Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wc vloertje leggen granito? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wc vloertje leggen granito. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wc vloertje leggen granito

WC vloertje leggen granito

Ik zou heel graag willen weten of het mogelijk is een granito wc vloertje te plaatsen in ons huis. De foto's zitten erbij om een idee te krijgen. Het zou gaan om een vloertje incl opstaande rand. Natuurlijk wordt uiteindelijk de gehele toiletruimte gerenoveerd. Wat zou de prijs zijn en een eventuele wachttijd? Wij wonen in een jaren 50 pand.

Granieten wc vloertje

Goedemiddag! Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een granieten toiletvloertje. Afmetingen zijn 116cm x 87cm. En welke kleuren er te verkrijgen zijn.

WC-vloer vervangen

Het marmoleum in mijn toilet is zo beschadigd dat er een nieuw vloertje gelegd moet worden. De ondergrond is beton, het zijn tegels die opnieuw geverfd zijn. Afmeting:85 cm bij 1. 14 cm. Materiaal bij voorkeur grijze tegels, bv. Flexxfloors stick de luxe uit jullie assortiment. Indien mogelijk met spoed.

Vloer in WC leggen

Ik zou graag een nieuw vloertje willen laten leggen in het toilet. Nu ligt er zeil, graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor nieuw zeil of het leggen van tegels.

Terrazzovloer leggen/renoveren

Wij hebben een woning uit 1932 met op de wc een staande pot. Nu wil ik graag de wc renoveren en hierbij een hangende pot terug plaatsen. Om vervolgens de vloer weer in goede staat terug te brengen kan ik 2 dingen doen: 1. Aangezien ik niet weet hoe ver de terrazzo onder de vloer is doorgelegd kan ik de plaatst waar de pot heeft gestaan renoveren door of alleen het afvoergat (doorsnede 11 cm) of de volledige plek van de huidige pot te renoveren (45*26 cm) 2. Of vloertje vernieuwen in zijn totaliteit zodat ook de zwarte rand voor het opbouwmuurtje van de nieuw te hangen pot doorloopt (oppervlakte 117*97 cm) Kunt u mij eens informeren wat een ieder van de opties aan kosten met zich meebrengt? Bij vragen/opmerkingen hoor ik het graag. Anders wacht ik uw reactie af.

Het gaat om een wc vloertje van ...

Het gaat om een wc vloertje van terrazzosteen die ik in oude glorie wil herstellen. Ik ben al bezig met het verwijderen van de lijmresten van het linolieum wat eroverheen lag.