Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Na waterschade laminaat en ondervloer opnieuw leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: na waterschade laminaat en ondervloer opnieuw leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: na waterschade laminaat en ondervloer opnieuw leggen

Laminaat vervangen

Door waterschade kan ik niet meer de zelfde kleur krijgen van het laminaat Mijn onder verdieping heb ik een kleur laminaat liggen. Dit moet verwijderd en afgevoerd worden. Het ongeveer 54 vierkante meter laminaat grijs genuanceerd incl leggen.

Laminaat herstellen na waterschade

In verband met een lekkage in de keuken (2.5x2.4) is het laminaat deels omhoog gegaan. Dat wil ik graag laten herstellen of vervangen, dat geldt ook voor de wasruimte(1.5x2.5). Ik wil graag een vrijblijvend offerte ontvangen exclusief materiaal.

Laminaatvloer leggen

Graag wil ik na een waterschade een nieuwe laminaatvloer laten leggen in de woonkamer en gang. Het is ongeveer 54 vierkante meter. De ondervloer leggen we zelf. Het laminaat is inmiddels besteld. Bij voorkeur wil ik het dit jaar nog laten leggen.

Schade aan laminaat door lakkage

Door een waterschade moesten we het laminaat verwijderen in de keuken, gang en een stukje van de woonkamer. Gaat om een verzekeringskwestie. Is ongeveer 30 a 40 m2.

Laminaatvloer laten herstellen na waterschade

Laminaat vloer in keuken/ woonkamer heeft waterschade omdat de vaatwasser heeft gelekt. Ik wil dit graag laten herstellen. Graag offerte.

Woonkamer laminaat en ondervloer ivm waterschade

Ik wil laminaat vervangen na aanleiding van water schade laminaat, plus de onder vloer Woonkamer is ongeveer 32 vierkant meters

Laminaat herstellen

Dankzij lekkage van de radiator heb ik op 3 verschillende plaatsen waterschade op me laminaat in de woonkamer en gang totale opp. Is +/-34m2.. moet zeker de helft losgemaakt worden als de zelfde laminaat leverbaar is heb hier heen bon meer van. Dus graag 1 offerte voor de verzekering

Laminaatvloer opnieuw leggen na waterschade

De afwas machine in de keuken heeft gelekt en nu is het laminaat allemaal omhoog gekomen. Het gaat om 40 vierkante meter. De kamer, de hal, de slaapkamer, en de keuken zijn in één stuk doorgelegd. En de ondervloer moet vernieuwd worden. Opnieuw leggen en oude afvoeren.

Leggen laminaat ivm waterschade

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van nieuw laminaat ivm waterschade. Ondervloer is van folie, dus hoeft niet vervangen te worden. Het gaat om de zolder. Het gaat om ongeveer 42 m2.

Beschadigd laminaat herstellen

Door lekkage van een radiator is er waterschade ontstaan aan het laminaat in dat deel van de kamer. De totale kamer is ongeveer 38m2, het deel waar schade is is ongeveer 5m2 (3*1,5m). In de hoek waar de lekkage is, is het (lichtgrijze) laminaat helemaal roestachtig verkleurd, elders is het opgebold. Graag een offerte voor het herstellen van deze schade. Gaat om een verzekeringskwestie.

Partners

Partners van Casius