenbedrijf die op de gehele begane grond in mijn woning een PVC vloer kan leggen. De ondergrond dient waarschijnlijk eerst geëgaliseerd te worden. Het betreft ongeveer 4 bij 12 meter wat er gelegd dient te worden.
zondag 3 mei 2020

nieuwe vloer incl verwarming+isolatie

Wij krijgen een nieuwe woning met een betonvloer. Wij willen vloerverwarming realiseren maar de vloer is te dun om te isoleren. Dus wij zijn opzoek naar een partij die op de begane grond de betonvloer kan verwijderen (op zand) om te kunnen isoleren en verwarming aan te kunnen leggen. Vraag ik mij wel af wordt dit beton in 2x keer storten (met dekvloer) of in 1 keer? Het zou gaan om ongeveer 70m2.
woensdag 29 april 2020

Vloerbedekking verwijderen

We hebben boven vloerbedekking en lijm wat verwijderd moet worden ivm plaatsen laminaat het is ongeveer 4 x 1 en een stukje 1x1. Het gaat dus echt alleen om het stukje verwijderen van het tapijt en een stukje lijm
woensdag 29 april 2020

Laminaatvloer vervangen

De laminaat vloer beneden moet vervangen worden in verband met waterschade. Het gaat om 40 vierkante meter. Ik zou weer laminaat willen laten leggen met ondervloer en plinten. Afvoeren graag door de vakman.

Partners

Partners van Casius