Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbedekking verwijderen van trap en overloop? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbedekking verwijderen van trap en overloop. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbedekking verwijderen van trap en overloop

Vloerbedekking van trap laten verwijderen

vloerbedekking laten verwijderen van vaste trap met 13 treden.

Vloerbedekking verwijderen

Mijn vloerbedekking 26 m2 is geheel verlijmd, deze wil ik graag laten verwijderen. Het gaat om een hal en 2 slaapkamers.

Vloerbedekking trap verwijderen

Ik zou graag een offerte opvragen voor het verwijderen van de vloerbedekking op een dichte trap, 13 tredes en stootborden.

Tapijt + lijm verwijderen

De slaapkamer is 4,6 x 2,4 meter. De meeste vloerbedekking en de hel ondervloer? en/of lijm moeten nog verwijderd worden.

Gelijmde vloerbedekking van 2 trappen verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van gelijmde vloerbedekking op 2 trappen in een rijtjes eengezinswoning. De trappen hebben ieder 13 treden en de vloerbedekking zit ook gelijmd op de stootborden. Graag verneem ik tevens hoeveel tijd u hier voor nodig heeft en wanneer u dit zou kunnen uitvoeren.

Verwijderen vloerbedekking

Wij zijn het huis van mijn overleden tante aan het opruimen en wij willen de vloerbedekking laten verwijderen. Het betreft 42,6 m2 en we weten niet zeker of het verlijmd is. Het huis staat in Purmerend.

Vastgelijmde vloerbedekking verwijderen

Volledig vastgelijmde vloerbedekking en alle lijmresten verwijderen van betonnen vloer in 3 kamers in appartement 60 m2, gehuurd van een woningbouw in Bussum

Tapijt verwijderen en lijm van 2 trappen

Wat zou het me gaan kosten om van 2 trappen de gelijmde vloerbedekking te laten verwijderen? Betreftt alleen de treden en wangen (niet de stootborden).

Vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen

Wij hebben een app. gekocht met hoogwaarschijnlijk gelijmde hoogpoligevloerbedekking en zoeken een vloerenlegger die dit kan verwijderen en vervangen door laminaat. Alles nauwkeurig gemeten en kan dit doorgeven aan de vakman. Totale oppervlakte is 72 m2

Siergrindvloer leggen

Wij gaan in december verhuizen en willen op de 1e verdieping en zolder het tapijt verwijderen en een andere vloer leggen, mogelijk siergrind (met coating). Het gaat om ongeveer 70 m2. Verdiepingsvloeren zijn van hout met op de eerste verdieping een met vezeldversterkte zwevende cementdekvloer op de houten vloer. Op de 1e verdieping is ook vloerverwarming aanwezig. We weten nog niet hoe de vloerbedekking vast zit (moeten we nog navragen). Heeft u een prijsofferte voor ons incl. materiaal en arbeidskosten en verwijderen oude vloer? Hoe lang gaat de coating ongeveer mee, blijft dat jaren zijn werk doen? Hartelijk dank!

Partners

Partners van Casius