Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Overijssel.

372 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Overijssel:

zondag 15 maart 2020

Montage pvc laminaat

Wij willen een vloer van pvc lamellen in ons chalet op camping de kettingbrug te Wanneperveen. Plus-minus 17,5m2 ( 2 ruimtes) De huidige vloerbedekking en vinyl haal ik er zelf uit. Vakman mag laminaat aanbieden.
vrijdag 6 maart 2020

Parketvloer schuren en lakken

Ik wil een parketvloer van ca 24 vierkante meter in 2 kamers laten schuren en lakken. Daarnaast zitten er wat naden en kieren in. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 27 februari 2020

Grindvloer realiseren

Wij willen graag een grindvloer van ongeveer 45m2. Het wordt op een betonnendekplaat gerealiseerd uiteindelijk.
donderdag 27 februari 2020

Parketvloer met naden en kieren repareren

Ik wil een parketvloer van ca 24 vierkante meter in 2 kamers laten repareren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 25 februari 2020

Betonvloer en elektrische vloerverwarming aanleggen en glazen wanden plaatsen

Onder een bestaande overkapping willen wij een betonvloer met elektrische vloerverwarming leggen, daarna willen we de ruimte middels glazen wanden afsluiten. De ruimte is plusminus 4,5 x 4,5 m. We hebben nu klinkers liggen, deze zouden ook verwijderd moeten worden. Rond het najaar willen we beginnen.
maandag 24 februari 2020

Cando pvc click vloer leggen

Ik moet een pvc vloer gelegd hebben in mijn keuken. Ongeveer 21 m2. De vloer en ondervloer heb ik al. Plinten ook. Vloer moet over bestaande plavuizen worden gelegd. Ik heb cando pvc click tegels gekocht bij Praxis
maandag 24 februari 2020

Reparatie laminaat voor verzekering

Laminaat is stuk wat gaat mij dat kosten. Voor de verzekering, aantal delen minimaal 11/12 planken. Geen extra planken in bezit.
dinsdag 18 februari 2020

Betonvloer aanbrengen

In de bestaande berging dient een betonvloer van 130 mm dik aangebracht te worden. Opbouw: verdicht zandpakket - PE folie - XPS isolatie 20 mm - onderwapening kruismat 150 mm rond 8 mm - bovenwapening kruismat 150 mm rond 8 mm op 50 mm supportligger - stekeinden rond 8 mm in bouwkundige muren. Het oppervlakte 3,10 x 3,60.
dinsdag 18 februari 2020

bijkeuken grindvloer afwerken

Ik ben op zoek naar een vakman die grindvloer kan realiseren in de bijkeuken. Het gaat om ongeveer 10 m2
donderdag 13 februari 2020

Laminaatvloer laten herstellen

Mijn laminaatvloer in de keuken en kamer laten los. In de keuken voor het aanrecht, waar mogelijk een waterschade is opgelopen. Gaat mogelijk om een verzekeringskwestie. Het gaat hier om plus minus 5 m2.
woensdag 12 februari 2020

broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen.

Door omstandigheden moeten we de doe het zelf werkzaamheden staken. We zijn begonnen aan het vervangen van houten vloer voor EPS / broodjes vloer. Reeds uitgevoerd: deurgat verplaatst, vloer verwijderd en balken geplaatst. Nog uit te voeren werkzaamheden: beton storten, vloerverwarmingsbuizen aanleggen, dekvloer storten, tegels plaatsen, deurgat op maat maken en kozijn plaatsen Betreft een oppervlakte van ong 50 m2. Materiaal (oa. cement, zand en bouwstaalmatten) zijn reeds in bezit. Offerte dient enkel arbeid te zijn. Daarnaast een inbouw wc plaatsen en oude eruit halen. Ook beetje betegelen.
zondag 9 februari 2020

Grindvloer leggen

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij een grindvloer, oppervlakte is circa 80 m2, vloer dient geseald te worden. Ik zie uw offerte graag tegemoet.
vrijdag 7 februari 2020

Het vervangen van laminaat in mijn woonkamer

Ik zoek een laminaatlegger die al het laminaat uit mijn woonkamer kan halen. Daarna moet er nieuw laminaat gelegd worden in de woonkamer. De ondervloer zal ook deels vervangen moeten worden. Het benodigde materiaal hiervoor is al aanwezig. Het gaat om 43 m2.
woensdag 5 februari 2020

Egaliseren begane grond

Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor het egaliseren van de gehele benedenverdieping van ongeveer 60 m2. In de woonkamer en de gang zitten momenteel plavuizen en in de keuken zit een andere vloer, dit willen wij hetzelfde hebben, maar daardoor ontstaat waarschijnlijk een hoogteverschil. Vandaar dat ik graag de prijs zou willen weten voor het egaliseren van de gehele begane grond.
woensdag 8 januari 2020

Houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag informatie willen hebben over het aanleggen van een nieuwe vloer. Momenteel heeft mijn huis een houtenvloer met kruipruimte. Ik wil deze graag vervangen door schuimbeton met een afwerkvloer en natte vloerverwarming. Er moet ongeveer 35 m2 aangelegd worden.
donderdag 26 december 2019

Vaste houten eiken vloer leggen

Wij willen een vloer van brede eikenhouten planken in een slaapkamer. Oppervlakte 30 vierkante meter, (vloer-betonnen ondergrond. ) Graag leveren en leggen. Huidige vloer halen wij er zelf uit.
maandag 16 december 2019

Anhydrietvloer schuren

In een nieuwbouw appartement moet de anhydrietvloer geschuurd worden. Totaal 60 m2. Het is op de 3e etage en er is een lift aanwezig. Wat zijn de kosten ?
zondag 8 december 2019

Laminaatvloer leggen

Ik wil in mijn appartement (nieuwbouw) laminaat laten leggen. Het betreft een woning met vloerverwarming. Het laminaat en de ondervloer zijn geschikt voor het soort vloerverwarming. Het gaat om een woonkamer, 2 slaapkamers, 2 kleine bergingen en de gang. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2. Ik krijg vrijdag de sleutel en de klus heeft enige spoed.
vrijdag 6 december 2019

Laminaat en gedempt ondervloer appartementen compleet met plinten

het betreft een seniorenwoning op de 2e verdieping. Ik wens een goed gedempte ondervloer met laminaat en plinten in in een berghok. Totaal 18 m2
zondag 1 december 2019

Houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming

Ik wil van de benedenverdieping de houten vloer laten vervangen door een broodjesvloer met vloerverwarming. De oude vloer moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om 65 m2.
maandag 25 november 2019

Nieuwbouw afwerkvloer realiseren op beide verdiepingen

Nieuwbouw afwerkvloer beneden en boven beneden 7 cm ongeveer 140 vierkante meter boven 3 cm ongeveer 60 vierkante meter.
zaterdag 23 november 2019

Pvc Urban klick vloer leggen

Hallo, in de winkel hebben we voor mijn schoonzus een PVC Urban click vloer uitgezocht en wachten nog op de levering, deze wil ze in alle kamers laten leggen. We hebben alleen geen idee wat daar de kosten van zijn. Het gaat beneden om een woonkamer, keuken en hal, boven zijn 4 slaapkamers, met een overloopje. Alles bij elkaar is dat ca 80 m2. De vraag is of dat komende weken kan (en zo niet wanneer wel?) en wat de kosten hiervoor zijn. Het is een huurwoning, net opgeleverd, dus de woning is nog kaal.
woensdag 20 november 2019

Cementdekvloer aanleggen

Zandcementdekvloer over een vloerverwarming aanleggen op begane grond. Oppervlakte is 55 vierkante meter, 9 cm dikte, 5 kubieke meter zandcement. Afstand weg bestemming is ongeveer 50 mtr. Levertijd graag zsm.
vrijdag 8 november 2019

Laminaatvloer laten herstellen

De ondervloer en de plinten zijn in de keuken beschadigd door water. Het gaat om 10 m2. Ik wil daar graag nieuw laminaat met plinten en ondervloer. Nog geen nieuw materiaal aangeschaft, maar dit kan ik zelf regelen. Graag laat ik de oude vloer weghalen, het afvoeren kan ik zelf.
dinsdag 5 november 2019

Laminaatvloer opnieuw leggen na waterschade

De afwas machine in de keuken heeft gelekt en nu is het laminaat allemaal omhoog gekomen. Het gaat om 40 vierkante meter. De kamer, de hal, de slaapkamer, en de keuken zijn in één stuk doorgelegd. En de ondervloer moet vernieuwd worden. Opnieuw leggen en oude afvoeren.

Partners

Partners van Casius