Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zandcement vloer aanbrengen in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zandcement vloer aanbrengen in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zandcement vloer aanbrengen in de badkamer

Vloer egaliseren

Het egaliseren van een gevlinderde zandcement vloer in een kelderruimte van 1 jaar oud. Oppervlakte 40 vierkante meter. Voor het eventueel later leggen van marmoloeum.

Zandcement vloer aanbrengen in de badkamer

Begin januari wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar in de badkamer een zandcementvloer laten aanbrengen en glad laten afwerken. Het gaat om ongeveer 6 m². We ontvangen graag een offerte van een vakman die hier in die periode tijd voor heeft.

Terrazzo vloer in keuken en hal leggen

Ik wil in mijn keuken en hal een Terrazzo vloer aanbrengen. Totaal 11 vierkante meter, naadloos aansluiten op de houten vloer in de woonkamer (open keuken). Ondergrond van de keuken en hal is zandcement. Houtenvloer in woonkamer is 23 mm hoger. Dus terrazzo moet ook 23 mm hoog gelegd worden. Eerst moet de houten vloer gelegd worden.

Zandcement dekvloer laten storten

Er moet vlak voor de kerst een zandcement vloer gestort worden van ongeveer 50 m2, 4 cm dikte. Het gaat over de vloerverwarming heen. Graag met droogtijd versneller.

PU gietvloer maken in nieuwbouwhuis

Aanbrengen van een PU-gietvloer op de begane grond van een nieuwbouwhuis. Ongeveer 50-55 m2. Vloerverwarming. Vloer: 70 mm dikke afwerklaag van zandcement. In periode februari/maart (afh. Van precieze opleverdatum)

Zandcement vloer over vloerverwarming dichtsmeren

In onze vloeren worden op 1 december sleuven gefreesd voor vloerverwarming. Wij zoeken een bedrijf dat hierna de sleuven kan dichtsmeren en de vloer kan afsmeren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Beton of zandcement vloer storten

Een beton of zandcement vloer (op geelzand) laten storten van 70 m2 waar later weer vloerverwarming in komt. Wij moeten een fundering maken voor een houten huisje van 70 m2. Ik wil graag de expertise van de vakman ervoor.

Vloer egaliseren na leggen van vloerverwarming

Wij gaan vloerverwarming aanleggen in de zandcement vloer op de begane grond van onze woning in de woonkamer, serre en keuken. Het oppervlak van die vloer is 65 tot 70 m². Graag ontvangen wij uw offerte voor het egaliseren van deze vloer zodat wij hier later zelf een PVC vloer overheen kunnen leggen. De prijs dient een all-in prijs te zijn. Een indicatie van de droogtijd wordt zeer gewaardeerd. Wij zoeken een vakman die hier vanaf 27 november tijd voor heeft.

Vloer ophogen

Ik wil graag mijn vloer ophogen. We hebben een stuk van 7 m2 wat ongeveer 1 a 1.5 cm opgevuld moeten worden en gelijk aan de andere zandcement vloer moet komen. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen.

Vloer primeren, egaliseren en Quickstep PVC leggen

Er is vanwege een verbouwing een nieuwe betonvloer gekomen (zandcement). Deze vloer moet nu met primer behandelt worden, daarna geëgaliseerd worden tot circa 3 mm. Daarna moet er een PVC vloer op komen van Quickstep Livyn Pulse 2,5 x 217 x 1515 mm 4V, Zandstorm Eiken bruin. De PVC vloer moet volledig verlijmd worden. De totale oppervlakte die behandelt moet worden en waar de vloer moet komen is 52,05 m2. Benieuwd naar jullie reactie/offertes.

Partners

Partners van Casius