Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer voorportaal gang keuken en bijkeuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer voorportaal gang keuken en bijkeuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer voorportaal gang keuken en bijkeuken

Vloer voorportaal, gang, keuken en bijkeuken

Terrazzovloer realiseren, op dit moment hebben wij een tegelvloer. Graag zien wij ook een aantal opties van u. Voorportaal = 2,55m2 Gang =7,2m2 Keuken = 8,3m2 Bijkeuken = 3,75m2

Terrazzo vloer leggen

Wij zouden graag in de hal, keuken en toilet een terrazzo vloer met bies laten leggen, samen is dat ongeveer 15m². Voor de m² per ruimte hebben we een plattegrond toegevoegd. - Hal. Terrazzo met bies en opstaande plint - Keuken inclusief doorgang woonkamer/keuken. Terrazzo met bies. - Toilet. Terrazzo met bies en opstaande plint - Voorportaal toilet. Terrazzo met bies. Plint graag los omschrijven in de offerte.

Granito vloer leggen

Het gaat om een vloertje in het voorportaal voor de voordeur. Deze is ongeveer 2 m2 groot en ik wil hier een nieuwe granito vloer, in dezelfde stijl als de huidige gebroken granito vloer. Dus 2 kleuren met eventueel een drempel in dezelfde kleur. De betonnen ondervloer kan ik zelf storten. Graag ontvang ik een offerte.

Egaline aanbrengen en een PU vloer

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het egaliseren van een vloer in de serre, keuken, badkamer, toilet met voorportaal en een andere wc en het aanleggen van een PU vloer daar overheen. In de serre en het toilet met voorportaal liggen tegels. In de keuken ligt beton wat niet helemaal egaal is. In de wc en badkamer komt nieuw leidingwerk. Het betreft alles bij elkaar een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Alvast bedankt.

Terrazzo restaureren

Wij hebben een gang van 10 meter lang en ongeveer 1.20 meter breed. Hierbij is een voorportaal aanwezig van 3 meter breed. De terrazzo vloer die een tijd geleden gelegd is ziet er zeer lelijk uit en deze zouden wij graag laten restaureren. Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn?

Terrazzovloer herstellen en polijsten

Onze terrazzovloer in de keuken en hal dient gerenoveerd en gepolijst te worden. Het gaat om een keukenvloer van 550 x 250 cm en een hal met voorportaal van ongeveer 700 cm lang. In de hal heeft jarenlang tapijt op de vloer gelegen. Half september wordt onze nieuwe keuken geplaatst. We willen het werk graag in augustus laten verzorgen. We maken graag een afspraak om de vloer te laten beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Terrazzovloer aanbrengen

Graag zou ik van u willen weten hoe duur een stukje terrazzo vloer is van 85/190 cm voor een voorportaal. We zaten te denken aan een mozaïeken rand met buitenring zwart en het binnenste stuk grijs

Terrazzovloer repareren

Wij hebben een jaren '30 huis met een oude granieten vloer met zo'n zwarte band en een opstaande rand, gang, voorportaal en buiten bij de voordeur. De vloer heeft behoorlijke scheuren en de glans is weg. Ook zit er over een gedeelte een soort waas, lijkt op cementsluier. Bij de voordeur, buiten onder een halve overkapping ligt ook een slechte granietvloer, scheuren en ligt verzakt. Alles bij elkaar ongeveer 11 m2. Daarnaast dient er ook nog 6 drempels gepoetst te moeten worden. Wie kan dit maken/herstellen? Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Granieten vloer herstellen

Ik wil graag ons voorportaal, 1,5 x 2 meter en de hal, 3 x 1,5 meter, laten aanhelen. Er is 1 grote scheur, 8 tal gaten en 1 oppervlak van ongeveer 15x20 cm ) en de vloer laten behandelen zodat hij er weer perfect uit komt te zien.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil de plavuizen van de vloeren in het voorportaal, gang, keuken en toilet laten verwijderen, totaal ongeveer 20 m2. Afmeting tegel is 20 x 20 cm. Daarna moet de vloer worden geëgaliseerd. Het huis is 42 jaar oud. Ondergrond beton. Op de achtste verdieping, er is een lift aanwezig. Het betreft een huur flatwoning die door verhuizing leeg moet eind november worden opgeleverd.