Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloeren verwijderen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloeren verwijderen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloeren verwijderen en afvoeren

Vloeren verwijderen

Ik wil graag een dubbele vloer laten verwijderen. De plavuizen waarschijnlijk geplakt bovenop bestaande marmeren travertin vloer. Vloerverwarming aanwezig. Het gaat om een oppervlakte van 90 m2. Ook van de badkamer en het toilet moeten de plavuizen en de muurtegels eruit.

Vloeren en lijmresten verwijderen

Ik wil de lijmresten van een betonnen vloer verwijderd hebben en er moet vinyl op komen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 50 vierkante meter.

Plavuizen vloer verwijderen

Dubbele vloer verwijderen. Het gaat om 2 plavuizen vloeren op elkaar met vloerverwarming in de huiskamer, keuken en gang. 5 meter bij 11,50 meter ongeveer.

Vloeren verwijderen en afvoeren

Ik zou graag een offerte willen voor het verwijderen en afvoeren van vloeren. Het gaat om de vloerbedekking in 2 slaapkamers, overloop, hal en een trap. En dan nog het laminaat in de woonkamer, 3 slaapkamers en de hal.

Gietvloer leggen

In ons pand is beneden een bedrijf gevestigd met daarboven op de 1e en 2e verdieping woonruimte. We willen op de bovenverdiepingen graag een gietvloer laten aanbrengen van in totaal ongeveer 450 m². Er liggen hier en daar houten vloeren anno 1924, dus er moet goed bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. In een klein deel ligt al een grindvloer die wij zelf kunnen verwijderen. Wij willen graag een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies en een prijsopgave te krijgen.

Betonnen vloer storten

Per 2 januari 2018 hebben we een nieuw huis, waarin we de houten vloeren willen verwijderen en betonnen vloer willen laten storten. Deze vloer dient ook nog geïsoleerd te worden. Bovenop de betonvloer willen we een dekvloer laten aanbrengen met vloerverwarming erin. Het huis bestaat uit een woonkamer en achterkamer, gezamenlijk oppervlak ongeveer 65 m2. Kunnen jullie het isoleren en storten van de betonvloer verzorgen?

Houten door een geïsoleerde betonvloer vervangen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1958 en krijgen daarvan op 4 september de sleutel. Er is daar in de woonkamer van 620 x 380 meter een houten en niet geïsoleerde vloer. In de hal en de keuken ligt al een betonnen vloer. Ik wil de vloer in de woonkamer gaan verwijderen en daar door een aannemer een geïsoleerde betonvloer in laten maken, die aansluit op de al bestaande betonnen vloeren. Ik wil er later op de hele begane grond vloerverwarming in laten frezen. Ik weet niet hoe diep de kruipruimte onder de woning is. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Vloeren egaliseren

Wij hebben een hoekwoning gekocht en krijgen daarvan op 15 september de sleutel. We gaan daar een laminaatvloer verwijderen en willen daarna de betonnen ondergrond laten egaliseren, voordat we er een PVC vloer leggen. Het gaat om 45 tot 50 m² in de keuken, woonkamer en hal. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Laminaat leggen

Betreft het leggen van 41m² laminaat en ondervloer en 35 meter plakplinten. De oude vloeren zullen wij zelf verwijderen. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat op de vloer laten vervangen

Graag een offerte voor een nieuwe laminaat vloer in 2 slaapkamers van het appartement. 1 x 8 m2 en 1 x 10 m2. De vloeren zijn nog niet aangeschaft. Op dit moment ligt er nog vloerbedekking in deze graag verwijderen en afvoeren. En er staan hele grote kasten in (1 x 60 x 1.50 x 2.40 meter) en (4 x 60 x 1 x 2.40 meter). Het is voor ons te veel werk om de kasten te verplaatsen,. Als u dit zou kunnen doen zou dit top zijn, anders is het mogelijk om er omheen te leggen. Graag één offerte met en één zonder materialen.

Partners

Partners van Casius