Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkamer hal en keuken betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkamer hal en keuken betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkamer hal en keuken betegelen

Laminaat vloer leggen

Ik heb laminaat gekocht en wil in mijn nieuwe huis graag een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 65 m2 (slaapkamers, hal en woonkamer). Het huis wordt kaal opgeleverd en de ondervloer zal ik zelf laten leggen. Het is allemaal op de begane grond.

Betonvloer schilderen

Het gaat om ongeveer 60 m² betonvloer met vloerverwarming dat geschilderd moet worden. Het betreft het nieuwbouwproject waar ik een appartement op de 2e verdieping ga huren. De woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, berging en washok (alle ruimten behalve douche, wc en balkon) moeten geschilderd worden. Voor nu ben ik vooral benieuwd naar hoeveel zoiets gaat kosten. september of oktober.

PVC-click vloer leggen

Graag laten wij een PVC-click vloer leggen in de woonkamer, hal en keuken van ons nieuwe huis. Dit is totaal ongeveer 40 m2. Het is helemaal geëgaliseerd, er ligt geen huidige vloer, dus de nieuwe vloer kan direct gelegd worden. Plinten hoeven niet. Begin juni zouden wij graag beginnen, omdat wij dan verhuizen en dan hebben wij een vloer nodig. Wij wonen momenteel nog nabij Utrecht, dus langskomen of videobellen kan lastig worden.

Grindvloer aanleggen

Ik wil graag voor een woning de woonkamer, keuken, hal op de begane grond,toilet en de badkamer op de 1ste verdieping een grindvloer laten aanleggen. Zie de foto’s voor de aantekeningen. Het gaat om een nieuwbouwwoning die met een kale betonvloer wordt opgeleverd, ik schat dat het oppervlakte ongeveer 50m2 zal zijn.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog

Ik wil graag een nieuwe vloer in huis. Op de begane grond wil ik de woonkamer helemaal voorzien van een nieuwe VBI vloer semi-droog. Het gaat om 27 m2. Ik wil in de keuken (2,6 x 3,4) tegels aanleggen. Datzelfde geldt voor de hal (2,4 x 4,6 meter). In de woonkamer (27 m2) wil ik PVC vloer. Keuken, hal en toilet zijn betonnen broodjes, daar vloerverwarming infrezen. Op de VBI-vloer op de lewis platen ook graag vloerverwarming. Positie rood kruis is verdeler. Vloer is er al uit. Graag ook een nieuwe ondervloer aanleggen in de woonkamer. In de keuken is er al een betonnen ondervloer aanwezig.

Natuurstenen vloer leggen en natuurstenen vloer herstellen

Wij willen graag in de hal over de zandcement dekvloer een natuurstenen vloer laten leggen. De hal is ongeveer 3 x 3 meter. Dan willen we ook onze natuurstenen vloer in de woonkamer laten herstellen na verbouwing. op de foto's zijn stukken te zien waar zandcement zit, wij willen dit laten verwijderen en daar natuursteen laten leggen.

Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming

Vloer woonkamer keuken hal en slaapkamer ongeveer 85 m2. Overal hout met balken bedekt met laminaat. Houten vloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Verwijderen gelijmd tapijt uit appartement

Het betreft het appartement van wijlen mijn moeder. Per 1 juni wordt de huur beëindigd. Het appartement moet zonder tapijt worden opgeleverd. Het gaat om ca. 45 m2 verdeeld over hal, woonkamer (28m2), keuken (3m2), logeerkamer (7m2) en slaapkamer (13m2). Het betreft tapijt op foamrug gelijmd op de betonvloer. Tapijtverwijdering graag op maandag 25 of dinsdag 26 mei. Graag ontvang ik uw reactie en offerte.

Spaanplaat ondervloer verwijderen

Er ligt een eiken planken voor in een L-vormige woonkamer/eetkamer. Totale oppervlakte 61m2. De eiken planken liggen op een spaanplaat ondervloer. Eiken planken kan ik zelf verwijderen. Het gaat om de spaanplaat ondervloer. Deze ligt verlijmd op de cementdekvloer. De spaanplaat dient verwijderd te worden zodat ik vloerverwarming kan infrezen en een nieuwe houten vloer kan leggen. Additioneel - en apart opgenomen in de offerte - In een hal ligt een tegelvloer 14m2 (waarschijnlijk verlijmd) van natuursteen 50x50. Deze dient ook verwijderd te worden en dekvloer dient vlak afgeleverd te worden.

Betonvloer met lijmresten egaliseren

In de woonkamer/keuken/hal zijn tegels weggehakt, maar hier zijn lijmresten van achtergebleven. 20 mei wordt er vloerverwarming in het huis gelegd, hiervoor moet de vloer redelijk vlak zijn. Zie foto's voor de status van de vloer. Nu zou ik graag de vloer laten opschuren ofwel laten egaliseren en ben ik benieuwd naar de kosten hiervoor. Ik zie graag offertes hiervoor, bedankt alvast!