Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerrenovatie

Vloerrenovatie

Wat moet er gebeuren met mijn ongeveer 65 m2 vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming: - Tegelvloer er uit halen, 80% ligt al ‘hol’ - Tegels afvoeren - Vloer egaliseren - Houten vloer leggen/lijmen - Plinten leggen.

Compleet vloersysteem vervangen

Vloerrenovatie van de begane grond van een woonhuis: 25 m2 isoleren en beton storten. Daarna 33 m2 vloerverwarming 33 m2 anhydrietvloer aanbrengen.

Vloerrenovatie

Graag wil ik een prijsopgaaf voor onze verbouwing. Wij hebben de vloeren, deels hout en deels beton, uit onze woning verwijderd. Het gaat om een totaal van 68 m2. We willen graag een combinatie van ondervloer, vloerverwarming en afdekvloer. Ook willen we graag afstemmen in welke staat wij de ondergrond moeten afleveren. Tot slot zijn we benieuwd naar de mogelijkheden voor het leveren qua datum. Onze voorkeur gaat uit naar de week van 12 september. Wij vernemen graag van u.

Vloerrenovatie op de begane grond

Het betreft een offerte aanvraag voor een inspectie van onze houten vloer en vloerbalken. Er zijn sporen van houtworm gevonden en de woning is van 1918 dus wellicht dat de beneden verdiepingsvloer vervangen moet worden. Het gaat om een oppervlakte van 40 m2 met een gesloten kruipruimte, wij kunnen dus niet zelf onder de vloer kijken.

Vloerrenovatie van boerenplavuizen

Wij hebben een boerenplavuizen, oersterk maar gedateerd, vloer gelegd circa 1987 in de woonkamer, met daaronder vloerverwarming van WTH Dordrecht. De oppervlakte is circa 26 m2. Wij overwegen om er dunne tegels overheen te leggen. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Vloerrenovatie: vloer en vloerverwarming

Mijn metalen convectorput roest weg. De convector is 30 jaar oud en zal stuk gaan bij het verplaatsen uit/in de put. Er is nu een vloerverwarming als bijverwarming. Ook 30 jaar oud. Ik overweeg een renovatie: het wegwerken van de convectorput, het infrezen van een totale vloerverwarming, het afwerken van de ondervloer en het leggen van een nieuwe vloer, waarschijnlijk plavuizen. Het gaat om een oppervlak van om en nabij 50 m2.

Vloerrenovatie: betonvloer aanbrengen

Wij hebben een huis gekocht waar nog houten vloerbalken in zitten. Omdat er ook optrekkend vocht in de woning aanwezig is, zijn de houten vloerbalken aangetast. Wij willen daarom de vloerbalken vervangen voor een betonvloer, waarin wij ook graag vloerverwarming willen laten installeren. Kruipruimte is zeer beperkt, het zand komt tot aan de balken nu. We willen graag een indicatie van de kosten voor dit project. Daarnaast zouden wij graag advies willen van een specialist of een betonvloer voor ons ook de beste oplossing is. Graag een bedrijf uit de directe omgeving.

Vloerrenovatie van een eiken vloer

50 vierkante meter eiken vloer schuren en frezen, van velling. Afwerken met skylt lak of een niet vergelende mat lak. Plinten worden door ons zelf verwijderd geschuurd en gelakt en opnieuw aangebracht. Bestaande vloer is geborsteld en gelakt, Frans eiken.

Vloerrenovatie

Ik zoek iemand die de oude houten vloer eruit kan halen en een nieuwe vloer van schuimbeton erin kan leggen. Wij denken aan schuimbeton met vloerverwarming. Kruipruimte is nu ongeveer 70 cm. Oppervlakte is 28 m2. Oude vloer haal ik er zelf uit. Uw werk: vloer van schuimbeton met een hoogte van 50 cm, dus ongeveer 14 m3 + vloerverwarming over de gehele vloer aanbrengen + afwerkvloer op de vloerverwarming.

Vloerrenovatie

Het vervangen van houten vloerbalken door een broodjesvloer. Afmeting 9 x 5 meter dus 45 vierkante meter. Prijs inclusief verwijderen oude vloer en exclusief verwijderen. Woning is in Diemen centrum en dateert uit 1935.