Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkamer van laminaat voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkamer van laminaat voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkamer van laminaat voorzien

Laminaat leggen

Vloer woonkamer (incl keuken), vloeren slaapkamers en overloop 1e verdieping en vloer zolder totaal ca 140 m2 in een lege eengezinswoning.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik ga binnenkort verhuizen. Ik wil in mijn nieuwe woning een ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. De oppervlakte is in totaal ongeveer 63 m². Het betreft een woonkamer van 31 m², een gang van 4.5 m², een washok van 2.4 m² en 2 slaapkamers van 12.3 m² en 13 m². Ik ga alle materialen hiervoor bestellen en verwacht dat die halverwege week 43 hier geleverd kunnen worden. Ik zoek een vakman die tijd heeft voor het leggen van de vloer aan het eind van week 43 of in week 44. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte en hoor dan ook voor onze planning graag even hoeveel werkdagen u nodig heeft voor de klus.

Laminaat leggen in woonkamer en hal

Het laten leggen van laminaat in een woonkamer en hal die nu bijna helemaal leeg zijn. Er staat alleen 2 kasten in en een koelkast. Het gaat om een vloer van totaal 50 m2 ongeveer. Plinten hoeven niet geplaatst te worden.

Laminaat leggen

Ik heb een nieuwe woning en wil daar graag op korte termijn laminaat laten leggen in de woonkamer/keuken van 8 x 3 meter. Ik zal zelf de materialen aanschaffen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Het zou fijn zijn als er al tijd is voor het leggen in week 43 of 44.

Laminaat laten leggen

Voor mijn woonkamer van 24 vierkante meter en mijn keuken en hal van 5 x 2 meter ben ik op zoek naar iemand die voor mij eind januari laminaat kan leggen. Het betreft laminaat van 32 cm breed en 127 lang.

Laminaat leggen exclusief plinten en ondervloer

Het leggen van laminaat, totaal 35 vierkante meter. Betreft de gang-woonkamer- en kelderkast. Ondervloer en plinten doe ik zelf.

Laminaat vloer leggen

In een woning van 55 m2 wil ik graag een ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. Het zal gaan om de woonkamer, gang en slaapkamers.

Laminaat in huis leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van laminaat en plakplinten in de woonkamer en de keuken. De ondervloer zal ik zelf leggen.

Laminaat vloer leggen

Het leggen van een laminaatvloer in een woonkamer en hal van totaal 50 m2 en dan alles dus ondervloer en plinten

Laminaat leggen in woonkamer en keuken

Ik denk dat het huis met woonkamer plus keuken iets van 8 x 5 meter zal zijn.