Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbalken vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbalken vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbalken vervangen

Parketvloer repareren / aanvullen

Om vloerbalken te vervangen is mijn parket opengebroken over een oppervlak van 200 x 340 cm. Ik zoek iemand om dit te herstellen (nieuwe ondervloer en herstel parket). Parket betreft eiken mozaiek met vlakken van 15 x 15 cm (per vlak 7 latjes van 8 mm dik). Het oude parket zit nog op losse stukken spaanplaat ondervloer, maar is mogelijk niet herbruikbaar. Op verzoek kan ik foto's toesturen.

Vloerbalken vervangen

Vanuit een bouwtechnische keuring van onze nieuwe onderburen blijkt dat er mogelijk sprake is van schimmel/boktor van vloerbalken. En als dit zo is dan zullen deze vervangen moeten worden voordat zij erin trekken. Aangezien dit een VvE kwestie is willen we meerdere offertes aanvragen.

Rotte vloerbalken vervangen

We hebben een woning op het oog waar we deze week graag een bod op doen. 1 van de vloerbalken is duidelijk doorgerot. We zouden graag een offerte opvragen voor het vervangen van de vloerbalken en het plaatsen an een betonnen vloer inclusief vloerverwarming. De woning is uit 1910.

Vloer renovatie en isolatie

In onze jaren 30 woning willen wij: - vloerbalken deels renoveren (houtrot) - ventilatie onder de vloer aanbrengen - bodem isolatie met isopearls - één extra kruipluik maken - convectorput vervangen door radiatoren - nieuwe vloer leggen (parket/hout) Oppervlakte is 35 m2

Houten vloerbalken met houtrot vervangen

Jaren 30 beneden woning. Twee opleg punten van vloerbalken en tussenliggende vloerdelen bevatten houtrot mogelijk vanwege vroegere douche lekkage. Deze graag vervangen vanuit kruipruimte.

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

Onze woonkamer heeft rotte vloerbalken. Wij willen deze ondervloer laten vervangen door een lichtgewicht broodjesvloer/renovatievloer. Het moet tot zover zijn afgewerkt dat er vloerverwarming met zandcement op kan worden gelegd. Oppervlakte = 34 m2. De woonkamer moet op hoogte aansluiten bij de keuken en de gang (vloerverwarming, zandcement en pvc vloer willen wij namelijk over de gehele begane grond laten doorlopen). Verwijderen van oud materiaal optioneel.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Bij de bouwkundige keuring is vastgesteld dat een aantal (bouwkundige gaf aan "vermoedelijk 3" ) vloerbalken aan de voorkant van de woning verrot zijn (de vloer veert enorm). Wij willen de vloer (de kruipruimte is niet al te diep, maar wel goed toegankelijk) laten inspecteren en de balken die vervangen moeten worden laten vervangen (of repareren). Indien deze aanwezig zijn en bestrijding nodig is willen wij ook schimmels in de kruipruimte laten bestrijden. Het betreft een woning van ongeveer 1920, de begane grond is ongeveer 65 m^2 in twee repen met een steunmuur er tussen: een reep van 2 bij 11 en een reep van 4 bij 11 meter.

Vloerbalken vervangen op de begane grond

Op 20 april heb ik een bouwtechnische keuring uit laten voeren i.v.m. de verkoop van mijn huis. De vloer van mijn slaapkamer op de begane grond is wat verzakt. Uit dit onderzoek blijkt dat de drie houten balken bij de oplegging rot zijn. Ook het vloerbeschot is aangetast. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en vervangen van de 3 balken en het beschot. De ruimte is circa 2.90x 2.45. Herstel kan vanaf de bovenkant uitgevoerd worden, want de vloer mag er in zijn geheel uit. Ook hoor ik graag op welke termijn deze klus uitgevoerd kan worden en wat de lengte van deze klus is. Ik wil graag dat deze klus zo spoedig mogelijk uitgevoerd wordt.

3 Houten vloerbalken vervangen (van bovenaf)

Er zijn 3 rotte balken geconstateerd in mijn woning. Deze wil ik graag laten vervangen door nieuwe houten balken. Het mag van bovenaf eruit gehaald worden, dus de huidige vloer mag eruit gehaald worden en afgevoerd

Houtrot in meerdere vloerbalken verhelpen

Onze houten vloerbalken (ongeveer 7 of 8) zijn rot en moeten vervangen worden. Het gaat om een oppervlakte van circa 60 m2. Wij hebben 2 kruipruimtes en de vloer bestaat uit 2 delen. Wij geloven dat de balken wel doorlopen. Wij zijn ons aan het oriënteren op welk materiaal het beste ervoor in de plaats gebruikt kan worden, of dit weer hout moet zijn of een stalen constructie. Graag ontvangen wij eerst een prijsindicatie om vervolgens daar op verder te gaan.