Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloeren egaliseren voor pvc laminaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloeren egaliseren voor pvc laminaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloeren egaliseren voor pvc laminaat

Vloeren egaliseren voor pvc laminaat

Wil in alle kamers pvc vloeren leggen maar heb een betonnen vloer wil het van tevoren egaliseren het is in totaal ongeveer 72.75 vierkantemeter . Materiaal mag geregeld worden door de vakman.

Egaliseren vloer of nieuwe zand cement vloer

Wij willen graag de vloeren van 3 slaapkamers egaliseren door middel van een nieuwe zand cement vloer laten storten. Dit moet een voor een gebeuren, zodat we onze spullen in de andere kamers kwijt kunnen. De afmetingen zijn 7,5 m2, 11 m2 en 13 m2 en alle kamers zijn gelegen op de eerste verdieping.

Een tweetal vloeren egaliseren

Ik zoek een vloerenbedrijf die een tweetal vloeren kan egaliseren. Dit moet gebeuren in de woon- en slaapkamer. Het loopt ongeveer 4 cm af. Eerst moet het parket tijdelijk verwijderd worden en na het egaliseren weer terug worden geplaatst. Onder het parket ligt waarschijnlijk een houten vloer.

Vloer scheuren herstellen

Beton vloer scheur herstellen tussen woonkamer en garage, dicht maken vloerverwarming sleuven en vloeren egaliseren (81m2). Foto aanwezig.

Egaliseren hoogteverschil vloer

Bij het samenvoegen van 2 kamers is een hoogteverschil tussen de twee vloeren ontdekt. Dit moet worden uitgevuld om hier 1 doorlopende houten vloer over te leggen.

Meerdere vloeren egaliseren

We willen een keuken met bestaande vloertegels egaliseren is 11 m2. Deze keuken loopt naar een bijkeuken van 9 m2. - ook met tegels. Ook deze willen we egaliseren. Tevens loopt keuken naar een gang. In de gang ligt een houten vloer. Deze gaan we verwijderen evenals de muur tussen de keuken en de gang. Gang is 9m2. De ondergrond van de gang is beton. We willen dus eigen een grote ruimte creëren. Van de gang en keuken. De bijkeuken blijft dus wel apart maar qua vloer willen we hier wel eenheid. In de gang zit ook nog een toilet. Ook deze willen we egaliseren. Oppervlakte toilet 2 m2. Verneem graag in welke termijn deze klus kan worden uitgevoerd.

PVC + laminaat leggen

Voor onze nieuwbouw woning die in Q1 2021 wordt opgeleverd zijn wij op zoek naar iemand die onze vloeren kan leggen. Het gaat om een gelijmde pvc vloer en laminaat vloer en zouden graag 2 prijsopgave willen ontvangen met 2 verschillende opties. Optie 1: a. 103 m² beneden (pvc verlijmd + egaliseren + sierplint/hoge plit) b. 67.51 m² 1e verdieping (pvc verlijmd + egaliseren + sierplint/hoge plint) c. 51.70 m² 2e verdieping (laminaat kliksysteem+ ondervloer + plak plint) d. Trap van begane grond naar 1e verdieping willen we ook met pvc laten leggen. De trap heeft 16 tredes. Optie 2: a. 103 m² beneden (pvc + egaliseren + sierplint/hoge plint) b. 67.51 m² 1e verdieping (laminaat kliksysteem + ondervloer + plak plint) c. 51.70 m² 2e verdieping (laminaat kliksysteem + ondervloer + plak plint) d. Trap van begane grond naar 1e verdieping willen we ook met pvc laten leggen. De trap heeft 16 tredes. De pvc, het laminaat, de plinten en de ondervloer kopen we zelf. We zien uit naar een offerte met élk bovenstaand punt, apart gespecificeerd incl. BTW. Mochten er vragen zijn hoor ik dat graag! Alvast bedankt.

Vloertegels verwijderen en egaliseren

Ik wil de plavuizen in gang, keuken, toilet en badkamer van mijn appartement (jaren 30 woning) laten verwijderen (11 m2). En de vloeren van deze ruimtes egaliseren (14 m2, dit is meer omdat er nu geen plavuizen liggen onder het keukenblok en onder de mat van de voordeur). ik kan evt zelf het afvoeren regelen met een container. Klus uit te voeren in januari

Vloeren egaliseren (meeste betonvloer)

Wij willen graag vloeren laten egaliseren tegen een zo goedkoop mogelijk tarief (d.w.z. liefst onder de 10 euro per m2 i.v.m. beperkt budget). Bij twee ruimtes zijn/worden de tegels door ons weg gebikt. Die vloeren zijn nu niet egaal, ik vermoed dat het tegellijm is wat er nu nog op zit. Twee andere ruimtes lijken al redelijk egaal, mijn vraag is om daarbij meegekeken kan worden of egaliseren daar nog nodig is (één van die ruimtes komen ook tegels, andere komt houtvloer). Ik schat in dat het om ongeveer 40 m2 gaat.

Diverse vloeren leggen

In een nieuwbouwwoning wil ik straks op de beneden verdieping pvc of tegels leggen en op de eerste verdieping laminaat (beiden met vloerverwarming). De benedenvloer is ongeveer 51 vierkante meters, boven ongeveer 37 M . Wat kost het om dit te laten leggen? Svp hierbij dus het verzoek voor een offerte voor de kosten van het leggen van de verschillende materialen incl evt. (indien nodig) egaliseren van de ondervloer (bij de pvc vloer en/of tegelvloer).

Partners

Partners van Casius