Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbedekking verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbedekking verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbedekking verwijderen

Laminaatvloer met ondervloer leggen

Ik wil een laminaatvloer en ondervloer leggen in 3 kamers en een overloop, totaal 43 m2. Ondergrond: hardboard op planken. Complicatie: In twee kamers is de vloer niet egaal: door verzakking is één strook lager dan de rest van de kamer. Om laminaat te kunnen leggen moet de vloer geëgaliseerd worden. Bijgevoegd enige foto's. Het nog aanwezige zeil en vloerbedekking kunnen wij zelf eerst verwijderen.

Visgraat lamelvloer laten leggen

Het leggen van circa 50 m2 visgraat lamel vloer met 4 mm eikenhouten toplaag (reeds behandeld hout- machinaal hardwax), inclusief leggen van de ondervloer en de plinten, alsmede het verwijderen van de bestaande vloerbedekking. Werkzaamheden dienen plaats te vinden 5 maart, tot uiterlijk 9 maart in Amsterdam. Daarna vindt de verhuizing plaats.

Vloerbedekking van de trap verwijderen

Vloerbedekking gelijmd vsn de trap vereijderen

Laminaat en tapijt verwijderen

Laminaatvloer en vloerbedekking verwijderen en afvoeren.

Vloerbedekking verwijderen

2 kamers vloerbedekking verwijderen -kamer 1= 3,75 x 3,72 m = 13,95 m2 -kamer 2= 2,75 x 2,72 m = 7,48 m2 Op wat voor termijn zou u de opdracht kunnen uitvoeren? Ik wil nl 20 januari verhuizen.

Verwijderen van de vloerbedekking

In 2 slaapkamers heb ik gelijmde vloerbedekking liggen wat ik graag wil laten verwijderen. De kamers zijn ongeveer 4.25 bij 2.75 meter groot. Daarnaast zit er nog vloerbedekking op de trap met 13 treden inclusief de stootborden. Deze is waarschijnlijk geniet. Hier kan ik niet zien of het ook gelijmd is.

Verwijderen van gelijmde vloerbedekking

Wat zijn de kosten van het verwijderen van de vloerbedekking in woonkamer de hal en 1 slaapkamer. Deze zijn gelijmd. Plattegrond met afmetingen voeg ik bij.

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die de vloerbedekking van de trap kan verwijderen bij ons thuis. Het gaat om 2 gewone/dichte trappen, beide met een bocht naar links en 13 treden. In totaal gaat het om ongeveer 12 m2. De vloerbedekking ligt stevig vastgelijmd. Kunt u een richtprijs geven voor het verwijderen en afvoeren van deze vloerbedekking? Wij wonen in Hoevelaken, zijn er nog voorijkosten aan verbonden? Of andere kosten waar we rekening mee moeten houden?

Verwijderen vloerbedekking

Eengezinswoning te Barendrecht woonkamer 2 slaapkamers halletje bovenverdieping zolder (gedeeltelijk) 2 beklede trappen. Zou dit kunnen op maandag 18 december a.s. En wat is de prijs.

Verwijderen van vloerbedekking

Verwijderen van vloerbedekking, tapijt, en plinten over ongeveer 60 m2 dat ligt op een ondervloer, deels groene platen, deels ander isolatie materiaal. Graag ook afvoeren en als nodig egaliseren.

Partners

Partners van Casius