Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zandcement over vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zandcement over vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zandcement over vloerverwarming

Zandcement dekvloer aanbrengen

Ik wil een gekleurde zandcement dekvloer, pigment dus mengen door het zandcement. 50M2 begane grond, goed te bereiken, 7 cm dik, evt egaliseren, kortere droogtijd, komt over vloerverwarming te liggen

Woonbeton op zandcementvloer aanbrengen

Ik heb een nieuwe vloer van 2.2 x 8.5 m (19 m2) van zandcement en met vloerverwarming daarin. - Is het mogelijk om een woonbetonvloer of betonvloer daarop te leggen? - Is zo'n vloer sterke genoeg om en motor van 300 kg daarop te (ver)plaatsen?

Zandcement over vloerverwarming

Graag een zandcement vloer over de vloerverwarming in de huiskamer en keuken gang en wc is ongeveer 60 vierkante meter.

benedenverdieping zandcementvloer leggen en pvc vloer realiseren

wij willen een nieuwe zandcement vloer laten aanleggen de huidige is verwijdert en er is vloerverwarming aangelegd wat zijn hier de kosten van deklaag is rond de 7cm vloeroppervlakte ca:65 m2 als afwerkvloer komt er pvc op. Als u ook een Mfloor, type muncher PVC vloer kan leveren en leggen graag meenemen in de offerte.

Zandcementvloer leggen

Ik wil op de begane grond vloer een zandcement vloer leggen, het zal gaan om ca. 70 m2. Vloer wordt op vloerverwarming gelegd. En op de zandcementvloer komt een lamel parketvloer.

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

Ik wil de houten balklaag en vloer verwijderen. En een broodjes tempex vloer maken in de woonkamer. Het is 30 m2 oppervlakte. Ik wil graag een offerte voor het storten van de beton en voor het leggen van de zandcementvloer. Allebei de vloeren moeten 7 cm dik worden. (in de toekomst wil ik nog een aanbouw en dan in de gehele woning vloerverwarming).

Zandcement vloer

Ik wil een zandcement vloer aanbrengen op bestaande betonvloer (eventueel op oude tegels) van 3 cm met een oppervlakte van 65 m2 waar later na vloerverwarming in gefreesd kan worden

Zandcement laten storten met een wagen aan huis

Ik heb een parterre waar nu vloerverwarming geplaatst wordt met raster-platen en daarin de leidingen. Daarna komt er wapening op en dan graag de zand-cement vloer. Als dat gedaan is komt er egaliseer en een pvc vloer die al geregeld zijn. Nu ontbreekt dus alleen de stap van het zand cement. Opp 60m2 hoogte 4,5cm Graag een prijs indicatie als u met een wagen langskomt om dit in huis (parterre te storten). Huis is erg goed bereikbaar, pleintje voor het huis waar de wagen kan staan.

Zandcement vloer nieuwbouw badkamer 03 april

Het betreft de vloer van een nieuwbouw badkamer. Ik wil een zandcement vloer. Afmeting 2,8 m x 2,8 m. Huidige afwerking Ruwe afwerkvloer met vloerverwarming. Dikte die aangebracht moet worden is +- 5 cm Ik heb een sterke voorkeur om op vrijdag 03 april deze klus uit te laten voeren.

Zandcement vloer aanleggen

Wij gaan vloerverwarming laten aanleggen in onze woning en aanbouw, die daarna zal moeten worden geëgaliseerd en daarna wellicht epoxy. Graag ontvangen wij een prijs voor het zandcement 3 centimeter op de vloerverwarming en een epoxy gietvloer. Het gaat om ongeveer 60 m2.

Partners

Partners van Casius