Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zandcementdekvloer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zandcementdekvloer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zandcementdekvloer plaatsen

Zandcementdekvloer plaatsen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het plaatsen van een zandcementdekvloer in : - badkamer 1 op de eerste verdieping, 10,80 m2, dikte van ongeveer 5 cm en op sommige plaatsen dient beton te worden gestort. - badkamer 2 op de tweede verdieping. 3,9 m2, dikte van ongeveer 5 cm en op sommige plaatsen dient beton te worden gestort.

Zandcementdekvloer plaatsen

Er ligt een oude betonvloer in met daarop tegels en daar moet een nieuwe zandcementdekvloer overheen komen. De huidige vloer is 150 m2 en ongeveer 100 mm dik.

Kruipruimte met schuimbeton opvullen

Ik wil graag het volgende laten uitvoeren in de woonkamer: zand storten en de vloer daarmee 35 centimeter ophogen, isolatie aanbrengen en een zandcementdekvloer plaatsen. De oude vloer is reeds verwijderd.

Betonvloer egaliseren

Gisteren is er een betonvloer gestort om een zwembad op te plaatsen. Helaas is dit gisteren niet goed gegaan en is deze niet vlak. De bekisting is tot de rand gevuld. Nu zit er in het midden een verhoging en loopt naar de zijkanten af. Kan het met een zandcementdekvloer geëgaliseerd worden? Wat kost het om deze te laten uitvlakken? En op wat voor termijn zou dit kunnen? Het is 7 x 4 meter. De werkplek is goed bereikbaar.