Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbedekking laten leggen inclusief verplaatsen meubelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbedekking laten leggen inclusief verplaatsen meubelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbedekking laten leggen inclusief verplaatsen meubelen

Laminaat bovenverdieping leggen

Ik wil laminaat op de bovenverdieping op een bestaande vloerbedekking leggen. De vloerbedekking ligt er al 25 jaar. Het is een platte kantoor vloerbedekking. Bovenverdieping is ong. 35m2 bestaande uit: 3 slaapkamers en een overloop. De kamers kunnen niet helemaal leeg gehaald worden

Vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen

Wij willen in een bestaand huis laminaat leggen . In kamer en slaapkamers . Opp. Ongeveer 80 M2. Vloerbedekking die er nu ligt moet ook verwijder worden

Vloerbedekking trappen verwijderen

Wij willen van twee trappen (2 x 13 treden, ca 20m2) het tapijt laten verwijderen. De trappen moeten volledig kaal en glad worden opgeleverd, omdat we daarna plak-PVC gaan laten leggen en er dan geen oneffenheden mogen voorkomen.

Huiskamer vloer egaliseren

Op de benedenverdieping is vloerverwarming aangebracht en daarbij een nieuwe zand cement dekvloer gestort. We willen een PVC vloerbedekking leggen, dus moet de ondervloer strak zijn. Deze moet met egaline gerealiseerd worden.

Bestaande vloer (eikenhout) slopen, vlak maken en andere vloer leggen

Doordat mijn houten vloerdelen los beginnen te laten, moet ik aan een andere vloer. Huidige vloer ligt er al 19 jaar in en heb deze overgenomen van de vorige huurder. Wat ik toen niet wist is dat deze vloer destijds in een beton/zandcementdekvloer gelegd lijkt te zijn. Moet dus helemaal verwijderd worden en daarna geegaliseerd. Wil dan ook heel graag advies van een vloerenexpert en ook wat er mogelijk is met mijn budget. Het gaat om in totaal circa 50 m2. nieuwe vloer. Weet nog niet of ik laminaat, pvc-stroken, of een andere vloerbedekking wil.

Verwijderen vastgelijmde vloerbedekking en eventueel plaatsen nieuwe

Geachte heer, mevrouw, Wat zou het kosten om van mijn hal van 5 meter lang met een L-hoek de vloerbedekking te verwijderen? Met de L-hoek samen is de vloer ongeveer 9m2 en ik kan mij voorstellen dat de vloer nadien geëgaliseerd moet worden. Graag zou ik ook willen weten wat het kost om laminaat te leggen op datzelfde oppervlak. Er is nog wel een dingetje. Grenzend aan de hal zijn er 3 deuren van de slaapkamers, en één deur is van de badkamer (samen 4 deuren). Bij de drie slaapkamers zit er zo'n plastic drempel (een strip). Lukt het om de vloerbedekking vlak langs die drempel te verwijderen? Het tapijt is zo'n standaard type, beige met crème.

Vloer leggen in kantoorpand

Wij hebben een ander kantoor en daar ligt een zeer oude en vuile vloerbedekking in. Dit wille wij graag laten vernieuwen. Er ligt iets als linoleum. We weten nog niet wat erin moet komen. Waarschijnlijk weer linoleum of vinyl. De vloer is 240 m2, verdeeld over vier ruimtes. En de toiletten.

Leggen van PVC vloer ongeveer 12m2

Het gaat om het leggen van een PVC vloer in de gang van ongeveer 12 m2. Er ligt nu vloerbedekking in. Afvoeren doen we zelf.

Laminaatvloer kantoor

Er ligt nu vaste vloerbedekking op een betonnen ondergrond. We willen het laminaat rechtstreeks op het tapijt leggen. Het betreft een oppervlakte van circa 240 m2.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog leggen

Ik wil de houten vloer in mijn woonkamer en gang verwijderen en hier een renovatievloer met vloerverwarming geplaatst hebben (ongeveer 36 m2). De keuken is al beton, daar wil ik echter ook vloerverwarming. Oude vloerbedekking halen we zelf weg. OVer het soort vloerverwarming willen we advies, maar het moet wel op de cv aangesloten kunnen worden. Graag zou ik ook de kosten van de vloerverwarming incl. plaatsen apart vermeld zien.

Partners

Partners van Casius