Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen

Vloer egaliseren en visgraat parket leggen

Egaliseren alle etages. ( 3 mm ) Beneden volledig egaliseren en in de woonkamer aanbrengen van duoplank visgraat parket 44 m2 Visgraat Duoplank eiken 11 x 90 x 900 mm, rustiek, onbehandeld, geschikt voor vloerverwarming In de keuken wordt daarna giervloer zelf aangebracht ( PU ). Alvast bedankt voor uw reactie en tot snel. Met vriendelijke groet,

Grind- of terrazzovloer aanbrengen

Voor ons nieuwe huis in Leiderdorp zijn wij nu de badkamer aan het inrichten. Het is een 2 onder 1 kap jaren ‘20 huis (1926), we hebben het (zo goed als) volledig gestript en morgen begint de aannemer. Zij zullen zo’n 5 weken bezig zijn, waaronder het maken van een volledige badkamer. Deze blijft overigens op dezelfde plaats! Er wordt een nieuwe betonvloer aangelegd incl vloerverwarming. We hadden een grote wens voor een lichte terrazzo vloer, echter wordt dit ons van veel kanten afgeraden (bijv ivm scheuren). Graag komen we daarom in contact met de specialist! Het is een ruimte van 2. 35x3. 35. Rechts van de ingang komt een glazen douchewand en inbouwdouche, dan een toilet en tegen de schuine achterwand een vrijstaand bad, en tegen de linkerwand aan het wastafelmeubel. Heel graag zouden wij meer horen over de mogelijkheden en kosten.

Volledig nieuwe vloer met isolatie en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een oud huis (jaren 50), op de begane grond ligt een betonvloer (+-70m2). Hoogte van de vloer is onbekend. Verwachting is dat de vloer op zand ligt, zonder isolatie. Dit willen we dus gaan isoleren (beton eruit, pirr aanleggen, etc. ) en dan het liefst nog vloerverwarming. Is het mogelijk om de betonvloer eruit te halen, en wat gaat dit kosten om te isoleren? Wat gaat het kosten om nog extra vloerverwarming aan te leggen? Zijn er daarnaast ook andere opties denkbaar om een confortabele vloer te creeeren met verwarming? Mogelijk niet de vloer isoleren, maar enkel iets van (tegel)vloerverwarming aan leggen? Wat zijn de opties hierin?

Betonnen vloer egaliseren

Het laten leggen van een egalinelaag 1 mm het betreft de vloer van een volledig appartement dat momenteel nog leeg staatl

Vloer primeren, egaliseren en Quickstep PVC leggen

Er is vanwege een verbouwing een nieuwe betonvloer gekomen (zandcement). Deze vloer moet nu met primer behandelt worden, daarna geëgaliseerd worden tot circa 3 mm. Daarna moet er een PVC vloer op komen van Quickstep Livyn Pulse 2,5 x 217 x 1515 mm 4V, Zandstorm Eiken bruin. De PVC vloer moet volledig verlijmd worden. De totale oppervlakte die behandelt moet worden en waar de vloer moet komen is 52,05 m2. Benieuwd naar jullie reactie/offertes.

Kliklaminaat op de 1e verdieping leggen

Het laten leggen van een kliklaminaatvloer inclusief ondervloer op de eerste verdieping. Het betreft circa 50 m2 dat ik graag volledig door gelegd zou willen zien door de hal en 4 slaapkamers. Het gaat alleen om de ondervloer en vloer, dus plinten etc is niet nodig.

Vloer egaliseren in appartement

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren, 55 m2. Appartement uit 1956, 1 hoog, betonnen vloer. De vloer is gedeeltelijk geëgaliseerd. Voordat mijn nieuwe vloer click pvc erop kan moet deze op juiste wijze volledig geëgaliseerd zijn. Welke prijs rekent u hiervoor? Op welke termijn kunt u dit realiseren?

Betonnen vloer storten voor serre

We willen een betonvloer laten storten voor een serre welke de afmeting heeft van 5.40 meter breed x 3.50 meter diep en 15 cm dik. De vloer moet met bewapening zijn. De bewapening moet worden aangebracht in het deel van 3 meter breed en 3.50 diep. Het deel van 2.50 breed en 3. 5 diep is een bestaande vloer waar de nieuwe vloer aan verankerd moet worden. Tevens zal de nieuwe vloer over de oude plaat heen gestort moeten worden zodat deze weer volledig recht komt en in 1 stuk komt met de nieuw gevormde vloer. Zetten jullie ook heipalen, er zijn 2 stuks nodig, deze dienen geboord te worden, 1 door de bestaande vloer, 1 vrij te plaatsen.

PVC-vloer volledig afgewerkt laten leggen

Vloer keuken zeil 2 x 4.20 meter volledig afgewerkt laten leggen. De klant heeft zelf al al het materiaal in huis. Enige extra informatie kan worden opgevraagd bij de klant. De werkplek is goed bereikbaar.

Houten vloer egaliseren

Het betreft een oud pand uit circa 1890 in centrum 's-Hertogenbosch dat volledig gerenoveerd is. We wonen er sinds juli 2017 en zouden graag een massief eiken houten vloer willen voor zowel de woonkamer, circa 20 m2, als keuken, ook circa 20 m2. Ons is opgevallen dat de vloer met name in de woonkamer niet waterpas is. Gemeten met een gekalibreerde waterpas is het hoogteverschil maximaal 3,8 cm. Dit verschil zit voornamelijk op een gebied van 4 vierkante meter, loopt naar een hoek omhoog. Momenteel ligt er zeil/vinyl op de vloer, daaronder zitten OSB platen. Deze zijn vermoedelijk op de oude planken aangebracht, maar dat weten we niet zeker. We zouden deze vloer in de woonkamer graag laten egaliseren.

Partners

Partners van Casius