Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse vloeren leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse vloeren leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse vloeren leggen

Cementdekvloeren leggen voor 16 woningen

Ik wil vloeren voor 16 woningen laten leggen voor een project in Almere en Leiden. Oppervlak circa 900 m2

2 cementdekvloeren storten en egaliseren op 100 meter afstand van elkaar

Het gaat om 2 woningen op circa 100 meter afstand van elkaar. Per vloer (identiek) circa 46 m2 cementdekvloer per woning, beide begane grond. 29 juli 2020 komen ze de vloerverwarmingen infrezen en leggen dus graag na 30 juli a.s. zo spoedig mogelijk vloeren storten en egaliseren.

Grindvloer op de begane grond leggen

Ik wil 55 m2 grindvloer op de begane grond in mijn woning laten leggen, Er liggen nu nog wel vloeren, maar deze zal ik zelf verwijderen, zodat er alleen een betonnen vloer achterblijft. Ik ben er benieuwd naar uw prijs.

Houten vloeren vervangen, begane grond en 1ste verdieping

Wij hebben een nieuwe eiken duo vloer aangeschaft en willen deze laten leggen, beneden visgraat +/- 65 m2 en op de eerste verdieping rechte planken +/- 55 m2. wat koste het verwijderen en het leggen van deze vloeren? Plinten doen wij zelf et in de olie/wax zetten van de vloer besteden wij ook graag uit aan jullie.

Vloer egaliseren

Wij hebben de muur tussen keuken en woonkamer eruit gehaald en willen nu een nieuwe vloer leggen. Er is een oplopend hoogteverschil tussen de 2 vloeren van gelijk naar 2,5 cm, over een lengte van 5 meter wat opgevangen moet worden. Keuken moet ge egaliseerd worden ( 10 m2 ) woonkamer is vlak.

Vloeren nieuwbouw woning/flat egaliseren

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren van een nieuwbouw vloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om een betonnen vloer. Dit omdat ik graag een PVC vloer wil laten leggen, zonder daar een aparte ondervloer voor te leggen i.v.m. de de vloerverwarming die ik door heel het huis heb. Als het mogelijk is graag ook de prijs voor het leggen van een pvc vloer (zonder lijm, het is klik pvc) & plinten. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 67 vierkante meter. Het is op de 4e verdieping, er is een lift aanwezig.

Laminaatvloer laten leggen

ik wil graag nieuwe vloeren voor 3 slaapkamers van max 42m2 en de woonkamer van 14m2 plus een keuken van max 8m2. ik wil de prijsopgave inc materialen en vloer want ik heb die nog niet aangeschaft. het liefst ontvang ik de offerte per email want ik ben telefonisch slecht bereikbaar

Vloeren egaliseren voor pvc laminaat

Wil in alle kamers pvc vloeren leggen maar heb een betonnen vloer wil het van tevoren egaliseren het is in totaal ongeveer 72.75 vierkantemeter . Materiaal mag geregeld worden door de vakman.

gietvloer circa 160 m2

Binnen kort gaan wij van start met de bouw van ons nieuw huis. graag zouden wij een offerte ontvangen voor het leggen van een gietvloer. 80m2 begaande grond, circa 80m2 eerste verdieping. Beide vloeren zijn voorzien van vloerverwarming, eventuele optie zandcementdek vloer. graag vernemen we van u.

Laminaatvloer

Ik wil graag nieuwe vloeren in mijn studio. Mijn studio is eigenlijk totaal 27m2 maar ik wil ongeveer alleen 5 m2 laten repareren. Ik weet niet of dit opnieuw gelegd moet worden, of dat het gerepareerd kan worden. Ik heb een video ter beschikking om het op te helderen. Graag een offerte opstellen voor het zowel opnieuw leggen als het eventueel herstellen.

Partners

Partners van Casius