Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zandcementvloer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zandcementvloer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zandcementvloer plaatsen

Zandcement dekvloer aanbrengen

Ik wil een zandcementvloer laten plaatsen. Het gaat om 100 m2.

Zandcementvloer als woonvloer aanbrengen

Voor onze woning + aanbouw (rond de 70 m2) willen wij graag een zandcement vloer laten storten en deze moet (optioneel) gevlinderd worden. We gaan deze vloer namelijk gebruiken als afwerkvloer. Isolatie en vloerverwarming zijn al aanwezig en deze zullen we zelf op korte termijn gaan plaatsen. We zullen zelf zorg dragen voor de coating van de vloer, of deze moet voordelig kunnen worden aangeboden.

Zandcementvloer plaatsen

Op de begane grond van 65 m2 dient een zandcementvloer van ongeveer 3 cm gestort te worden. In de berging gaat het om een oppervlakte van 10 m2 waar een vloer van 5 cm gestort moet worden. De werkzaamheden dienen in de week van 49, 4 t/m 10 december, uitgevoerd worden.

Schuimbeton en afwerkvloer aanbrengen

Graag zou ik uw offerte ontvangen voor het volgende. Ik wil de houten vloer in mijn woning graag laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer, waar ik dan vloerverwarming in kan laten leggen. Het gaat om de woonkamer en hal van in totaal ongeveer 32 m², in de keuken ligt al een betonvloer. Er is een kruipruimte van 40 cm diep en hierin wil ik dan schuimbeton laten plaatsen en laten afdekken met een afdekvloer, een zandcementvloer of eventuele andere of betere optie. Bezoek aan huis is uiteraard mogelijk.

Isolatieplaten met een zandcementvloer plaatsen

Ik heb onlangs een geïsoleerde gewapende betonvloer laten leggen van 52 m². Die vloer vloer ligt te laag. Ik wil er daarom vormvast isolatiemateriaal op laten aanbrengen met daarop een zandcement dekvloer. Ik ga daar later vloerverwarming in plaatsen. Ik laat de benodigde laagdiktes hier graag even bepalen en ontvang daarna uw offerte.

Zandcementvloer laten storten

Wij willen rond 22 augustus vloerverwarming in de betonnen vloer van onze benedenwoning laten plaatsen. Er moet daarna een zandcementvloer worden gestort over de vloerverwarming en die moet daarna geëgaliseerd worden. De vloer is 65 m² groot en de verwachting is dat er een laag van 5 cm op moet komen. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Egaline aanbrengen op zandcement vloer

In het voorjaar van 2016 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De woonkamer van 51 m2 wordt opgeleverd met een zandcementvloer. We willen hierop een dunne laag egaline laten aanbrengen, omdat we daar overeen een coating willen plaatsen. Graag ontvangen wij hiervoor een prijsopgave.

Zandcementvloer leggen in de kelder

Ik wil in een werfkelder een zandcement dekvloer laten aanbrengen op een betonnen ondergrond. Het gaat om 35 m2 met een dikte van ongeveer 6 cm. De dekvloer moet aansluiten op een al bestaande vloer in de kelder. De vloer moet daarna geschilderd kunnen worden met ademende verf. De dichtstbijzijnde plaats waar een vloerenlegger de vrachtauto kan plaatsen ligt 30 meter bij de werkplek vandaan. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Egaliseren / vloerverwarming / plavuizen plaatsen.

Egaliseren van zandcementvloer, plaatsen / invrezen van vloerverwarming en het leggen van plavuizen (60cm/60cm). Totaal oppervlakte 43 m². Dit betreft een woonkamer incl. open keuken en de entree / hal. Plavuizen lever ik zelf aan. Uitvoering binnen 2 en 6 maanden, dus flexibel.