Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterschade taxeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterschade taxeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterschade taxeren

Waterschade aan laminaat laten taxeren

Ik ben op zoek naar een vochtexpert die een waterschaderapport kan opstellen van opgelopen waterschade aan de onder- en laminaatvloer in mijn slaapkamer. Wegens een constructiefout in mijn badkamer is deze vloer beschadigd.

Waterschade aan laminaat laten taxeren en herstellen

Ik heb waterlekkage gehad in de keuken waardoor het laminaat flink beschadigd is. De vloer is ongeveer 4 m2 groot. Graag laat ik een offerte opstellen die ik kan indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de vloer te herstellen.

Waterschade taxeren

Taxatie hoeveel de schade is aan mijn laminaat na lekkage voor de verzekering

Waterschade aan laminaat laten taxeren

Ik wil graag laminaat in de keuken laten taxeren ik had lekkage aan de ketel.

Waterschade aan laminaat repareren

Ik heb waterschade aan mijn laminaat aan de voorgevel kant van ongeveer 5. 30 meter, graag zou ik de schade willen laten taxeren, dit geheel vrijblijvend. Dit rapport moet ik dan aan de verzekering laten zien zodat ik opnieuw laminaat kan laten leggen.

Waterschade in de winkel laten taxeren

In onze massagesalon is waterschade ontstaan door een verstopte afvoer. Wij willen nu de laminaatvloer met ondervloer laten vervangen. De oppervlakte is ongeveer 70m2. (Wij melden de schade ook bij onze inboedelverzekering)