Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming met fermacell platen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming met fermacell platen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming met fermacell platen

Vloer egaliseren

Vloerverwarming is dicht gesmeerd maar niet glad Dient geëgaliseerd te worden voor lijmen parket 45 m2 fermacell plaat en 20 m2 zand cement vloer

Vloerverwarming met fermacell platen

Goedendag wij willen graag een vloerverwarming op fermacell platen leggen. Het gaat om 40 m2 woonkamer, gang, keuken en wc. De vloerverwarming gaat als hoofdverwarming dienen. Graag zouden wij 2 prijzen willen hebben: 1 voor vloerverwarming en 1 voor de fermacell platen. Wij zouden graag een afspraak willen in plannen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Fermacell vloer laten aanleggen

Ik wil graag Fermacell vloeren laten leggen. het gaat om 54 m2, doorlopend naar alle kamers. Er ligt geen vloer, alleen oude houten planken. Wat erop zat is al weg. De vloer zou eerst uitgevlakt moeten worden en waterpas gemaakt worden met een droogbouw systeem. We hebben geen vloerverwarming. Graag apart specificeren wat de kosten zijn voor het materiaal. Ik ben zo spoedig mogelijk opzoek naar een vakman. Het zou op 7-8 januari kunnen en anders in de tweede of derde week van januari.

Fermacell vloer plaatsen met vloerverwarming

Op een voormalige garagevloer willen we graag fermacell platen laten plaatsen met vloerverwarming. (Natte variant.) Daarover komt een microcement gietvloer. Kunt u de fermacell vloer plaatsen en zo ja voor welke prijs? De vloer is 51 m2. Ondervloer is beton/ zandcement.

Fermacell vloer laten aanleggen voor vloerverwarming

Ik wil graag een nieuwe fermacell ondervloer laten plaatsen voor het infrezen van vloerverwarming. Het gaat om totaal 55 m2 ( woon- eetkamer 45 m2 L vorm, keuken 10 m2). Het gaat dan om leveren en plaatsen van fermacell vloerelementen. Platen hoeven niet geschroeft te worden alleen gelijmd.

Fermacell vloer leggen

Ik wil graag mijn huidige parket vloer laten vervangen en een Fermacell vloer aan laten leggen. Het gaat om 45 m2. Ook laat ik graag de mogelijkheid bekijken om vloerverwarming aan te leggen.

Dekvloer van zandcement aanbrengen

De vloer van de beneden verdieping van ons huis is inmiddels voorzien van vloerverwarming (droogbouwsysteem met fermacell platen). Helaas heeft degene die dit heeft aangelegd het niet egaal gelegd. Naar ik heb begrepen zit er in de hobbels en kuilen een hoogte verschil in van ruim 2,5 cm. Omdat er een pvc-vloer overheen komt te liggen is het verstandig de vloer eerst egaal te maken. Het gaat om ongeveer 80 m2. Graag ontvang ik van u een offerte voor deze werkzaamheden, inclusief materialen, inclusief btw. Tevens verneem ik graag wanneer uw eerste optie is om het werk te kunnen uitvoeren.

Noppenplaat egaliseren voor een PVC-vloer leggen

Op de houten 1ste verdiepingsvloer komt Fermacell om geluid en kraken tegen te gaan. Daar bovenop wil ik vloerverwarming plaatsen. Vanwege het gewicht wordt dat een droogbouwvloer met noppenplaten. De afwerklaag wordt een pvc vloer. De noppenplaat moet dus nog glad afgewerkt worden zodat het PVC mooi vlak komt te liggen. Graag jullie advies. Onze bovenverdieping is ongeveer 100 m2.