Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloertegels verwijderen en vloer egaal opleveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloertegels verwijderen en vloer egaal opleveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloertegels verwijderen en vloer egaal opleveren

Vloertegels verwijderen en egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van 35 m2 leistenen tegels van de dekvloer. De vloer ligt in de hal, een deel in de woonkamer en een stukje onder de trap. Separaat zou ik graag een offerte ontvangen voor 80 m2 vloerverwarming laten infrezen en afwerken met een nieuwe dekvloer.

Vloertegels verwijderen en egaliseren

In de woonkamer wil ik de vloertegels er uit hebben, volgens mij zitten ze in cement. Ongeveer 8 meter bij 5 meter. Wat zou dit gaan kosten. Afwerken met egaline.

Vloertegels verwijderen en vloer egaal opleveren

Ik wil de vloertegels verwijderen uit de keuken, hal en toilet. De tegels zijn gelijmd circa 50 x 32 cm groot. In totaal 12,5 m2. De tegels liggen ook onder de keukenkasten, ze moeten tot achter de plinten verwijderd worden. Vloer moet glad opgeleverd worden. De vakman mag het puin afvoeren.

Vloertegels verwijderen en vloerverwarming behouden

Er dienen ongeveer 100 m2 vloertegels verwijderd te worden waarbij de vloerverwarming behouden dient te blijven. Het puin zal ook door de vakman afgevoerd moeten worden.

Gelijmde vloertegels verwijderen

Ik zou graag de vloer laten verwijderen op 2 verdiepingen. Beide zijn gemakkelijk van buiten te bereiken. 39,6 m2 en 39 m2. Het gaat om tegels van circa 40 x 40 cm. De werkzaamheden moeten op 18 december plaats vinden. Ik ga een bouwcontainer plaatsen, dus het puin kan daarin.

Vloertegels verwijderen

Het gaat om 70 m2 vloertegels verwijderen. Hieronder ligt vloerverwarming wat ook verwijderd dient te worden. Alles is op de begane grond en goed bereikbaar.

Vloertegels verwijderen

Op begaande vloer 50m2 plavuizen verwijderen + cementdekvloer en vloerverwarming verwijderen

Vloertegels verwijderen

In een nieuw aangekochte eengezinswoning wil ik de vloertegels op de begane grond laten verwijderen. Het gaat om de woonkamer, keuken, gang en toilet. de vloer is voorzien van vloerverwarming die ik wil behouden. Het gaat om totaal ongeveer 50 m2. Het is nog onduidelijk of de tegels verlijmd of in cement gelegd zijn. Kan ik van beide opties een offerte krijgen? En wat wordt de meerprijs voor het egaliseren van de vloer? (geschikt maken voor laminaat). De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Tegels verwijderen van de hele benedenverdieping

Wij krijgen op 3 november de sleutel van ons nieuwe huis en zijn op zoek naar een bedrijf dat daar 66 m² vloertegels inclusief de lijmresten kan verwijderen. We hebben een beetje een strak schema voor het plaatsen van de vloerverwarming. Daarom moet het slopen gebeuren tussen 3 en 9 november. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier dan tijd voor hebben.

Tegelvloer verwijderen van een houten ondervloer

Ik heb een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1939 en krijg daarvan op 1 of 11 december de sleutel. Er ligt een tegelvloer in van ongeveer 45 m² die ik wil laten verwijderen. Ik heb mij laten vertellen dat die vloertegels verlijmd liggen op vloerplaten die op de originele houten vloerdelen liggen. Er moet zorgvuldig worden gesloopt, zodat de houten vloerdelen niet beschadigen. De tegels hebben diverse maten. U kunt dat bekijken op Funda. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Partners

Partners van Casius