Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloeren verwijderen en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloeren verwijderen en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloeren verwijderen en afvoeren

Vloeren verwijderen en afvoeren

Ik zou graag een offerte willen voor het verwijderen en afvoeren van vloeren. Het gaat om de vloerbedekking in 2 slaapkamers, overloop, hal en een trap. En dan nog het laminaat in de woonkamer, 3 slaapkamers en de hal.

Gietvloer leggen

In ons pand is beneden een bedrijf gevestigd met daarboven op de 1e en 2e verdieping woonruimte. We willen op de bovenverdiepingen graag een gietvloer laten aanbrengen van in totaal ongeveer 450 m². Er liggen hier en daar houten vloeren anno 1924, dus er moet goed bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. In een klein deel ligt al een grindvloer die wij zelf kunnen verwijderen. Wij willen graag een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies en een prijsopgave te krijgen.

Betonnen vloer storten

Per 2 januari 2018 hebben we een nieuw huis, waarin we de houten vloeren willen verwijderen en betonnen vloer willen laten storten. Deze vloer dient ook nog geïsoleerd te worden. Bovenop de betonvloer willen we een dekvloer laten aanbrengen met vloerverwarming erin. Het huis bestaat uit een woonkamer en achterkamer, gezamenlijk oppervlak ongeveer 65 m2. Kunnen jullie het isoleren en storten van de betonvloer verzorgen?

Houten door een geïsoleerde betonvloer vervangen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1958 en krijgen daarvan op 4 september de sleutel. Er is daar in de woonkamer van 620 x 380 meter een houten en niet geïsoleerde vloer. In de hal en de keuken ligt al een betonnen vloer. Ik wil de vloer in de woonkamer gaan verwijderen en daar door een aannemer een geïsoleerde betonvloer in laten maken, die aansluit op de al bestaande betonnen vloeren. Ik wil er later op de hele begane grond vloerverwarming in laten frezen. Ik weet niet hoe diep de kruipruimte onder de woning is. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Vloeren egaliseren

Wij hebben een hoekwoning gekocht en krijgen daarvan op 15 september de sleutel. We gaan daar een laminaatvloer verwijderen en willen daarna de betonnen ondergrond laten egaliseren, voordat we er een PVC vloer leggen. Het gaat om 45 tot 50 m² in de keuken, woonkamer en hal. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Laminaat leggen

Betreft het leggen van 41m² laminaat en ondervloer en 35 meter plakplinten. De oude vloeren zullen wij zelf verwijderen. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat op de vloer laten vervangen

Graag een offerte voor een nieuwe laminaat vloer in 2 slaapkamers van het appartement. 1 x 8 m2 en 1 x 10 m2. De vloeren zijn nog niet aangeschaft. Op dit moment ligt er nog vloerbedekking in deze graag verwijderen en afvoeren. En er staan hele grote kasten in (1 x 60 x 1.50 x 2.40 meter) en (4 x 60 x 1 x 2.40 meter). Het is voor ons te veel werk om de kasten te verplaatsen,. Als u dit zou kunnen doen zou dit top zijn, anders is het mogelijk om er omheen te leggen. Graag één offerte met en één zonder materialen.

Gewapende dekvloer aanbrengen op een Nehobovloer

Onze woning uit bouwjaar 1978 is voorzien van Nehobo vloeren met platen van ongeveer 120 cm breed/ 10 steens. De vloer verkeert in goede staat, maar op de bovenverdieping liggen hier en daar delen van de dekvloer los. Er is bij het belopen van de vloer ook een resonantie te horen, wat onplezierig is. Wij willen graag advies over de beste aanpak van de vloer. Ik overweeg om zelf de dekvloer te verwijderen en daar dan door de vakman een constructieve dekvloer met wapening op te laten plaatsen. Het gaat om 1 ruimte van ongeveer 45 m² en eventueel een 2e ruimte van 20 m². Ik hoor hier graag uw mening over en ontvang uw prijsopgave.

Tapijt en laminaat verwijderen

Voor 28 juni verwijderen vloeren uit niet al te groot appartement. 2 slaapkamers kamers tapijt (hooguit randen gelijmd, maar grotendeels los en op isolerende platen), hal, keuken en woonkamer kiklaminaat op folie. Kan pas morgen plattegrond leveren, maar vraag nu is: - is het mogelijk voor 28 juni in Groningen - zijn tarieven op site nog steeds van toepassing, of moet ik rekening houden met extra kosten.

Laminaatvloeren laten leggen

Wij (bejaarden) willen graag nieuwe vloeren (laminaat) in ons appartement laten leggen ter vervanging van niet geplakte vloerbedekking. Totaal woonkamer, slaapkamer en hal 65 vierkante meter. Wij zorgen voor het nodige materiaal , ondervloer, plakplinten afstandsblokjes en dergelijke. U heeft het nodige gereedschap. Wij willen de klus gespreid laten doen. Bijvoorbeeld in enkele dagen Beginnen bijvoorbeeld in de woonkamer meubels gedeeltelijk verplaatsen ,vloerbedekking, gedeeltelijk afsnijden, verwijderen en meubels gedeeltelijk weer terug plaatsen. Ik, man, kan nog helpen bijvoorbeeld vloerbedekking afsnijden, oprollen en in containers storten.

Partners

Partners van Casius