Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zandcementdekvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zandcementdekvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zandcementdekvloer storten

Zandcementdekvloer storten

Ik zoek een vloerenbedrijf die in mijn woonkamer een 4,5 à 5 cm dikke zandcementvloer kan storten en vlakken. De totale oppervlakte is 54 m2. De vloer komt over vloerverwarming. De woning is goed bereikbaar.

Zandcementdekvloer storten

Ik zou graag vloerverwarming in mijn woning willen laten installeren. Hier heb ik al een bedrijf voor gevonden. Echter omdat mijn huis uit de jaren 80 is zou de elektra op de eerste etage te dicht onder de vloer liggen om deze in te laten frezen. Het bedrijf heeft mijn geadviseerd een dekvloer te laten storten van 3 cm zodat zij de verwarming erin kunnen frezen. Ik zie graag jullie visie hierin en een offerte. Het betreft de eerste etage met een oppervlakte van 37 m2. Dit bestaat uit 3 slaapkamers en een kleine hal. De woning staat nu leeg.

Zandcementdekvloer storten

Ik heb een ruimte van 3.40 x 6.30 meter met een betonnen vloer en wil een 5 cm cementdekvloer laten storten om het te kunnen betegelen. Ik wil ook 2 afvoerputjes erin voor de schoonmaak.

Cement dekvloer storten

Ik wil graag een zandcementdekvloer laten storten op een houten ondervloer. Dit omdat er daarna tegels op geplaatst zullen worden. Het gaat om woonkamer/keuken/hal met een totaal van 38 m2.

Vloer dichtmaken over vloerverwarming

In ons nieuwe huis laten we vloerverwarming leggen op de hele begane grond. Dit moet gedicht worden zodat een andere partij kan egaliseren en een pvc vloer kan leggen. Wat de opdracht precies is, wordt rond 10 aug duidelijk als installatiebedrijf de ondervloer kan zien. We zoeken een partij die op 18 augustus beschikbaar is om bijv zandcementdekvloer te storten of sleuven op te vullen. Datum staat vast. Gaat om hele begane grond van de woning van ongeveer 55 m2.

Zandcementdekvloer storten

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een zandcement dekvloer voor in de garage. De garage is 5 bij 8 meter en de vloer word circa 4 cm dik. Hierna word deze betegeld met 60 bij 60 tegels. Er word eerst een combinatie vloer tussen de bestaande fundering gemaakt dus u werkt op een nieuw betonnen ondervloer. De werkzaamheden staan gepland voor volgend voorjaar.

Zandcementdekvloer storten

Zandcement voor laten storten op vloerverwarming met noppenplaten opp. 55 m² hoogte ca 5 cm opdracht voor over 6 weken.

Zandcementdekvloer storten

Ik wil in de week van 1 juli de vloer gestort hebben over de nieuwe vloerverwarming. Vloerverwarming ligt dan op netten. Circa 50 vierkante bij 10 centimeter hoogte begane grond. Afwerking moet voor PVC vloer.

Zandcement op beton storten

Betreft het storten van een zandcementdekvloer, ten behoeve van vloer verwarming. Recentelijk is de oude vloer verwijderd en hier is een deel van de oude cementdekvloer mee gekomen. Het is maximaal 35 vierkante meter groot. Het gaat om de woonkamer, keuken en gang. Graag ontvang ik een offerte.

Zandcementdekvloer over vloerverwarming

Wij willen graag een zandcementdekvloer van 3 centimeter laten gieten/storten in ons huis. Het gaat over een keuken, woonkamer en hal van totaal 43 m².