Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zeil in stacaravan vervangen door Vinyl? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zeil in stacaravan vervangen door Vinyl. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zeil in stacaravan vervangen door Vinyl

Zeil in stacaravan vervangen door Vinyl

Graag zouden wij in een stacaravan vinyl leggen. De caravan is 3.70 x 10 meter. Het gaat om de woonkamer, de gang, 2 slaapkamers. Dus hele stacaravan behalve de badkamer. Ligt nu tapijt in, dit halen wij zelf weg en kunnen wij op de camping weggooien.

Zeil leggen in stacaravan

We willen graag zeil gelegd hebben in onze stacaravan in Gennep. Het gaat om de woonkamer. De ruimte is 3,60 x 3,60 cm met lastige hoekjes ivm de kastjes en de banken die vast staan. Er ligt nu tapijt in dit stuk maar dat is aan vervanging toe. We zouden dat er zelf uit kunnen halen (geen idee hoe de ondervloer er dan uitziet)

Zeil in de stacaravan leggen

Ik heb een stacaravan van ongeveer 12 x 4 meter. Graag zou ik hierin een vloer laten leggen.

Zeil in de stacaravan leggen

Wij hebben een stacaravan van 12 x 3.8 meter groot. Daar ligt nu vloerbedekking in maar dit wil ik laten vervangen voor zeil. De caravan staat in Poppel (België) net onder Tilburg.

PVC vloer laten leggen in stacaravan

Ik wil graag een pvc vloer laten leggen in mijn stacaravan. De caravan is ongeveer 4 x 10 meter groot. Er ligt voornamelijk vloerbedekking en in de keuken ligt zeil. Wij willen heel graag een pvc vloer laten leggen en zoeken een serieuze vakman die dit met ons kan beoordelen en kan uitvoeren. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar in verband met mijn werk, maar wel erg serieus dus als u mij niet kunt bereiken stuur dan een mailtje zodat ik daar op kan reageren.

Flexxfloor PVC leggen

Flexfloor plaklaminaat (PVC) 2 mm dik leggen in stacaravan: gang en living 12 vierkante meter. De vloer is klaar om gelegd te worden, oude vloerbedekking en zeil ligt los op de vloer om deze schoon te houden. Liefst nog voor de Hemelvaart, zo snel mogelijk.

Zeil leggen in stacaravan

Ik heb een stacaravan van 2,5 b x 9 meter lang, hier ligt voor een groot gedeelte tapijttegels in, deze wil ik laten vervangen door zeil. Het is niet recht toe recht aan werk. Wie kan het zeil helpen leggen en inlijmen? Het zeil (gebruikt) is reeds aanwezig. De caravan staat op camping Bakkum. Eind maart ongeveer, week 13-14.