Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zandcement dekvloer storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zandcement dekvloer storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zandcement dekvloer storten

Natuursteen vloer aanbouw

Zoek een vakman voor het leggen en verlijmen van een natuurstenen vloer inclusief plaatsen plinten (11m) . Oppervlakte 27m2 Soort Brazilian Black Mustang leisteen 80x80x1,5cm Gekalibreerd - Voeg antraciet - Plinten afkitten antraciet - Ondergrond nieuwe zandcement dekvloer - Tegels/plinten door opdrachtgever, montage, lijm, voeg, kitwerk door vakman

Zandcement dekvloer storten

Graag ontvang ik een offerte voor een dekvloer. Hieronder volgt wat informatie: - 3e verdieping - Ongeveer 85 m2 - Dikte 7 cm , badkamer 10 cm - Er is vloerverwarming aanwezig - Vloerverwarming is niet gevreesd, maar ligt in noppenplaten - Ondergrond is een betonnen vloer - Wordt afgewerkt met tegels

Badkamer betonvloer realiseren

De badkamer wordt verbouwd. Is nu voorzien van een houten ondergrond. Het oppervlakte is 3 X 2 m. Het gaat om het storten van een betonvloer, zandcement dekvloer. Wij zijn er nog niet over uit wat voor type vloerverwarming wij gaan realiseren dus de dikte volgt later. Graag een kostenplaatje voor het storten van de vloer over oppervlakte van 3 x 2 meter.

Zandcement dekvloer

gaat om een begane grond vloer met vloerverwarming 85m2 daarnaast verdiepingsvloer 5m2. Foto's van de situatie zijn beschikbaar. Eventueel langs komen zou ook een optie zijn

Vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen

Wij gaan een woning bouwen en zijn benieuwd naar de kosten voor de vloer. Wat kost een zandcement dekvloer van 225m2 Wat kost een afgewerkte betonvloer van 225m2 Beide gestort op vloerverwarming Beide op kanaalplaat vloer Bungalow dus geen boven verdiepingen Ik zoek een specialist die met mij de verschillende mogelijkheden kan bespreken.

zandcement vloer

Wij zijn bezig met een grootschalig renovatie project waar bij de dekvloer er uit is gehaald, zodat vloerverwarming aangelegd kan worden. Het idee is om op 15 juli de vloerverwarming te laten leggen, en dat dan op 17 juli de zandcement vloer hierop gestort kan worden. Exacte dikte is lastig voor ons te bepalen maar als indicatie gaan we uit van 5 cm. Oppervlakte begane grond is 92m2. Omdat de garage inpandig is willen we deze graag laten aansluiten qua hoogte. Garage betreft 15m2. We horen graag van jullie.

Beton en zandcement vloeren storten

Wij willen voor een trainingslocatie in Weesp een vloer laten storten van beton en zandcement. ongeveer 28m2 beton, 7cm dik met bewapening en daarop 7cm zandcement dekvloer. gedeeltelijk zwevend. Graag zou ik hiervoor een offerte willen ontvangen. Er ligt een spanvloer, hier maken wij een waterbak, met kalk zandsteen met b1 folie, Hierboven op zal dit alles moeten gebeuren. Er moet wel 40-50 meter worden overbrugt om dit te realiseren.

Nieuwe vloer begane grond

Wij willen de oude vloer vervangen door een nieuwe met isolatie eronder en vloerverwarming. De vloer 10cm zand cement en zand eronder zal verwijderd moeten worden. Het gaat om 65 m2. Kunt u mij aangeven wat hiervan de kosten ongeveer zijn. Op dit moment ligt er een zandcement dekvloer.

Vloeren storten

Wij willen voor een trainingslocatie in Weesp een vloer laten storten van beton en zandcement. ongeveer 28m2 beton, 7cm dik met bewapening en daarop 7cm zandcement dekvloer. gedeeltelijk zwevend. Graag zou ik hiervoor een offerte willen ontvangen. Er ligt een spanvloer, hier maken wij een waterbak, met kalk zandsteen met b1 folie, Hierboven op zal dit alles moeten gebeuren. Er moet wel 40-50 meter worden overbrugt om dit te realiseren.

Dekvloer over vloerverwarming 4e etage

Tbv renovatie is originele dekvloer verwijderd voor aanleg vloerverwarming op tackerplaten. Hier moet nog een zandcement/anhydrietvloer op van ca. 3-4 cm totale dikte. Het oppervlak bedraagt ca. 85 m2. Er kan worden meegedacht over de uitvoering en worden geholpen bij het transport naar de 4e etage.