Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbedekking verwijderen afvoeren en meubels verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbedekking verwijderen afvoeren en meubels verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbedekking verwijderen afvoeren en meubels verplaatsen

Vloerbedekking verwijderen trap

Op 2 trappen, 1 open en 1 dicht van 13 treden, eerst 6 zijn recht en vervolgens zit er een lichte draai in, moet vloerbedekking verwijderd worden. Inclusief de lijmresten.

Vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen

Wij willen in een bestaand huis laminaat leggen . In kamer en slaapkamers . Opp. Ongeveer 80 M2. Vloerbedekking die er nu ligt moet ook verwijder worden

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Gaat om een gelijkvloers appartement en de opdracht is voor 31 juli. Appartement is op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Er kan een vrachtwagen oid geparkeerd worden.

Vloerbedekking trap en 3 slaapkamers verwijderd

Ik wil de huidige vloerbedekking verwijderen en schoon opleveren IVM verhuizen. Ik ontvang graag een offerte.

Vloerbedekking van trap verwijderen

Wij willen graag de gelijmde vloerbedekking op de trap laten verwijderen en zijn benieuwd naar de kosten. Gaat om een rechte, dichte trap met ongeveer 15 treden, inclusief plateau. Ook het verwijderen van de lijmresten en het afvoeren van de vloerbedekking.

Vloerbedekking verwijderen van trap

Vloerbedekking van trap verwijderen.

verwijderen vloerbedekking

MIV 3-8-2028 zijn wij eigenaar een nieuwe woning in Hillegom. Hier willen wij graag vloerbedekking laten verwijderen. Afmeting ruimtes: Woonkamer 8.7 x 4.9 Slaapkamer 4.9 x 3.6 Slaapkamer 5.1 x 3.0 Entree 2.3 x 3.0 Hal1. 3 X 1

Vloerbedekking trappen verwijderen

Wij willen van twee trappen (2 x 13 treden, ca 20m2) het tapijt laten verwijderen. De trappen moeten volledig kaal en glad worden opgeleverd, omdat we daarna plak-PVC gaan laten leggen en er dan geen oneffenheden mogen voorkomen.

Vloerbedekking laminaat en tegelvloer verwijderen zonder beschadigen van vloerverwarming

Vloer verwijderen: Beneden: ongeveer 40m2 Vloertegels en laminaat die daar bovenop ligt. Er ligt vloerverwarming en die wil ik graag behouden. Boven: ongeveer 40m2 alleen maar laminaat en vloerbedekking ook trap graag kaal maken. Excl Badkamer en toilet: vloer moet blijven. Ik zou graag een offerte/indicatie van de prijs willen hebben.

Vloerbedekking verwijderen van trap

Een trap met 12 treden en 1 bocht. Vloerbedekking is gelijmd.

Partners

Partners van Casius