Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbedekking verwijderen van trap en overloop? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbedekking verwijderen van trap en overloop. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbedekking verwijderen van trap en overloop

Trap vloerbedekking verwijderen

Kunt u mij de totale kosten geven voor het verwijderen van vloerbedekking op 13 treden in stoot rand. Zijkant is geschilderd.

Verwijderen van vloerbedekking

Graag zsm vloerbedekking verwijderen uit een appartement met een oppervlakte van ongeveer 50 m2, waarschijnlijk gelijmd.

vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Wij willen graag de vloerbedekking laten verwijderen. wat gaat dat kosten circa 90 per vierkante meter. Ook graag afvoeren.

Vloerbedekking verwijderen van trap en overloop

Gelijmde vloerbedekking verwijderen van trap 12 treden en overloopje. Totaal ca 12 m2. Inclusief afvoeren.

Vloerbedekking van trap verwijderen

Ik zoek een vakman om mijn vloerbedekking van trap (met 14 treden) verwijderen en afvoeren.

Vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Wij willen de vloerbedekking van onze bovenverdieping verwijderen. Wij zijn er alleen achter gekomen dat dit verlijmd ligt en zien dat zelf niet zitten. Wij zouden dit evt graag aan jullie uitbesteden. Gaat om 2 kamers van 3,95x5,10 en 1 gang van 4.80 x 0,0 en een trap met 13 treden.

Vloerbedekking verwijderen

Graag vraag ik bij u een vrijblijvende offerte aan voor het verwijderen van een vastgelijmde vloerbedekking. De woning hebben wij gekocht en de overdracht is medio april gepland. De volgende uitgangspunten gelden voor het werk: - De vloerbedekking bevindt zich in 4 kamers + 1 overloop. - Het totale oppervlakte betreft circa 51 m2. - Op de trap naar de 1e verdieping bevindt tevens vloerbedekking. Deze dient verwijderd te worden. Het aantal tredes is ons onbekend. - Gewenste uitvoeringsdatum betreft 27 april. Ik zie uw offerte tegemoet en ben per e-mail bereikbaar.

Vloerbedekking van trap verwijderen

Vloerbedekking van (dichte trap met 14 treden en 1 kwartdraai) verwijderen

Vloerbedekking verwijderen

Gelijmde vloerbedekking verwijderen en afvoeren van slaapkamer. Het is +/- 16 vierkante meter.

Vloer uitbreken, verwarming verwijderen, vloerverwarming aanleggen en nieuwe vloer leggen

We zijn opzoek naar iemand die onze vloer kan renoveren. Het gaat om een bestaand huis uit 1977, begane grond: Woonkamer, keuken, hal, toilet en 3 slaapkamers. Totaal vloeroppervlak: 135-140 m2. In de slaapkamers hebben we vloerbedekking, de rest is een tegelvloer. Nu hebben we verwarming beneden grotendeels door convector putten, deels door radiatoren. De convector putten moeten worden verwijdert en afgevoerd, ook een paar radiatoren. Bij voorkeur willen we een compleet nieuwe vloer met een goede isolatie (materiaal maakt niet uit) en daarop vloerverwarming. Ik denk aan een nat systeem, we hebben geen ruimte voor ophoging. Het is als hoofdverwarming. De leidingen 10 cm uit elkaar en met een lage temperatuur verwarmen. De verwarming apart te regelen in de slaapkamers en geschikt voor een warmtepomp. Afdekvloer anhydriet. Vloerafwerking wordt gietvloer. Voor juni moet het gedaan zijn.

Partners

Partners van Casius