Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbedekking verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbedekking verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen

Op de eerste verdieping uit 2 slaapkamers en de overloop totaal 36 m2 verlijmde vloerbedekking verwijderen. Daarnaast 1 trap vloerbedekking verwijderen.

Vloerbedekking verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die verlijmde vloerbedekking kan verwijderen. Hij zit echt volledig muurvast gelijmd aan het beton. Het betreft projecttapijt met een foam onderkant. Het gaat om 3 kamers en een halletje met totaal ongeveer 50 m2 vloeroppervlak.

Vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen

In een kleine slaapkamer moet de vloerbedekking verwijderd worden en laminaat met ondervloer en plint gelegd worden. Zie voor de afmetingen het toegevoegde document. De afmetingen zijn in cm. Het laminaat koop ik zelf. Ik ontvang graag uw offerte.

Kantoorvloer egaliseren na verwijderen vloerbedekking

Bestaande betonvloer na verwijderen van vloerbedekking egaliseren, geschikt voor het leggen van een nieuwe tegelvloer. Bestaande vloer erg ongelijk, situatie in het werk te bekijken.

Vloerbedekking van de trap en slaapkamer verwijderen

Op mijn eerste verdieping slaapkamer van 30 vierkante meter ligt verlijmde vloerbedekking (onderkant jute). Heb zelf al een strook verwijderd, er blijft behoorlijk wat lijm achter. Die lijm moet ook weg. Trap heeft ook verlijmde vloerbedekking (onderkant foam). Heb zelf paar treden gedaan, er blijft behoorlijk wat foam achter. Ook niet de bedoeling. Graag verneem ik hoeveel me dit gaat kosten om dit schoon op te kunnen leveren aan verhuurder.

Vloerbedekking verwijderen

Het betreft het verwijderen van vloerbedekking in een kantoorpand. Tevens dient de bedekking ook van de trappen verwijderd te worden. Wij hebben een stukje geprobeerd, blijft deel van foamlaag achter. Het zou gaan om 1020 m2. Daarvan is 90 m2 zijl. Het puin in overleg verwijderen.

Vloerbedekking vervangen

Ik wil mijn oude vloerbedekking verwijderen en nieuwe leggen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 6 meter bij 3,5 meter. Geïnteresseerd in donkerbruine vlam dovende en vuil afstotende vloerbedekking. Gaat om een bedrijfsruimte (horeca).

Vloeren verwijderen en afvoeren

Ik zou graag een offerte willen voor het verwijderen en afvoeren van vloeren. Het gaat om de vloerbedekking in 2 slaapkamers, overloop, hal en een trap. En dan nog het laminaat in de woonkamer, 3 slaapkamers en de hal.

Vloerbedekking inclusief lijm- en foamresten verwijderen

Vloerbedekking verwijderen en afvoeren, inclusief lijm en foamresten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 15 m2. De foam blijft plakken en dat moet eraf geschraapt worden. Aan de rand zit ook nog wat lijm.

Laminaat leggen en vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van laagpolig vloerbedekking op de hele boven verdieping en daar nieuw laminaat + ondervloer + plinten monteren. Totale oppervlakte waar laminaat moet = 78 m2. Totale lengte aan plinten = 84 meter. Uitvoering in maart. Het laminaat, ondervloeren en plinten kopen wij bij Gamma, de rest van het benodigde materiaal / gereedschap moet de vakman meenemen.

Partners

Partners van Casius