Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterdichte egalisatielaag aan balkon(en) vloer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterdichte egalisatielaag aan balkon(en) vloer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterdichte egalisatielaag aan balkon(en) vloer aanbrengen

Waterdichte egalisatielaag aan balkon(en) vloer aanbrengen

We hebben: 1) Een balkon aan zuidkant van het huis op de eerste verdieping (L=4,72 m, D=1,04 m) + rand (H=9 cm, D=7 cm). Dit balkon is in 2014 gecoat maar al een tijdje toont de coating scheuren. We hebben de scheuren gekit maar dat helpt weinig. Op een derde van de oppervlak van het balkon is de coating los en als het regent komt er water onder de coating. Het water infiltreert in de betonnen vloer en tast de wapening van het balkon aan (aan de onderkant zijn al een paar roestvlekken zichtbaar). We willen: de coating laten verwijderen, een waterdichte egalisatiebetonlaag met afwatering naar de H.W.A. put laten aanleggen zodat we het balkon kunnen laten betegelen (met tegels op steunpunten dus niet geplakt aan de vloer) 2) Een balkon aan oostkant dat in originele staat verkeert (zonder coating en met dezelfde afmetingen als dat van punt 1). Dit balkon is in goede staat. Maar als blijkt dat dit balkon ook een egalisatielaag nodig heeft t.b.v. tegels aanleggen dan komt het ook in aanmerking voor waterdichte egalisatielaag met afwatering.

Betonnen vloer egaliseren

De gestorte betonnen vloer van een nieuw aangebouwd overkapt terras, 4 x 4 m2, afwerken met een waterdichte egalisatielaag met een betonlook en daarmee het eindresultaat is.